הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אינסולין - לוג, (לא דיון).

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
עדכון אינסולין, בכל זאת יש כאן גולשים נחמדים שמגיע להם העדכון.

8.8.14

נלקח זמן לאחר ההזרקה, התבצעה הזרקה של 5 יחידות אינסולין מהיר. העט נלקח מהקירור במקרר - והועבר לאחסון במקום ידידותי בארון.

אז ככה: זה הזמן שאני שורר בו לאחר ההזרקה ללא הכנסה של שום פחמימה, אני מחכה לתסמינים של היפו כאשר הכבד יפריש כמות גדולה של IGF-1 ולאחר מכן אכניס את הפחמימה.

image.jpg

אז ככה, השייק עם הסוכרים והפחמימות מחכה לי ממש בהישג יד. בזמן שאני כותב אני מרגיש רעב מטורף שלא הרגשתי מעולם, רעידות בידיים שלא היו מביישות 300 מ״ג קלן. מחכה עוד קצת לנפילת סוכר ושותה את השייק. הרגשה חדשה.

• פותח/ת השרשור
רבע שעה לפני תום האימון הזרקתי עוד 5 יחידות אינסולין, הפעם נפילת הסוכר הגיע לאחר קרוב לשעתיים וגם לא הייתה קריסה כמו בבוקר, אכלתי כשעה לפני האימון.

כמו כן יכול לדווח על עייפות, רצון עז לישון כמה שאפשר.

שבת שלום.

עדכון אינסולין, בכל זאת יש כאן גולשים נחמדים שמגיע להם העדכון.

8.8.14

נלקח זמן לאחר ההזרקה, התבצעה הזרקה של 5 יחידות אינסולין מהיר. העט נלקח מהקירור במקרר - והועבר לאחסון במקום ידידותי בארון.

אז ככה: זה הזמן שאני שורר בו לאחר ההזרקה ללא הכנסה של שום פחמימה, אני מחכה לתסמינים של היפו כאשר הכבד יפריש כמות גדולה של IGF-1 ולאחר מכן אכניס את הפחמימה.

צפה בקובץ המצורף 19024

אז ככה, השייק עם הסוכרים והפחמימות מחכה לי ממש בהישג יד. בזמן שאני כותב אני מרגיש רעב מטורף שלא הרגשתי מעולם, רעידות בידיים שלא היו מביישות 300 מ״ג קלן. מחכה עוד קצת לנפילת סוכר ושותה את השייק. הרגשה חדשה.

אתה משתמש בגלוקומטר?

העיקרון באחסנת העט הוא שהוא מחזיק חודש (פתוח/סגור) בטמפרטורת החדר. במידה והוחזק חודש כשהוא סגור בטמפרטורת החדר - לפח.

כמה שאלות
לכמה זמן השימוש המתוכנן?
האם אתה מעלה מינון בהמשך?
מתכוון להוסיף גם לפני אימון?
משתמש לחודש. הוא רק החל בסייקל, איך הוא אמור לדעת אם להעלות מינון? הוא משתמש ב-5IU לפני ו-5IU אחרי.

משתמש לחודש. הוא רק החל בסייקל, איך הוא אמור לדעת אם להעלות מינון? הוא משתמש ב-5IU לפני ו-5IU אחרי.
בנוסף... מה הטעם בלעלות את המינון... הרי התוצאה הרצויה מתקבלת... הסוכר נופל בדיוק כמו שצריך אחרי שעה. אין הגיון בלעלות מינונים. השינוי היחיד שאפשר לעשות, וזה ממש תלוי במשתמש ובתוכנית עבודה שלו זה תדירות ההזרקות. מרגע שרמת הרגישות כבר ברורה (במקרה של אייל זה 5 יחידות לצורך העניין) אז ניתן להזריק אפילו סביב הארוחות. למשל בבוקר מיד סביב ארוחת הבוקר בכדי ליצור התאוששות מהירה יותר מהצום של הלילה... ועוד פרוטוקולים מעניינים.
אופציה נוספת זה להשתמש באינסולין מסוג שחרור בינוני / איטי. ואז הגוף מקבל כל הזמן פולסים של אינסולין. אבל זה ידרוש יותר שליטה מהמשתמש. אך למעשה יותר בטוח לשימוש מאחר והפולסים הם די "עדינים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית