הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשר ללוג של אייל

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום אייל
התאכזבתי לראות שסגרת את הלוג שלך על התקדמותך.
אני מבין שהרבה מחברי הפורום לקחו את הפורום למקום לא רציני .
הלוג הוא כלי חשוב להבין את השפעות החומרים תופעות הלוואי והתוצאות , בקשתי היא שתפתח את הלוג בשנית אבל שים הרשאות רק לחברי פורום רציניים ותחסום את הליצנים.
האם אפשרי?

שלום אייל
התאכזבתי לראות שסגרת את הלוג שלך על התקדמותך.
אני מבין שהרבה מחברי הפורום לקחו את הפורום למקום לא רציני .
הלוג הוא כלי חשוב להבין את השפעות החומרים תופעות הלוואי והתוצאות , בקשתי היא שתפתח את הלוג בשנית אבל שים הרשאות רק לחברי פורום רציניים ותחסום את הליצנים.
האם אפשרי?
זה לא אפשרי ולמען האמת, פורום הוא מקום שמאפשר תגובות גם אם הן לא הכי מתוחכמות.
לגבי חומרים, תופעות לוואי ותוצאות ניתן לפתוח פוסט ולשאול כל שאלה.

אני גם מצטער שאנשים נחמדים כמוך צריכים להפסיד בגלל כאלו שחושבים שהם חכמים / ליצנים.

בכל אופן, מחזק את דבריו של תום.

אולי תוכל להמשיך לעדכן אבל להשאיר את הלוג נעול לתגובות?
זה באמת לוג מהמעניינים שראיתי

אולי תוכל להמשיך לעדכן אבל להשאיר את הלוג נעול לתגובות?
זה באמת לוג מהמעניינים שראיתי

לטעמי מיותר, נתתי לזה מספר צ׳אנסים והתאכזבתי כל פעם מחדש. כל אחד שיהיו לו שאלות שיפרסם את זה בפורום ויענו לו עליהם. חזרנו למתכונת הרגילה שעבדה לא רע כלל.

לטעמי מיותר, נתתי לזה מספר צ׳אנסים והתאכזבתי כל פעם מחדש. כל אחד שיהיו לו שאלות שיפרסם את זה בפורום ויענו לו עליהם. חזרנו למתכונת הרגילה שעבדה לא רע כלל.
אתה צודק, אבל מצד שני בנושא הזה אין כמו לראות איך הדברים באמת נראים מצד בן אדם שחווה אותם ומתעד ולא רק תשובות על הנייר

אבל זאת כמובן החלטה שלך זה הלוג שלך והחיים שלך ואני אישית מכבד אותך מאוד על זה שהתחלת אותו בכלל כי זה לא מובן מאליו..

+ 1 לפתיחת הלוג.
עזוב תגובות, זה לוג מאוד מיוחד ולא שגרתי, תחסום אותו למשתמשים ותפרסם מידי פעם התקדמות, זה הכל.

בהצלחה!

אפשר פשוט לעדכן אותו ולהשאיר נעול לא?(שרק אתה תגיב)
ואפשר למחוק את כל התגובות שלא שלך לנקות אותו

בלי לנדב מישהו, אבל אני די בטוח שהלוג שלך (אייל) מעניין מספיק גולשים פה בפורום כדי שהם יקחו על עצמם את עול ניקוי הלוג מספאמרים וליצנים.
וכמו שאמרו, הלוג יכול להיות נעול ולכלול רק עדכונים שלך מזמן לזמן.
ובאמת תודה על החשיפה שלו, אני מעריך את זה!

בשם אייל (וללא אישורו) אני מבטיח שתקבלו פה ושם עידכון על סייקלים וחומרים, אלא שזה יהיה דרך ובאמצעות שאלות שלכם.
יחד עם זאת ולמרות הלחץ החברתי והעניין המובן בלוג של מנהל מעניין וססגוני ואדם מיוחד (מהכירות אישית מעמיקה) נכבד כולנו את רצונו של אייל, שאם יחליט וירצה יפתח עוד לוגים מעניינים ואנבוליים... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית