הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נטילת תרופות להורדת ל.ד במהלך סייקל

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
האם ניתן להשתמש בתרופות להורדת ל.ד במהלך סייקל כאשר הוא גבוה..?
אם כן… אילו תרופות יכולות לשמש ככאלה בהנחה שמפסיקים את נטילתן לאחר הסייקל.
אני יודע שיש הרבה סוגי תרופות עם הרבה מנגנונים , שמעתי וקראתי על התרופה לוסטראן… .ביקורות ממש טובות ומעט תופעות לוואי , האם מתאימה?
האם מישהו מחברי הפורום משתמש בתרופות להורדת ל.ד במהלך הסייקל שלו?
תודה

שלום לכולם
האם ניתן להשתמש בתרופות להורדת ל.ד במהלך סייקל כאשר הוא גבוה..?
אם כן… אילו תרופות יכולות לשמש ככאלה בהנחה שמפסיקים את נטילתן לאחר הסייקל.
אני יודע שיש הרבה סוגי תרופות עם הרבה מנגנונים , שמעתי וקראתי על התרופה לוסטראן… .ביקורות ממש טובות ומעט תופעות לוואי , האם מתאימה?
האם מישהו מחברי הפורום משתמש בתרופות להורדת ל.ד במהלך הסייקל שלו?
תודה

קודם כל זה לא לוסטראן יש תרופה שנקראת לוסרטאן. מקבוצת angiotensin II receptor antagonist.
דבר שני לא אל תשתמש סתם בתרופות ללחץ דם בסייקל. יש כמה שלבים לפני שאתה בכלל אמור לחשוב על תרופות ללחץ דם כאלו.
דבר ראשון המדידה: אתה צריך לעשות ממוצע לחץ דם מינימום 3 מדידות בזמנים שונים במהלך היום. וחשוב מאוד לבדוק עם מכשיר שיש לו שרוול שמתאים ליד שלך אחרת זה יראה מדידות שגויות. האם אתה מרגיש שהלחץ דם שלך גבוה? מה ההרגשה שהוא עולה? מעלה לך דופק?

לחץ דם ממוצע אמור להיות פחות מ-140/90. לחולי סוכרת פחות מ-130/80.

• פותח/ת השרשור
לחץ הדם שלי בסייקל על פרימו וטסט היה בקצה העליון שציינת והיו פיקים של 150על 90. כעת אני חודש וחצי אחרי הכל חזר לנורמאלי.
אני שואל באופן כללי , וגם באופן אישי אם אהיה צריך בעתיד תחת שימוש באנבוליים.

השאלה אם אתה מרגיש את הקפיצות, והן מעלות לך דופק או גורמות לך לאי נוחות. אם אתה לא מרגיש את הקפיצות, והלחץ דם הממוצע שלך תקין בסייקל, אז אין לך מה לקחת תרופות ללחץ דם. אם אתה תלך לרופא הוא יגיד לך אותו דבר. יש גם בדיקה שנקראת הולטר לחץ דם ל24 שעות שרואים לך את הממוצע בכל שעות היממה.

יש משפחות שונות של תרופות ללחץ דם. הישנות ביותר הן חוסמי בטא. כיום נוספו משפחות חדשות.

אהלן,

מנסיון אישי, הטרן גרם לי לקפיצות שמאוד מאוד העיקו עלי.

מאז תחילתו של נטילת האספירין בכל בוקר אני מרגיש נהדר.

• פותח/ת השרשור
את הקפיצות הללו אני מרגיש לעיתים באימון , האם לדעתך מינון נמוך של אספירין יכול לגרום לתופעות לוואי חוץ מדימומים.?

את הקפיצות הללו אני מרגיש לעיתים באימון , האם לדעתך מינון נמוך של אספירין יכול לגרום לתופעות לוואי חוץ מדימומים.?
להגיד את האמת אימון זה לא מדד. בכל אופן באימון לחץ דם ודופק עולים לך לטווחים מטורפים. החוכמה זה איך אתה מרגיש במנוחה.
אני לא יכול להגיב על אספירין כי לא ניסיתי אף פעם בסייקלים רק תרופות ללחץ דם.

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין ממך שנטלת תרופות לי. ל.ד במהלך הסייקל?
איזה? איך זה השפיע עליך לאחר מכאן?

להגיד את האמת אימון זה לא מדד. בכל אופן באימון לחץ דם ודופק עולים לך לטווחים מטורפים. החוכמה זה איך אתה מרגיש במנוחה.
אני לא יכול להגיב על אספירין כי לא ניסיתי אף פעם בסייקלים רק תרופות ללחץ דם.
העיקרון שכולנו (ובפוסט עם תגובות איכותיות, אני חייב לציין) הוא שתרופות להורדת לחץ דם אינן טיפול מונע.
אספירין הוא מדלל דם, כאשר ידוע לכולנו שצמיגות הדם נוטה לעלות בסייקל סטרואידים (מסויימים). לעליית הצמיגות ישנה השפעה עקיפה על לחץ הדם והשפעה ישירה על טרשת העורקים.
חשוב תמיד לזכור שהנזק המשמעותי והבעייתי במיוחד הוא זה של המערכת הקרדיו-וסקולרית. מדידת לחץ דם היא כמעט מנדטורית.

כן ניסיתי מספר תרופות ללחץ דם בסייקלים, אבל אתה צרי לזכור שזה לא צחוק תרופות ללחץ דם. לתרופות מסוימות היה לי אפילו תסמיני גמילה כשהפסקתי אותן. זה הפתרון האחרון שלך. אני ראיתי שאתה מתקרב לגיל 40? אז אתה צריך לקחת בחשבון שככל שמתבגרים הנטייה לפתח לחץ דם עולה. עוד משהו זה אתה חייב לעשות אירובי. לא משנה מאסה,חיטוב. חייב אירובי. גם אני עושה אירובי אפילו במאסה. אירובי 2-3 פעמים בשבוע בקצב בינוני. באופן קבוע!!!
איך זה השפיע עלי? זה עזר אך לא בצורה משמעותית כי יש לי נטייה למרות שאני צעיר. אני לא נוגע יותר בטרן ולא באוראליים.

• פותח/ת השרשור
העיקרון שכולנו (ובפוסט עם תגובות איכותיות, אני חייב לציין) הוא שתרופות להורדת לחץ דם אינן טיפול מונע.
אספירין הוא מדלל דם, כאשר ידוע לכולנו שצמיגות הדם נוטה לעלות בסייקל סטרואידים (מסויימים). לעליית הצמיגות ישנה השפעה עקיפה על לחץ הדם והשפעה ישירה על טרשת העורקים.
חשוב תמיד לזכור שהנזק המשמעותי והבעייתי במיוחד הוא זה של המערכת הקרדיו-וסקולרית. מדידת לחץ דם היא כמעט מנדטורית.
אכן אני מודד מידי שלשה ימים לערך.
ואם במהלך סייקל יש לחץ דם מעט גבוה אתה ממליץ אספירין במינון נמוך…
תופעות לוואי משמעותיות?
כן ניסיתי מספר תרופות ללחץ דם בסייקלים, אבל אתה צרי לזכור שזה לא צחוק תרופות ללחץ דם. לתרופות מסוימות היה לי אפילו תסמיני גמילה כשהפסקתי אותן. זה הפתרון האחרון שלך. אני ראיתי שאתה מתקרב לגיל 40? אז אתה צריך לקחת בחשבון שככל שמתבגרים הנטייה לפתח לחץ דם עולה. עוד משהו זה אתה חייב לעשות אירובי. לא משנה מאסה,חיטוב. חייב אירובי. גם אני עושה אירובי אפילו במאסה. אירובי 2-3 פעמים בשבוע בקצב בינוני. באופן קבוע!!!
איך זה השפיע עלי? זה עזר אך לא בצורה משמעותית כי יש לי נטייה למרות שאני צעיר. אני לא נוגע יותר בטרן ולא באוראליים.
תודה , אכן אני קשיש , אירובי עושה פעמיים בשבוע קבוע.

אכן אני מודד מידי שלשה ימים לערך.
ואם במהלך סייקל יש לחץ דם מעט גבוה אתה ממליץ אספירין במינון נמוך…
תופעות לוואי משמעותיות?
תודה , אכן אני קשיש , אירובי עושה פעמיים בשבוע קבוע.
אני ממליץ על אספירין אם אתה חש ומזהה תסמינים מעיקים טרם אירובי או באופן כללי.
אף אחד לא יתחסד כאן, סטרואידים מסויימים עלולים מאוד להעיק על המערכת הקרדיו-וסקולרית. שמירה עליה חשובה יותר מכל (הרבה יותר מלקטציה וג'ינו). לכן ההמלצה על אירובי היא אחת החשובות והמעקב אחר לחץ הדם היא אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית