הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל הכי פחות מסוכן לשיער

BarMares

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אני בן 21 לוקח פרופרסיה כבר חצי שנה . סהכ ההתקרחות שלי לא כול כך אגרסיבית למרות שמתחיל לי דילול מקדימה .
אני רוצה לקחת טוסטורון בין 350-500 מג בשבוע .
יש אנשים שאומרים שעדיף לעבור לDUT בזמן השימוש בסטרואידים בשביל ממש להגן על השיער .
אבל אני מתלבט אם כדאי לי להחליף פרופרסיה בDUT בזמן הסייקל ואז לחזור לפרוסיה, אני חושב שכול המעבר יגמר לי להתקרחות .
בקיצור הדרך הכי בטוחה להגן על השיער היא בין 350-500 מג ביחד עם פרופרסיה או שלדעתכם כדאי לי להחליף בDUT ?(מחקרים הראו שהוא יעיל יותר ב10% )

אני בן 21 לוקח פרופרסיה כבר חצי שנה . סהכ ההתקרחות שלי לא כול כך אגרסיבית למרות שמתחיל לי דילול מקדימה .
אני רוצה לקחת טוסטורון בין 350-500 מג בשבוע .
יש אנשים שאומרים שעדיף לעבור לDUT בזמן השימוש בסטרואידים בשביל ממש להגן על השיער .
אבל אני מתלבט אם כדאי לי להחליף פרופרסיה בDUT בזמן הסייקל ואז לחזור לפרוסיה, אני חושב שכול המעבר יגמר לי להתקרחות .
בקיצור הדרך הכי בטוחה להגן על השיער היא בין 350-500 מג ביחד עם פרופרסיה או שלדעתכם כדאי לי להחליף בDUT ?(מחקרים הראו שהוא יעיל יותר ב10% )
אין שום בעיה לעבור ל-דוטסטריד (DUT) מפינסטריד. הפעולה מאוד דומה, חסימת פעילות האנזים 5Reductance, הקשור בהמרת טסטוסטרון לדהידרוטסטוסטרון. DUT עושה זאת בצורה יעילה יותר מאחר וחוסם צורה נוספת מתוך שלוש בעלות פונקציונליות זהה של האנזים.
פינסטריד ו-DUT אף יותר, יסייעו מאוד במניעת התקרחות בסייקל של טסטוסטרון.

מה זה NPP ?
והבנתי שממש קשה להשיג ANAVAR אני מפחד שאני יזמין מהאינטרנט ובסוף יקבל זיוף .
NPP הוא ננדרולון עם אסטר קצר המכונה פנילפרופיונט. ערוך חיפוש בפורום עם קם המקתמש שלי ותוכל לקרא סקירה שלו.
בכל אופן, NPP ואנאבר הם סטרואידים יותר נוחים לקו השיער אך בכל מקרה ישולבו עם טסט כחומר בסיס.

אנאבר לא קשה להשיג אם אתה מכיר בחורות 😃
זה לא פוגע בתוצאות של הסייקל לחסום את המרת הDHT?
אנאבר איזה תועלת יש בו לגברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית