הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרוקסון.

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
משקל 101 ק"ג, 17-19% שומן, הרבה זמן מעל ל4 חודשים מנסה לחטב, ניסיתי קלן זה עזר קצת אבל לא מה שציפיתי. (הייתי עד לפני שנתיים שמן = 145 ק"ג שומן). המליצו לי על אנדרוקסון.
אני שוקל ברצינות להריץ סייקל אנדרוקסון.
הבנתי מחבר ותיק ומנוסה שזה פחות מזיק לכבד וללא תופעות לוואי.
יש לי כמה שאלות אשמח אם ימצא פה תשובות:
1- האם זה סטרואיד שיכול לפגוע בכבד? פוריות? או בשיער? כמו כל סטרואיד אחר?
2- על איזה מינון ללכת? (אני שוקל 101 ק"ג), מה שהבנתי זה מהיום הראשון עד ל20 יום לקחת 3 כדורים.
3-למה לצפות?
4-האם אני צריך לצרף תוספי מזון אחרים וויטמינם? כמו בסייקל (הזרקה)?
5- האם אני צריך לקחת ליד איזה תרופה להגנה על הכבד? (שמעתי שעם כדורים זה חייב).

שלום לכולם,
משקל 101 ק"ג, 17-19% שומן, הרבה זמן מעל ל4 חודשים מנסה לחטב, ניסיתי קלן זה עזר קצת אבל לא מה שציפיתי. (הייתי עד לפני שנתיים שמן = 145 ק"ג שומן). המליצו לי על אנדרוקסון.
אני שוקל ברצינות להריץ סייקל אנדרוקסון.
הבנתי מחבר ותיק ומנוסה שזה פחות מזיק לכבד וללא תופעות לוואי.
יש לי כמה שאלות אשמח אם ימצא פה תשובות:
1- האם זה סטרואיד שיכול לפגוע בכבד? פוריות? או בשיער? כמו כל סטרואיד אחר?
2- על איזה מינון ללכת? (אני שוקל 101 ק"ג), מה שהבנתי זה מהיום הראשון עד ל20 יום לקחת 3 כדורים.
3-למה לצפות?
4-האם אני צריך לצרף תוספי מזון אחרים וויטמינם? כמו בסייקל (הזרקה)?
5- האם אני צריך לקחת ליד איזה תרופה להגנה על הכבד? (שמעתי שעם כדורים זה חייב).
  1. אנדרוקסון הוא למעשה טסטוסטרון בכדורים שהעיקרון המרכזי בו הוא שהוא מוצמד חומרים מסויימים ואינקפסולציה מתאימה כך שמסיס מאוד בשמן, דבר המאפשר לו להיספג במעי הדק (גם עקב האסטר הגדול undecanoate) ולהימנע מהמעבר הראשון בכבד.
    הסטרואיד אינו מוצמד קבוצת מטיל ב-C17 ובכל מקרה נמנע ממעבר ראשון בכבד, כך שעבור הכבד הוא רעיל פחות מכל סטרואיד כמעט. כמובן שהוא פוגע בפוריות, הרי מדובר בטסטוסטרון, כמו כן, הוא אינו מצומצם ולכן מומר ל-DHT ע"י האנזים 5Reductance ולמעשה אף משמש בטיפול אנדרוגני חלופי, לפיכך עלול לקדם התקרחות אצל המועדים לכך.
  2. המינון הוא כ-8 קפסולות של 25mg ליום על מנת לחוש בהשפעה אנבולית כלשהי. החברה היחידה המייצרת היא אורגנון ומ"ג ל-מ"ג הוא פי 10 יקר מכל טסט להזרקה ממוצע.
  3. לצפות לסייקל טסט יקר אך איכותי.
  4. כמו בכל סייקל.
  5. לא.
אין לי מושג מי המליץ לך על אנדרוקסון אבל הוא ממש לא פיתרון מתאים למצבך. נשמע לי כמו רעיון גרוע מאוד.

• פותח/ת השרשור
מאוד מודה לכם על המידע..
Tom שאלה נוספת בבקשה.. 20 יום זה מספיק עם חומר כזה להתחטב? (כשאני ניכנס לסייקל זה, התוכנית שלי תהיה עד 1500 קלוריות ליום).

מאוד מודה לכם על המידע..
Tom שאלה נוספת בבקשה.. 20 יום זה מספיק עם חומר כזה להתחטב? (כשאני ניכנס לסייקל זה, התוכנית שלי תהיה עד 1500 קלוריות ליום).
אני כבר עניתי לך, זה לא מתאים לחיטוב. מדובר בטסטוסטרון. בחרת בסייקל טסטוסטרון יקר.
ההמלצה שלי היא להקפיד על תזונה ואירובי. ניתן לשקול שילוב אפדרין שיותר מתאים לתהליך ארוך ורציף.
בכל אופן, כדור הוא 25mg עד כמה שאני יודע. פחות מ-4 כדורים לא יתרום כמעט כלום.

מאוד מודה לכם על המידע..
מה הבעיה שתכנס לסייקל של 1500 קלוריות בלי סטרואידים, גם תתחטב יפה.

עכשיו ברצינות, לא קיים סטרואידים אנאבולים שמחטבים, אלא רק כאלו שמתאימים לתקופת החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמה חודשים מנסה לרדת במשקל ולא מצליח 😃
השומן שלי בוא נגיד הוא שומן עיקש.. אני לא מצליח טבעי, כבר בשניתיים השקעה אוכל טוב אימונים ואירובי חבל״ז.. ירדתי +45 ק״ג אני נראה אחלה עם חולצה חוץ מהכרס חח.. אבל לא מצליח להוריד יותר שומן.. זה הסיבה שאני מחפש עזרה ופתרונות כאילו

מה לגבי בדיקה הורמונלית ? יכול להיות שחסר לך טסט. בגיל שלך זה מאוד הגיוני. חוסר בטסט יכול לתרום להשמנה.
לפני שאתה ניגש לטסטרון חיצוני קודם תראה מה מצבך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית