שלום לכולם,
עקב מעבר דירה, לדירה שבה אין מקום לחדר כושר, אני נאלץ למכור את הציוד שברשותי. אקדים ואומר שמדובר בציוד חדש יחסית (שנה וקצת) שנשמר בקנאות, ובאמת אפשר לומר שמדובר בציוד במצב חדש לחלוטין (מוזמנים כמובן לבא לראות).
שם המוצר:
1. מוט אולימפי, מבית סאל ספורט.
2. 107.5 קילו פלטות באמפר (פלטות גומי) - 2*20, 2*15, 2*10, 2*5, 2*2.5, 2*1.25.
3. עמודים מתכווננים - לסקוואט, לבנצ' ולכל תרגיל שלא מתחיל מהרצפה. העמודים בעלי מוטות בטחון קצרים.
4. ספת לחיצה ישרה.
מחיר:
1. 900
2. לפי 16 שקל לקילו, הנחה תינתן ברכישה מרובה.
3. 550.
4. 500.
מי שייקח יותר מפריט אחד יקבל מחיר טוב יותר, מי שיקנה הכל יקבל מחיר רצפה. לא מאמינים? תבדקו אותי.
מקום מגורים: מרכז. תל-אביב, קרית אונו, גבעת שמואל והסביבה.
נייד: את הציוד הגדול אני לא מנייד אלא אם מישהו יקנה הכל ואז יש על מה לדבר.
משלוחים: לא עושה משלוחים, אבל כמו שכתבתי אם זה משהו קטן יש אפשרות להקפיץ לסביבה הקרובה, ואם מישהו יקנה הכל אולי תהיה אפשרות שאני אביא אליו את הציוד.
יצירת קשר: בפרטי או במייל guygilad AT gmail.com.
אמצעי תשלום: מזומן/ העברה בנקאית.
שאלות ענייניות כאן או בפרטי. בבקשה תחסכו ממני התמחקויות לא ריאליות. מבטיח להיות הכי הוגן שאפשר, אבל לא מתכוון להתמקח על שטויות.
תודה.
עקב מעבר דירה, לדירה שבה אין מקום לחדר כושר, אני נאלץ למכור את הציוד שברשותי. אקדים ואומר שמדובר בציוד חדש יחסית (שנה וקצת) שנשמר בקנאות, ובאמת אפשר לומר שמדובר בציוד במצב חדש לחלוטין (מוזמנים כמובן לבא לראות).
שם המוצר:
1. מוט אולימפי, מבית סאל ספורט.
2. 107.5 קילו פלטות באמפר (פלטות גומי) - 2*20, 2*15, 2*10, 2*5, 2*2.5, 2*1.25.
3. עמודים מתכווננים - לסקוואט, לבנצ' ולכל תרגיל שלא מתחיל מהרצפה. העמודים בעלי מוטות בטחון קצרים.
4. ספת לחיצה ישרה.
מחיר:
1. 900
2. לפי 16 שקל לקילו, הנחה תינתן ברכישה מרובה.
3. 550.
4. 500.
מי שייקח יותר מפריט אחד יקבל מחיר טוב יותר, מי שיקנה הכל יקבל מחיר רצפה. לא מאמינים? תבדקו אותי.
מקום מגורים: מרכז. תל-אביב, קרית אונו, גבעת שמואל והסביבה.
נייד: את הציוד הגדול אני לא מנייד אלא אם מישהו יקנה הכל ואז יש על מה לדבר.
משלוחים: לא עושה משלוחים, אבל כמו שכתבתי אם זה משהו קטן יש אפשרות להקפיץ לסביבה הקרובה, ואם מישהו יקנה הכל אולי תהיה אפשרות שאני אביא אליו את הציוד.
יצירת קשר: בפרטי או במייל guygilad AT gmail.com.
אמצעי תשלום: מזומן/ העברה בנקאית.
שאלות ענייניות כאן או בפרטי. בבקשה תחסכו ממני התמחקויות לא ריאליות. מבטיח להיות הכי הוגן שאפשר, אבל לא מתכוון להתמקח על שטויות.
תודה.