אחר סייקל של טסטוסטרון בלבד ?

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך

Vile

משתמש קבוע
1,071
374
נק' מוניטין:
752
1,071
374
היי,

אני ותיק בתחום של פיתוח גוף אבל חדש לנושא הזה של סטרואידים.
הייתי אצל חבר והוא הביא לי בקבוק קטן שכתוב עליו Testosterone Enanthate 250mg.
הוא אמר לי להזריק 1ml ביום שני ועוד 1ml ביום חמישי.

השאלה שלי אם אפשר לראות תוצאות מ- 2 מ"ל בשבוע.
בעקרון טסטוסטרון זה כל מה שמשפיע על מסת השריר, השאלה היא אם 2 מ"ל בשבוע למשך חמישה שבועות יספיקו כדי לראות משהו.

זה של חברת Expo, יש על זה ציור של דבורה כזאת בצבע צהוב ושאר החבילה בצבע שחור.

משהו שמעניין אותי, אבל לא מספיק בשביל לפתוח נושא נפרד: אם לא עושים PCT אז הייצור טסט הטבעי חוזר פשוט יותר לאט או שיכול לקרות נזק בלתי הפיך למערכת ההורמונלית?

אחרי סייקלים מאוזנים הייצור העצמי של הטסט אמור לחזור למצב שלפני הסייקל , בעיקרון מנגנוני שיווי המשקל הפנימי יגיעו לאיזון אבל כמובן שיש גורמים שעשויים להגביל ואו לעקב את האיזון.
קיימים בודדים שנגרם להם נזק למערכת ההורמונאלית ובעקבות סייקל לא מאוזן וללא התאוששות מתאימה צריכים לבצע TRT לכל החיים.
סייקל ללא PCT איכותי יגרום לאבד את רוב רווחי הסייקל בגלל טסטס עצמי נמוך = ירידה חדה במסת שריר (תוסיף על זה חוסר מוטיבציה סיכוי לדיכאון ואי יכולת להתאמן בעוצמה והגעת לכאוס שלם )

משהו שמעניין אותי, אבל לא מספיק בשביל לפתוח נושא נפרד: אם לא עושים PCT אז הייצור טסט הטבעי חוזר פשוט יותר לאט או שיכול לקרות נזק בלתי הפיך למערכת ההורמונלית?
99.9% שלא יהיה נזק בלתי הפיך מסייקל של מתחילים, אבל אין ספק שההתאוששות תקח הרבה יותר זמן וסביר מאוד להניח שתפגע בתוצאות הסייקל באופן אבסולוטי.

99.9% שלא יהיה נזק בלתי הפיך מסייקל של מתחילים, אבל אין ספק שההתאוששות תקח הרבה יותר זמן וסביר מאוד להניח שתפגע בתוצאות הסייקל באופן אבסולוטי.
נזק סביר שיהיה דווקא בעיקבות האסטרוגן הגבוה בסוף הסייקל.סביר שיתפתח גינו ללא נולבדקס.

מה הכוונה לא אופייני לי?
אז אני לא מבין בסטרואידים, מי אמר שכל מדריך חדר כושר חייב להבין בסטרואידים?
אצלנו בקורס לא מלמדים על סטרואידים.
אני לא נמצא בסביבה שמזריקה סטרואידים ואין לי התחייבות בכלל לקרוא על סטרואידים.
גם אין לי חברים קרובים שמזריקים.
התחום שלי יותר בכיוון של פיזיולוגיה ותזונה.

----------------------------------------------------

היום דיברתי עם עוד 3 מפתחי גוף שהתחרו בשנים הקודמות.
יש מצב שאני מפספס כאן משהו?
כי הם אמרו לי שלא צריך PCT אם זה סייקל של טסטוסטרון 500 מ"ג בשבוע לחמישה שבועות.
אחד מהם אמר רק אם אתה מזריק 1500 מ"ג בשבוע אז אתה צריך PCT.
השני אמר לי שאני לא צריך בכלל PCT.
השלישי אמר לי שלא צריך בכלל PCT אם אני מזריק רק טסטוסטרון, הוא אומר שרק אם אני משלב את זה עם עוד דברים אז צריך PCT.

בדוק אני מפספס כאן משהו או שלא הסברתי את עצמי נכון, כי אני מקבל כאן דעות של שמיים וארץ.
האינדיקציה שלהם זה לפי כמה עומד להם.
לא בדיקות דם ולא אסטרוגן... הם אפילו לא יודעים מה הולך להם בגוף כי אף אחד מהגאונים שאתה מכיר לא פתח ספר אחד בנושא.
אתה רוצה להישאר אחרי הסייקל:
עם טסטוסטרון נמוך שיביא לאיבוד אדיר במסה מהסייקל
ועם ביצים שמאבדות מהתפקוד שלהם וגם אחרי הסייקל יקח זמן שיקבלו מסה ויגיבו לPCT כמו שצריך.
הזמן שתבלה עם טסט נמוך ילווה אותך בדיכאונות נחמדים תקופה מציקה והרבה פחות כח באימונים.
לא דיברתי על אסטרוגן עדיין אחרי סייקל שהוא לא הכי בריא ומעודד מסת שומן שבוודאי תאהב.
אל תשכח שגם בתקופה של ההתאוששות להפציץ חלבון באותה כמות לפחות בזמן הסייקל כי הרגישות לחלבון יורדת, וצריך יותר חלבון
השורה האחרונה אני מבסס על מה שקראתי לגבי תזונה של מבוגרים תקנו אם אני טועה.
כל מי שיכול להוסיף בנושא הזה שיוסיף זה כבר עולה על העצבים הבורות של אנשים.

אני לא כ"כ מבין את מטרת הדיון. צריך/לא צריך pct בכלל? בסייקל של מתחילים?...
המקרים בהם ה-pct מיותר הוא אלה שבהם המשתמש נפרד לשלום מה-hpta ומחליט מרצון או שלא להיות היפוגונאדי לשארית חייו. כשלא מאוששים ציר אין טעם לנסות לגרות את פעולתו באמצעות הכלומיד וכאשר לא מפסיקים להזריק ועוברים למינון קרוז אין גם חשש יוצא דופן מפעילות אסטרוגנית מוגברת במהלך ה-pct, בייחוד במידה והמשתמש לא סבל ממנה במהלך השימוש במינונים גבוהים.

אני לא כ"כ מבין את מטרת הדיון. צריך/לא צריך pct בכלל? בסייקל של מתחילים?...
המקרים בהם ה-pct מיותר הוא אלה שבהם המשתמש נפרד לשלום מה-hpta ומחליט מרצון או שלא להיות היפוגונאדי לשארית חייו. כשלא מאוששים ציר אין טעם לנסות לגרות את פעולתו באמצעות הכלומיד וכאשר לא מפסיקים להזריק ועוברים למינון קרוז אין גם חשש יוצא דופן מפעילות אסטרוגנית מוגברת במהלך ה-pct, בייחוד במידה והמשתמש לא סבל ממנה במהלך השימוש במינונים גבוהים.
השאלה אם יציאה מסייקל ראשון ללא PCT זה דבר בטיחותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית