הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ostarin במהלך pct

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
לאחרונה רכשתי לעצמי ostarin של חברת ironmaglabs
אני נמצא כרגע בסוף ה PCT ויש לי עוד שבוע לסיומו
האם ניתן להכניס את המוצר תוך כדי או עדיף להמתין מספר ימים / שבועות להתייצבות המערכת.
יש לציין שהמינון המתכונן : הוא 20 מ"ג ליום בלבד למשך 5 שבועות בלבד.
יש לי במקרה שאצטרך PCT (כלומיד + נולבה)
תום , אשמח לשמוע את דעתך.

בנוסף כשאתחיל אתעד לוג התקדמות במהלך נטילת החומר.

1D49679F66ECFB0644B8D6D46CEF4C7C.jpg

5A4528708E40ED00C03FB0BE62F9A8DB.jpg

לא ניראה מזיק אבל בכל מקרה הייתי עושה pct עם נולבה וכלומיד כמו כולם, להגביר את הייצור של הטסט כמה שיותר מהר לשימור תוצאות מקסימלי, לפעמים זה לא רק מה שאנחנו מרגישים.

מתעלק על השרשור בתוספת כמה שאלות לתום, בעבר התייחסת לחומר הזה:

1. אתה בוודאי מבין שאני לא יכול לייעץ לך בנושא הכנסת חומרים לארץ. החומר אינו בפקודת הרוקחות.
  2. יש חברות אמינות. אני מכיר מספר מקורות לOstarine.
  3. Ostsrine חומר מעולה והייתי מריץ אותו עם טסט קצר ואפיסטן. הוא יהיה מאוד סינרגי.
  4. פחות מפרימו ואפיסטן אם המינון הוא 20mg/ed. האפקט ישתפר אם תמשוך ל-50mg אבל גם דיכוי הציר יחריף. העניין הוא שבשילוב עם AAS כאלה, מנגנון הפעולה השונה הופך אותו לתוספת מאוד איכותית לסטרואידים כמו אפיסטן ווינסטרול (בעלי היקשרות חלשה בלבד לרצפטור האנדרוגני).
  5. לא חובה לשלב טסט אם המינון הוא עד-25mg/ed למשך שמונה שבועות. העניין הוא שזה מעט אינדיבידואלי.
  6. הפגיעה בציר במינונים של 20mg/ed לתקופה מסויימת נמוכה מזו של אנאבר למשל. לא הייתי משלב פרגניל בסייקל של אנאבר סולו.
  7. מכיר כמה. Ostarine עובד והוא מאוד פופולרי אך לרוב כאלמנט משולב בסייקל חיטוב רך (ללא טרן למשל)

אני מתכנן סייקל מסה של אפיסטן שנראה ככה לפי המלצתך:
Week 1-8:
Epistane 40mg/ed (הפרשי זמן שווים)
Liv 52: 2xtablets/ed
Tudca 1g/ed

Week 9-11:
Clomid 50mg/ed

ויש לי כמה שאלות על הostarine

1. ב3 רשמת שהחומר מומלץ עם טסט ואפיסטן, האם מומלץ גם עם אפיסטן לבד?
2. אם כן, מה המינונים? ולכמה זמן לשלב? ואיך משתנה אם בכלל הPCT?
3. מה יהיה הערך המוסף מלהוסיף את החומר הזה לסייקל? יתרונות, חסרונות?
4. פגיעה מוגברת בכבד?
5. הגברת תופעות לוואי כלשהן?
6. שורה תחתונה, ממליץ להוסיף או לא?

תודה:)

@Tom

מתחיל את הסייקל ואשמח לקבל תשובה לפחות לשאלה הבאה:
עדיף לשלב במהלך הסייקל / במהלך הPCT / לא לשלב בכלל. תודה!

• פותח/ת השרשור
יש לך ostarin ? אני הזמנתי , התחלתי , אני על מינון נמוך יחסית כ 20 מ"ג ליום ממוצע.
במינונים גבוהים הוא משבית את הציר .
מטרתי היא יותר שימור מסת השריר לאחד הסייקל , אני כרגע מנסה לשמר / להוריד אחוזי שומן ונלחם באיבוד שריר.
יש לציין שעדיין רוב רווחי הסייקל אצלי.
כרגע אין תופעות מיוחדות , אני ביום הרביעי בסך הכל , עוקב אחרי ההתנגדויות באימונים ומשקל הגוף .
אעדכן שיהיה לי מה...
בהצלחה

שאלה קטנה:

יש טעם לקחת אפיסטן ״רק״ 3-4 פעמים בשבוע ? בימי אימון.
ראיתי אופציה כזאת תחת הגדרה של ״השבתה מינימלית״,
סתם בכללי חשבתי שסייקל אפיסטן סולו זה מאוד ״חלש״ יחסית גם כשזה ED אז מה יקרה עם 4 פעמים בשבוע? לא יהיו תוצאות / התוצאות זניחות ?

@Tom

שאלה קטנה:

יש טעם לקחת אפיסטן ״רק״ 3-4 פעמים בשבוע ? בימי אימון.
ראיתי אופציה כזאת תחת הגדרה של ״השבתה מינימלית״,
סתם בכללי חשבתי שסייקל אפיסטן סולו זה מאוד ״חלש״ יחסית גם כשזה ED אז מה יקרה עם 4 פעמים בשבוע? לא יהיו תוצאות / התוצאות זניחות ?

@Tom
נשמע כמו בזבוז זמן

נשמע כמו בזבוז זמן
עשית כבר בדיקות דם?
התאוששת לגמרי?

אז לדעתך פשוט 5 שבועות של 40 מ״ג כל יום יהיה האידאל? כדאי לתת פירמידה בשבוע הראשון? (כי במוצר עצמו באינטרנט כתוב שצריך להתחיל ב-10 מ״ג)

עשית כבר בדיקות דם?
התאוששת לגמרי?

אז לדעתך פשוט 5 שבועות של 40 מ״ג כל יום יהיה האידאל? כדאי לתת פירמידה בשבוע הראשון? (כי במוצר עצמו באינטרנט כתוב שצריך להתחיל ב-10 מ״ג)
עשיתי בדיקות דם במהלך הPCT, עושה שוב השבוע ואז אדע יותר..
תתחיל ישר מ60 מ"ג ל6 שבועות. טודקה, ליב52..כל הסיפור. ממליץ להשתמש גם בQ10 ובויטמין C

עשיתי בדיקות דם במהלך הPCT, עושה שוב השבוע ואז אדע יותר..
תתחיל ישר מ60 מ"ג ל6 שבועות. טודקה, ליב52..כל הסיפור. ממליץ להשתמש גם בQ10 ובויטמין C
שמרתי את ההודעה במועדפים בעתיד אולי יהיה מועיל 😃

יש לך ostarin ? אני הזמנתי , התחלתי , אני על מינון נמוך יחסית כ 20 מ"ג ליום ממוצע.
במינונים גבוהים הוא משבית את הציר .
מטרתי היא יותר שימור מסת השריר לאחד הסייקל , אני כרגע מנסה לשמר / להוריד אחוזי שומן ונלחם באיבוד שריר.
יש לציין שעדיין רוב רווחי הסייקל אצלי.
כרגע אין תופעות מיוחדות , אני ביום הרביעי בסך הכל , עוקב אחרי ההתנגדויות באימונים ומשקל הגוף .
אעדכן שיהיה לי מה...
בהצלחה

מתלבט אם להזמין. אני אשמח לשמוע עוד מידע ועדכונים כשיהיה לך, ובלי קשר אם תעשה בדיקות דם בכדי לבדוק שהאוסטרין לא הפריע לגוף להתאושש.

• פותח/ת השרשור
עשית כבר בדיקות דם?
התאוששת לגמרי?

לא עושים אפיסטן בלי טסט כבסיס לפחות במינון trt , תעשה חיפוש אפיסטן ותכתוב בפורסם תחת השם… את tom , תקרא תשובות שלו.
תפנימו , אפיסטן זה סטרואיד משבית !
אין צורך לסבול מתסמינים של חוסר טסט.
בהצלחה

לא עושים אפיסטן בלי טסט כבסיס לפחות במינון trt , תעשה חיפוש אפיסטן ותכתוב בפורסם תחת השם… את tom , תקרא תשובות שלו.
תפנימו , אפיסטן זה סטרואיד משבית !
אין צורך לסבול מתסמינים של חוסר טסט.
בהצלחה
זה פחות ״סייקל״ זה יותר לטבול קצת את הרגל במים (בעתיד) לפני שאני קופץ לבריכה.
ראיתי בלןג של @Vosegus תוצאות די יפות מהסייקל הזה,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית