ייעוץ פרוטוקול PCT

• פותח/ת השרשור ARTt
  • פורסם בתאריך

ARTt

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
שלום לכולם,
הבנתי שיש הסכמה די כללית בפורום על פרוטוקול PCT, וזה האחד שקיים בנעוצים.
האם זה הפרוטוקול היחיד לכל סוגי הסייקלים ולכל החומרים?
איך זה הגיוני שהוא מתאים גם לסייקל ראשון (שלצורך העניין יכיל רק טסט) ומתאים גם לסייקל מתקדם?
האם גם בסייקל ראשון יש צורך בכמויות שמצוינות בפרוטוקול או שפרוטוקול "עדין" ועם פחות חומרים/מינונים יוכל גם כן להתאים?
בפורומים רבים יצא לי לראות PCT שמורכב רק בנולבה או רק מכלומיד.

השאלה נשאלה מהתעניינות ותו לא. בלי תשובות של "תפסיק לחפש קיצורי דרך" ו-"PCT זה לא צחוק" - ידוע. נטו התעניינות וסקרנות.

תודה מישהו?

שלום @ARTt

לגבי פרוטוקול PCT :
הבסיס לכל PCT הוא כלומיד ונולבה במינונים שונים ולמשך זמן שונה.
קיים פרוטוקול הבסיס המכיל 40/40/20/20 לנולבה 100/100/50/50 לכלומיד.
אם תחפש בפורום ותחרוש על רוב שאלות ב PCT אתה תראה שיש המלצות שונות על בסיס זה:
1. משך זמן ארוך יותר
2. מינון התחלתי של כלומיד גבוה יותר (150 ED)
3. תחילת פרוטוקול עם זריקת : טריפטורלין ולאחר מכאן פרוטוקול כלומיד ונולבה.

לכל המלצה כזו יש תלות בסוגי החומרים (נקשרים יותר לרצפטור האנדרוגני .....וכ"ד) וכמובן למשך זמן הסייקל ביחס ישר .

אני מציע לך לחפש בפורום - יש פה את כל הדוגמאות כמעט.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המפורטת!
משיטוטים בפורומים אחרים יצא לי לשמוע על פרוטוקולים שהכילו רק כלומיד או רק נולבה.
כמו כן, חיפשתי בפורום הזה וראיתי תגובה שהמליצה על נולבה 20/20/20/20 וכלומיד 50/50/50/50 כאשר מדובר בסייקל ראשון של טסט בלבד.
האם כאשר מדור בסייקל קצר ופשוט (טסט פרופ למשך 6 שבועות, לצורך העניין) יש צורך באותו פרוטוקול?
האם תוצאות בדיקת דם במהלך PCT יכולות לקצר את הPCT בהתאם לתוצאות (מבחינת סיום התאוששות, עד כמה שניתן לראות עפי התוצאות)?

תודה!

אני לא חושב שהעניין הוא מדע מדויק , יש פרוטוקולים ויש תנאים משתנים כמו : גיל , תגובה אישית , נקודת פתיחה וכ"ד ...
אני מאמין שכל הפרוטוקולים הם מבוססי בדיקות דם לפני ואחרי ....
בכל מקרה אם אתה הולך לבצע בדיקת דם תעשה אותה רק לאחר ה PCT (לפחות שבועיים אחרי סיום )
על פי מה שקראתי ניתן המשך ל PCT במינונים מותאמים אם נתוני בדיקות הדם לא סבירים.
@Tom - אשמח לקבל את דעתך לגבי המשפט האחרון שלי .....

תחילת הפיסיטי תלויה בעיקר בחומרים שצרכת. כלומר בסוג האסטר וזמן מחצית החיים.
ההמלצה להתחיל פיסיטי אחרי שבועיים עיקרה בזמן מחצית החיים של הטסט אנטט. הרעיון הוא שמהרגע שהוא עוזב את הגוף מתחילים שיקום.
אם הסייקל שלך היה מבוסס על חומרים קצרים אז מן הסתם הפיסיטי שלך יכול להתחיל תוך שלוש ימים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית