NPC Dexter Jackson Classic 2014 - גמר תחרות הביקיני

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
גמר קטגורית הביקיני מתחרות 2014 NPC Dexter Jackson Classic אשר ננעלה ב- 2 לאוגוסט בג'קסונוויל.

נושא המטרות השונות עלה לא מעט פעמים כאן בפורום, כמו גם ההבדל השונה בתפיסת המוסג חטובה.

אז השאלה שלי היא לבנות הפורום בלבד

מי מכם רואה גוף כזה כמטרה/פנטזיה? (בלי קשר לתחרות)

נושא המטרות השונות עלה לא מעט פעמים כאן בפורום, כמו גם ההבדל השונה בתפיסת המוסג חטובה.

אז השאלה שלי היא לבנות הפורום בלבד

מי מכם רואה גוף כזה כמטרה/פנטזיה? (בלי קשר לתחרות)
מאמין שאם זה היה תמונות/סירטונים של אותן הבנות בעוף ס*זן אז הרבה בנות היו רוצות להיות כמוהן.

מאמין שאם זה היה תמונות/סירטונים של אותן הבנות בעוף ס*זן אז הרבה בנות היו רוצות להיות כמוהן.
אל תעלב, אבל לא מעניין אותי מגברים חשובים שנשים היו רוצות.....
מעניין אותי מה נשים רוצות בשביל עצמן. בלי קשר למה הגברים מצפים מהם שיהיו.

הפניה לבנות בלבד נועדה לבטל את אפקט הרציה....

גם דקסטר פתח עכשיו תחרויות ? מה יהיה?

מי מכם רואה גוף כזה כמטרה/פנטזיה?
אני מאוד אוהבת מראה שרירי אבל זאת לא הפנטזיה שלי ועדיין, בעיני המראה שלהן לא מוגזם. הזרועות, הכתפיים והרגליים חטובות בצורה נשית ויפה.
מה שכן אני ממש לא אוהבת את התחרויות האלה. מעבר להצגה המטופשת נשאלת השאלה מה טבעי כאן?
השיזוף, החזה או הלסת הסופר-גברית...

האמת שבאוף סיזן הן באמת נראות הרבה יותר "בריאות", גם אני לא אוהבת את התחרויות האלו ...מביך קצת...אבל לא הייתי מתנגדת למסת שריר וחיטוב כמו שלהן. מצד שני בארה'ב (בעיקר) התחרויות האלו מאוד מפותחות, זאת תעשייה שלמה עם המון ספונסרים ולא מעט כסף...אם זה היה מופתח בארץ כמו שזה שם אולי הייתי מסתכלת על זה אחרת ...ולו רק בשביל שאיזה ספונסר יממן לי את אבקות החלבון עד יום פרישתי לגמלאות חחח:sarcastic:

נערך לאחרונה:
מסת שריר וחיטוב כמו שלהן.
זאת אומרת שעם זה היה אפשרי לוגיסטי, אז מבחינתך כך את רוצה להיראות?

אני מדברת כרגע רק על דימוי גוף.
התחרות עצמה זה ויכוח שונה לגמרי....

זאת אומרת שעם זה היה אפשרי לוגיסטי, אז מבחינתך כך את רוצה להיראות?

אני מדברת כרגע רק על דימוי גוף.
התחרות עצמה זה ויכוח שונה לגמרי....

הן נראות מצויין, אך לא בטוחה ש"כך הייתי רוצה להיראות", קצת קשה לי לענות על כך... שואפת אולי למסת השריר, החיטוב קצת מוגזם.. אבל שוב, זה חיטוב לתחרות...

הייתי רוצה להראות כמוהן פחות הריבועים בבטן והתחת הנפוח

Back
למעלה תחתית