הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

bamboo clothing

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
חיפשתי בגוגל חולצות שמנטרלות ריח של זיעה והגעתי לחולצות שעשויות מבמבוק.
לפי מה שקראתי עושה רושם שהן ממש טובות ואמורות לנטרל ריח בצורה ממש טובה ולהיות ממש נוחות.
הנה מה שקראתי עליהן:
https://www.bambooclothing.co.uk/why_is_bamboo_better.html
http://www.wisegeek.org/what-is-bamboo-fabric.htm
מישהו התנסה עם זה/מכיר מישהו שהתנסה עם זה ויכול לתת ביקורת על זה?

הנה המתכון המנצח כנגד זיעה וריח:
-פעמיים מקלחת ביום לפחות.
-אנהידרול פורטה.
- דאודורנט "Speed stick X5 multi protect 48 hours" ,אחרי מקלחת בבוקר.
*אפשרי- לישראלי שלא מתבייש לגלח בית שחי מומלץ.
-כנגד הכתמים הלבנים שאולי יווצרו אחרי שימוש בדאודורנט. לרסס את החולצה באזור בית השחי לאחר השימוש ב "Vanish kalia
7 ימים קצף להסרת כתמים שימוש לפני כביסה."
-לא לשכוח בושם איכותי בלי איזה אקס או כל הדברים הזולים האלו,תשאירו את זה לילדים בחטיבה.
-ירידה במשקל במידה ואתם שמנים,בשיא המסה אני מזיע יותר.
-תבחרו צבע חולצה בהתאם,אם אתם אנשים שמזיעים בבית שחי וגב אז חולצה אפורה ביום חם תבליט את הכתמי זיעה,לעומת שחור למשל.
-חולצות מבמבוק אולי גם אפשרות ,אני אישית לא מתכוון ללבוש חולצות מבמבוק יש אפשרויות נוספות הימנע מזיעה.
-כל מה שאמרתי חל על פעילות יומיומית ולא אימונים,אין שום דבר רע בקצת להזיע באימון.אבל להסריח זה בלתי נסלח,וכל מה שכתבתי אמור לטפל בריח.
-לכו לרופא אם כל זה לא עוזר לכם.

😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה חושב שאני אחפש בגוגל חולצות שמנטרלות ריח בלי לנסות לפחות סוג אחד של דאודורנט לפני?
הנה המתכון המנצח כנגד זיעה וריח:
-פעמיים מקלחת ביום לפחות.
-אנהידרול פורטה.
- דאודורנט "Speed stick X5 multi protect 48 hours" ,אחרי מקלחת בבוקר.
*אפשרי- לישראלי שלא מתבייש לגלח בית שחי מומלץ.
-כנגד הכתמים הלבנים שאולי יווצרו אחרי שימוש בדאודורנט. לרסס את החולצה באזור בית השחי לאחר השימוש ב "Vanish kalia
7 ימים קצף להסרת כתמים שימוש לפני כביסה."
-לא לשכוח בושם איכותי בלי איזה אקס או כל הדברים הזולים האלו,תשאירו את זה לילדים בחטיבה.
-ירידה במשקל במידה ואתם שמנים,בשיא המסה אני מזיע יותר.
-תבחרו צבע חולצה בהתאם,אם אתם אנשים שמזיעים בבית שחי וגב אז חולצה אפורה ביום חם תבליט את הכתמי זיעה,לעומת שחור למשל.
-חולצות מבמבוק אולי גם אפשרות ,אני אישית לא מתכוון ללבוש חולצות מבמבוק יש אפשרויות נוספות הימנע מזיעה.
-לכו לרופא אם כל זה לא עוזר לכם.

😃
תודה רבה, אני אנסה 😃

היו לי בעיות רציניות של הזעת יתר, ממליץ בחום על דאודורנט סטיק אנטיפרספרנט של ג׳ילט. אבל-בחיים לא היו לי בעיות של ריח וגם לא שמעתי על מישו שהיו לו אז אולי הכוונה שלך היא שאתה פשוט מזיע המון ?

• פותח/ת השרשור
היו לי בעיות רציניות של הזעת יתר, ממליץ בחום על דאודורנט סטיק אנטיפרספרנט של ג׳ילט. אבל-בחיים לא היו לי בעיות של ריח וגם לא שמעתי על מישו שהיו לו אז אולי הכוונה שלך היא שאתה פשוט מזיע המון ?
כן, ובגלל זה מסריח. אבל זה בעיקר בימים חמים שאני הולך הרבה.

כמו שהבחור למעלה ציין אני מכיר כמה חברה שחוו אותה בעיה והרופא נתן להם דאודורנט מיוחד (לא אנטי פרספרנט אלה משהוא שדורש מרשם).
ובאימון אני תמיד מראה כמו כלב ים זה רק מוסיף לי לרייג׳ 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית