הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסת מים?

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
*רציתי כותרת שתיצור סקרנות"

קראתי מספר מדריכים ליבוש.
הדבר שהיה משותף לכולם הוא מספר ימים לפני השקילה,לשתות כ2 גלונים (7.5 ליטר) של מים בכל יום למשך כמה ימים.ו24 שעות לפני השקילה לקצץ

עכשיו ממש מעניין אותי,מדוע נעשית ה"העמסת" מים הזו?

מספר קצר שקראתי , העמסת מים מרגילה את הגוף להוציא הרבה שתן מהסיבה שהוא מקבל יותר נוזלים ממה שהוא צריך ולכן לאחר הקיצוץ שנעשה 24 שעות לפני השקילה אתה אמור להשתין יותר (כלומר זה מן משתן טבעי).
בנוסף שתייה רבה של נוזלים גורמת לאיבוד נתרן (כידוע , נתרן סופח נוזלים) .

זהו פחות או יותר (ממה שידוע לי) זה נשמע אולי מעט , מיותר , לא משמעותי אבל הבנתי (לא ניסיתי) שזה עוזר בצורה משמעותית.

קראתי גם מאמר כזה של בראין קרול, שטען שעשה אץ זה כל פעם, כניראה שהוא יודע מה הוא מדבר.

זו דרך מאוד מוכרת ופופולרית, יצא לי לנסות אבל קשה לדעת בוודאות מה הגורם הישיר לירידה במשקל כי אני מפסיק לשתות+לאכול עושה סאונה וכו'

• פותח/ת השרשור
זו דרך מאוד מוכרת ופופולרית, יצא לי לנסות אבל קשה לדעת בוודאות מה הגורם הישיר לירידה במשקל כי אני מפסיק לשתות+לאכול עושה סאונה וכו'
יצא לך לקצץ יפה?
אני פשוט מנסה התחרות הזו בפעם הראשונה.
מכיוון שהיא לא איזה "דדליין" בשבילי אני מעדיף לנסות כרגע כדי לראות איך אני מגיב ולדעת להבא.

מספר קצר שקראתי , העמסת מים מרגילה את הגוף להוציא הרבה שתן מהסיבה שהוא מקבל יותר נוזלים ממה שהוא צריך ולכן לאחר הקיצוץ שנעשה 24 שעות לפני השקילה אתה אמור להשתין יותר (כלומר זה מן משתן טבעי).
בנוסף שתייה רבה של נוזלים גורמת לאיבוד נתרן (כידוע , נתרן סופח נוזלים) .

זהו פחות או יותר (ממה שידוע לי) זה נשמע אולי מעט , מיותר , לא משמעותי אבל הבנתי (לא ניסיתי) שזה עוזר בצורה משמעותית.
זה לא מסוכן?
ככול שכמות הנתרן יורדת וכמות הנוזלים בגוף עולה עולה הסיכון להרעלת מים...

יצא לי להתייעץ עם רופא במכון, לטענתו מתחת ל12 ליטר מים ביום אין סכנה להרעלת מים.

הדבר היחידי שהוא המליץ להמנע זה לאכול בננות ישר אחרי השקילה ולקבל הרבה אשלגן בבום.

נקודה חשובה - ייבוש לפני תחרות זה בהחלט מסוכן, אתה מגיע למצב מאוד קרוב לעלפון, לא מומלץ אם אתה לא יודע מה אתה עושה או אין לך שכל בקופסא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית