הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שימוש חומרים בTRT

DoctorProp

משתמש פעיל
444
69
נק' מוניטין:
183
444
69
איך הולך שימוש החומרים בTRT
יש סייקל שבו לוקחים מינונים גבוהים עם עוד סטרואידים ואז אחרי פשוט מורידים מינון ל3 חודשים?
אין צורך בPCT כי אין מה לשקם ?
אגב אנשים על TRT אין להם ייצור זרע?

איך הולך שימוש החומרים בTRT
יש סייקל שבו לוקחים מינונים גבוהים עם עוד סטרואידים ואז אחרי פשוט מורידים מינון ל3 חודשים?
אין צורך בPCT כי אין מה לשקם ?
אגב אנשים על TRT אין להם ייצור זרע?
TRT אמור להעניק רמות טסט נורמליות אלא שממקור חיצוני. לאורך זמן (ו-TRT הוא לכל החיים באופן כללי) ייצור הטסט העצמי בפרט ופעולת ה-HPTA תיפגע ולבסוף תושבת.
בכדי לשמר פעולת האשכים בהיבטים הקשורים בייצור זרע תקין יש צורך בצריכה של HCG.
מכאן ההתייחסות לסייקל היא כמו לכל סייקל. זה שאין מה לשקם זה לא מדוייק. הנזקים ההיקפיים בסייקל המכיל מינונים גבוהים של סטרואידים שונים הם הרבה מעבר להשבתת ה-HPTA.

• פותח/ת השרשור
TRT אמור להעניק רמות טסט נורמליות אלא שממקור חיצוני. לאורך זמן (ו-TRT הוא לכל החיים באופן כללי) ייצור הטסט העצמי בפרט ופעולת ה-HPTA תיפגע ולבסוף תושבת.אני מדבר מבחינה תיאורתית ונגיד מישהו עם רמות טסט נמוכות משתמש בTRT או עם 0 טסט משתמש בTRT
בכדי לשמר פעולת האשכים בהיבטים הקשורים בייצור זרע תקין יש צורך בצריכה של HCG. אז גם מתי שזה לא בזמן סייקל כדי לשמור על פעילות וייצור זרע של האשכים צריך כוריגון?
מכאן ההתייחסות לסייקל היא כמו לכל סייקל. זה שאין מה לשקם זה לא מדוייק. הנזקים ההיקפיים בסייקל המכיל מינונים גבוהים של סטרואידים שונים הם הרבה מעבר להשבתת ה-HPTA.
מהם הנזקים ההיקפיים שממהם צריך להתאושש חוץ מקליטה חלשה יותר ברצפטורים?

זה שאין מה לשקם זה לא מדוייק.
למיטב הבנתי ה PCT, כמו גם ה HCG במהלך הסייקל, נועדו לשימור היכולת לייצר זרע ולמניעת השבתה (והתאוששות) של ה HPTA.
בהנחה שאדם נמצא על TRT, אין לכך חשיבות (כלומר, כפי שכתבת, בסופו של דבר הציר יושבת).
מה בנוסף יש לשקם (אני מניח תפקודי כבד, כליות, מערכת קרדיו-ווסקולרית), ובאילו אמצעים, שוב, בהנחה ואדם על TRT FOR GOOD?

• פותח/ת השרשור
נגיד ומישהו כל החיים על TRT ורוצה שהגוף ימשיך לייצר זרע הוא יכול לשלב כל החיים גם HCG ?

נגיד ומישהו כל החיים על TRT ורוצה שהגוף ימשיך לייצר זרע הוא יכול לשלב כל החיים גם HCG ?
אני יודע שבארה"ב שילוב כוריגון ב TRT הוא דבר די פופולרי. אני לעומת זאת כל ביקור אצל האנדו מתעניין לגבי האפשרות לשילובו, ונענה בשלילה. (החלופה שהוצעה לי היא הפסקת TRT והתחלת כלומיד).

• פותח/ת השרשור
אני יודע שבארה"ב שילוב כוריגון ב TRT הוא דבר די פופולרי. אני לעומת זאת כל ביקור אצל האנדו מתעניין לגבי האפשרות לשילובו, ונענה בשלילה. (החלופה שהוצעה לי היא הפסקת TRT והתחלת כלומיד).
כלומיד לאורך כל החיים ?

כלומיד לאורך כל החיים ?
האמת היא שלא התעניינתי יותר מדי. הובהר לי שלקיחת כלומיד תלויה בהפסקת הTRT ולכן פסלתי על הסף.
במשך תקופה ארוכה (לפני תחילת הTRT) הרגשתי דרק. כיום ההרגשה הכללית הרבה יותר טובה, כך שקשה לי לוותר על כך.

• פותח/ת השרשור
האמת היא שלא התעניינתי יותר מדי. הובהר לי שלקיחת כלומיד תלויה בהפסקת הTRT ולכן פסלתי על הסף.
במשך תקופה ארוכה (לפני תחילת הTRT) הרגשתי דרק. כיום ההרגשה הכללית הרבה יותר טובה, כך שקשה לי לוותר על כך.
איך אתה מבחינת תפקוד מיני ? הגוף שלך מייצר זרע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית