ייעוץ פרוטוקול קרוספיט\כוח

בסדר, נראה נחמד.

אני עדיין בעד 5\3\1 + מטקונים במקום להמציא את הגלגל

• פותח/ת השרשור
בסדר, נראה נחמד.

אני מניח שגם אגיע לשם בשלב כלשהו. כרגע 5\3\1 נראה לי לא מתאים בשבילי.
יש לך המלצות מסוימות לשיפורים בתוכנית מהרפרוף שלך עליה?
וגם חשבתי להוסיף קומפלקס עם מוט כמה פעמים בשבוע לתוכנית. מיותר?

בסדר, נראה נחמד.

הי קרוספיטר.
בדיוק התחלתי 5/3/1 גם כן.
אני מתאמן לפי 4 פעמים בשבוע, מתי וכמה wod ים רשמיים מהאתר אפשר להוסיף?
הכוונה כמה בשבוע והאם אפשר לקחת וודים מהאתר הרשמי?

נערך לאחרונה:
הי קרוספיטר.
בדיוק התחלתי 5/3/1 גם כן.
אני מתאמן לפי 4 פעמים בשבוע, מתי וכמה wod ים רשמיים מהאתר אפשר להוסיף?
הכוונה כמה בשבוע והאם אפשר לקחת וודים מהאתר הרשמי?

תעשה 2 מטקונים, אחרי בנץ או פרס (ואפשר גם ביום מנוחה).

לא צריך לקחת מהאתר, אבל תנסה להיות מגוון מבחינת הזמנים כלומר- תעשה פעם אחת מטקון של 10 דקות, פעם אחת עד 20 דקות. פעם אחת 5 דקות פעם אחת 40 דקות.

אגב אתה לא חייב תמיד לעשות "מטקון" שילובי, לפעמים תעשה ריצה, לפעמים תעשה 100 מתח על זמן אפשר גם כאלו.
הא ואת ה5\3\1 אני אישית ממליץ להוריד את התרגילי עזר אם אתה משלב מטקונים. (אלא אם כן אתה מצליח להתאושש)

תעשה 2 מטקונים, אחרי בנץ או פרס (ואפשר גם ביום מנוחה).

לא צריך לקחת מהאתר, אבל תנסה להיות מגוון מבחינת הזמנים כלומר- תעשה פעם אחת מטקון של 10 דקות, פעם אחת עד 20 דקות. פעם אחת 5 דקות פעם אחת 40 דקות.

אגב אתה לא חייב תמיד לעשות "מטקון" שילובי, לפעמים תעשה ריצה, לפעמים תעשה 100 מתח על זמן אפשר גם כאלו.
הא ואת ה5\3\1 אני אישית ממליץ להוריד את התרגילי עזר אם אתה משלב מטקונים. (אלא אם כן אתה מצליח להתאושש)

אני לא עושה תרגילי עזר כי אני גם רץ כמה פעמים בשבוע.
הבעיה שאני לא יודע איך לבנות מטקון.
אפשרי פשוט לקחת אחד מהאתר?
נגיד ביום של כתפיים לעשות 15 דקות על זמן
10 thrusters
50 double unders וכאלה.
(זה לקוח מהאתר הרשמי).

או שאני פשוט אעשה קרוספיט פוטבול במקום 5/3/1, יש שם מוקטנים שהם בונים לכל אימון, מה דעתך?

קח מקרוספיט outlaw או מקרוספיט פוטבול. אם יש הרמות אולימפיות פשוט לך יום אחורה ותראה מה היה

המטקונים של קרוספיט פוטבול קשים מאוד, מניסיון, התחלתי אותם בהתחלה, מאוד מאתגרים...

אתם צריכים להבין שלמטקונים יש "טיים קאפ" מסויים , אין טעם למשל לעשות פראן RX אם הוא לא תחת 5 דקות(סתם דוגמא) אז תנסו להסתכל בערך כמה זמן אמור לקחת כל מטקון ואם אתם לא מסוגלים לעשות אותו כמו שהוא כתוב תעשו דאון סקיילינג.

Back
למעלה תחתית