הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ twinlab daily one caps

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היום הגיעה אליי ההזמנה עם המוצר הנ"ל, והחלטתי להשוות מינונים מול המולטי הקודם שלי (סולגאר VM-75).
להפתעתי הטווינלאב מכיל מינונים נמוכים יותר כמעט בכל ויטמין ומינרל. בעיקר בקבוצת ה-B.
מחסור ב-C יש בשניהם (אבץ ומגנזיום מתסף מהצד).
בכל אופן, למה הוא כל כך מומלץ אם ככה? האם כדאי לקחת שני כדורים ביום?

המינונים של אבץ, מגנזיום וויטמין C נמוכים בכל מולטי ויטמין, לאו דווקא בTWINLAB. אני תמיד בעד לתסף אותם בנפרד בנוסף למולטי ויטמין.
המולטי ויטמין הנ"ל מומלץ מהסיבה הפשוטה שהוא מאוד זול ביחס למינון שלו - 180 כדורים שמספיקים לחצי שנה.

המולטי ויטמין הזה מומלץ בגלל שהוא מאוד זול ומספק כמעט את אותם מינונים ביחס למתחרים.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי להסביר את התגובה שלך?
מינון נמוך? בינתיים זה המולטי עם המינונים הכי גבוהים.
ביחס למכיר ולכמות הכדורים שצריך לקחת כל יום, המינונים לא כאלו משמעותיים.
בהשוואה ל-Twinlab הוא מכיל מינון גבוה יותר אולי במחצית מהמרכיבים ועולה בערך פי 4.
אם הוא היה עולה כמו Twinlab ונלקח בקפסולה אחת, הייתי שוקל לקחת אותו. אבל המוצר כיום פשוט לא משתלם בשום צורה, אפילו שיש בו מינונים שווים ותוספת של חומרים ידידותיים למפרקים.

ביחס למכיר ולכמות הכדורים שצריך לקחת כל יום, המינונים לא כאלו משמעותיים.
בהשוואה ל-Twinlab הוא מכיל מינון גבוה יותר אולי במחצית מהמרכיבים ועולה בערך פי 4.
אם הוא היה עולה כמו Twinlab ונלקח בקפסולה אחת, הייתי שוקל לקחת אותו. אבל המוצר כיום פשוט לא משתלם בשום צורה, אפילו שיש בו מינונים שווים ותוספת של חומרים ידידותיים למפרקים.
אני חושב שאתה לא כל כך הבנת למה לוקחים 6 כדורים.
יש 3+ גרם של Joint Complex.
הכדור מתחלק לחצי, בחצי מהכדור יש מרכיבים של Joint Complex, בחצי השני יש את כל הויטמינים והמינרלים.
אי אפשר להכניס 3 גרם בתוך כדור אחד, הרי כל כדור בעצמו שוקל רק גרם אחד.
תעשה מה שאתה חושב ומה שהכי נוח לך מבחינה כלכלית.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה לא כל כך הבנת למה לוקחים 6 כדורים.
יש 3+ גרם של Joint Complex.
הכדור מתחלק לחצי, בחצי מהכדור יש מרכיבים של Joint Complex, בחצי השני יש את כל הויטמינים והמינרלים.
אי אפשר להכניס 3 גרם בתוך כדור אחד, הרי כל כדור בעצמו שוקל רק גרם אחד.
תעשה מה שאתה חושב ומה שהכי נוח לך מבחינה כלכלית.
אין לי בעיה לקחת שישה כדורים, יש לי בעיה לשלם מחיר זהה על 45 מנות מול 120-180 מנות שמציאות חברות אחרות.
יותר משתלם לקנות Joint Complex, אבץ, מגנזיום ומולטיויטמין אחר.

אין לי בעיה לקחת שישה כדורים, יש לי בעיה לשלם מחיר זהה על 45 מנות מול 120-180 מנות שמציאות חברות אחרות.
יותר משתלם לקנות Joint Complex, אבץ, מגנזיום ומולטיויטמין אחר.
סתכל כמה עולה Glucosamine Chondroitin & MSM. זה די יקר לקנות את זה לבד.

מולטי מצויין אחר הוא ADAM של NOW Foods.
2 קפסולות ביום.
מחיר טוב וגם מינונים גבוהים יותר כמעט בכל המרכיבים לעומת הטווינלאב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית