הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני.

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שאלה לחבר, אני בנתיים אחרי סייקל ונח קצת.

Danabol 50 ליום עם אימון, 40 ליום בלי אימון משבוע 2 עד שבוע 8 סה''כ 6 שבועות
700 טסט לחלק ל2 זריקות (350)בשבוע (Testosterone Enanthate ) משבוע שני עד שבוע 8, בשבוע הראשון ילקח סוסטנון (לא סגור לגבי המינון
טרן 400 לשבוע, לגבי פיצול אני לא סגור על זה.
HCG 500 UI בשבוע

התחלה מי 16 אחוז שומן שכנראה עד שיתחילו יהיה 14 ובדיקות דם רק במידה ויצאו תקינות
כמובן PCT אחרי וכל מה שזה כרוך
Liv52 לא כ''כ הבנתי את כמות השימוש, הבנתי שיש משהו יותר חזק?

דברים נוספים?
סייקל ראשון היה טסט נקי 500 בשבוע לחלק ל2
וHCG מהשבוע השני

מה המטרה בסייקל?
אני מבין שאתה הולך על 8 שבועות. עדיף את האוראלי בהתחלה, תבדוק שוב אם דיבול זה מה שאתה צריך (הפך ל-"default" משום מה).
איזה טרן אתה עושה? מה החברות שאתה מתכנן להשתמש בהן (למעט הלבבות)?

• פותח/ת השרשור
כמה שיותר מסה, לגבי הטרן לא סגור על זה לגבי קצר או ארוך, של נובה פארם, בלבבות את הכחולים, טסט רפואי hcg גם רפואי מהארץ

כמה שיותר מסה, לגבי הטרן לא סגור על זה לגבי קצר או ארוך, של נובה פארם, בלבבות את הכחולים, טסט רפואי hcg גם רפואי מהארץ
טרן לסייקל שני זה קצת overkill. הייתי חושב שלסייקל שני עדיף להאריך את התקופה וללכת על דקה או בולדנון. בכל אופן, 8 שבועות הם קצת יותר מדי עבור סייקל המשלב טרן קצר. ההשבתה תהיה מאוד ניכרת, מה שמחזק המלצתי הקודמת שסביר שלאחר התאוששות מ-pct סטנדרטי תרוויח ממנה יותר מסה.
ללא קשר, אני באופן אישי לא הייתי הולך עם הטרן של נובה. עניין של דוס ואיכות.
עבור "כמה שיותר מסה", הייתי פותח את הסייקל ב-3-4 שבועות של M1T במקום דיבול. דיבול הוא סטרואיד מעולה לכח אך המסה שתרוויח תהיה מלאת נוזליות בעוד Methyl-1-Test יעניק הרבה יותר מסה ונקייה.
LIV52 הוא תוסף מעולה. הוסף גם TUDCA במינון של 1-1.5g/ed (לקריאה בנוגע לחשיבות של TUDCA ערוך חיפוש).

את הטרן תוריד לפי דעתי וגם את מינון הטסט.. אין מה לקפוץ ולקחת מינונים וחומרים חזקים בסייקל שני כי אתה תצטרך בסייקל הבא להעלות עוד יותר את המינונים בשביל לראות תוצאות. תמיד תשאף לכמה שיותר בפחות..
התגובה של תום מאוד תעזור לך אבל לפי דעתי לקחת בולדנון לבד לא ייתן לך הרבה מסה, אתה יכול לשלב דקה, רק קח בחשבון שאתה תעלה הרבה נוזלים וגם הוא די משבית את הציר בשימוש ארוך. חוץ מזה הוא מצויין למסה ויותר בטוח משאר הסטרואידים..
בנוגע לדיבול- דיבול הוא סטרואיד מיותר למסה לפי דעתי, לא נותן לך כמעט כלום ומדכא תיאבון, M1T הרבה יותר חזק מהבחינה של מסה אבל גם הרבה יותר רעיל לכבד..
לפי דעתי סייקל כזה יהיה טוב:
Testosterone E 500mg/EW 1-12
Deca durabolin 400mg/EW 1-12
M1T 30mg/ ED 1-4
HCG 500iu/ EW 2-12

PCT מסודר עם נולבה וכלומיד וליב52 לאורך כל הסייקל.. אם אתה רוצה תוסיף גם בולדנון..

מצטרף להערות שם למעלה... ולאן שמכוון אותך תום.
להשיג את M1T אפשר להשיג ב UK .... שם הוא חוקי.

רק שהכוון שאליו אתה הולך הוא טרן. מתי שהוא אתה תופיע בפורום לייעוץ ובסייקל הבא שלך יהיה טרן.
אז מה שאני ממליץ לך זה שבסייקל הזה תשלב דקה. התופעות לוואי מדקה ילמדו אותך רבות על עצמך ותוכל לדעת מה לצפות מהטרן, רק שם זה יהיה יותר חזק.
בצורה מסויימת אני רואה את הדקה כשלב מעבר מחייב לפני שבכלל אפשר לדבר על סייקל עם טרן.

* הערה נוספת - במידה ואתה בכל זאת הולך על טרן, אז לך על קצר ובמינון נמוך. הטרן הקצר חזק יותר מהארוך, אבל אם יופיעו תופעות לוואי לא רצויות \ נשלטות אז תוכל לחתוך מיידית, להבדיל מהטרן הארוך....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית