הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ws4sb

תזכיר לי רק כמה זמן אתה התחביב הזה?

מספיק ששני מתאמנים שלי עלו 40 קילו הדדליפט מזה ו22 בבנץ וכן טבעיים.
עוד דבר חמוד, אין קשר בין מתאמן "טבעי או לא טבעי" כשמדובר בתוכנית, תבדוק את עצמך לפני שאתה סתם יורה לאוויר.
הנושא היה שהוא מתאים גם לראו, מה שכן- ווסד סייד עדיף עם גומיות ואו שרשראות.
אליאב מתאמן שלך רוצה לתת אותו כדוגמה ?
ואני מסכים אותך לגמרי, לבן אדם חזק לא צריכות להיות נקודות חלשות.

אליאב הוא תופעה, הוא הגיע אלי עם 125 סקוואט, 80 בנץ ו140 דדליפט, ידעתי שמדובר בבחור חזק בעל פוטנציאל, אבל לא ידעתי עד כמה.

למען האמת אני מאמין שאתה יודע את התוכנית שאליאב עשה, לפני התחרות הראשונה מסיבות כאלו ואחרות סיכמנו לרוץ עם וונדלר כשבשלושה שבועות לסוף נתנו פוש של טריפלים ודאבלים.

היופי של אליאב בעיני שהוא עדיין נקרא "מתאמן מתחיל", כי הוא היה מתקדם כמעט מאימון לאימון, לכן אליאב העדיף ללכת על טקסס והסכמתי איתו לגמרי, לגבי ווסט סייד מדובר בשני מתאמנים אחרים. אגב, אני עדיין חושב שהוא יכול להריץ קצת טקסס, ואולי אפילו לאחר מכן לעשות חושבים על ווסט סייד, הוא כרגע מתאמן במכון שיש גומיות, בוקס, ציוד מצוין בשביל לטעום קצת מהתוכנית.

אליאב הוא תופעה, הוא הגיע אלי עם 125 סקוואט, 80 בנץ ו140 דדליפט, ידעתי שמדובר בבחור חזק בעל פוטנציאל, אבל לא ידעתי עד כמה.

למען האמת אני מאמין שאתה יודע את התוכנית שאליאב עשה, לפני התחרות הראשונה מסיבות כאלו ואחרות סיכמנו לרוץ עם וונדלר כשבשלושה שבועות לסוף נתנו פוש של טריפלים ודאבלים.

היופי של אליאב בעיני שהוא עדיין נקרא "מתאמן מתחיל", כי הוא היה מתקדם כמעט מאימון לאימון, לכן אליאב העדיף ללכת על טקסס והסכמתי איתו לגמרי, לגבי ווסט סייד מדובר בשני מתאמנים אחרים. אגב, אני עדיין חושב שהוא יכול להריץ קצת טקסס, ואולי אפילו לאחר מכן לעשות חושבים על ווסט סייד, הוא כרגע מתאמן במכון שיש גומיות, בוקס, ציוד מצוין בשביל לטעום קצת מהתוכנית.
אני חוזר בי ממה שאמרתי. אבל, אתה חייב להסכים איתי שווסטסייד מוצגת בעיקר כתוכנית שמתאימה למצוידים.

אני לא מסכים איתך, יש המון שעשו ווסט סייד גם בראו, זה יפה שהגדולה שלך לחזור בך, אך להבא....תנסה להקשיב ורק אז להפנים לפני שאתה יורה בלי לדעת.

בטוח? אתה רוצה לשאול את אפרדינג שעשה את זה? את ברנדון לילי שגם עשה את זה באקוויפ וגם בראו?
ברנדון לילי, לידיעתך, זנח את הווסט סייד.
אם תשים לב, מתחרי הRAW הטופ בעולם(רובם לפחות)לא עבדו בשיטת הווסט-סייד.

ברנדון לילי לא זנח אותה, יש לו סירטון שהוא מסביר שהייתה אי הבנה, אני יודע שמארק בל גם השתמש בתוכנית לאחרונה.

נניח והוא לא זנח אותה, מה זה משנה בכלל?
העובדה היא שליפטרים שהם RAW ירוויחו יותר מתכנית שבה עובדים על תרגילי בסיס כמו שהם ולא רק תרגילי עזר. בשונה ממתאמנים שמשתמשים בציוד.

אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך, מה הכוונה שלך כשאתה אומר עזר?

אני מצטער אבל אני לא מסכים איתך, מה הכוונה שלך כשאתה אומר עזר?
דוגמא-
בתכנית אתה לא מתאמן על סקוואט מלא. אתה עושה סקוואט עם גומיות, בוקס סקוואט ודברים מהסגנון.
אתה לא עובד(כמעט)על סקוואט מלא. המומנטים בסקוואט המלא, הדרך שהמוט עובר ודברים מהסגנון שונים.

הבנתי,
אתה מדבר על וריאציות(כמו מה שחשבתי).

לודווקא, אם אקח את הלואו בר סקוואט כמעין ליפט לשלושה שבועות, שלושה שבועות פרונט, שלושה שבועות בוקס, שלושה שבועות בוקס בגומיות, היי באר בגומיות, כן יכול לעזור, בכל מקרה.
תוכנית היא תוכנית, זה לא משנה אם תעבוד איתה בראו או ציוד, יש גם כאלה שהריצו את וונדלר בציוד או שיקו, למרות שבווסט סייד אין סקוואט מלא בדכ...הכל בוקס.

הבנתי,
אתה מדבר על וריאציות(כמו מה שחשבתי).

לודווקא, אם אקח את הלואו בר סקוואט כמעין ליפט לשלושה שבועות, שלושה שבועות פרונט, שלושה שבועות בוקס, שלושה שבועות בוקס בגומיות, היי באר בגומיות, כן יכול לעזור, בכל מקרה.
תוכנית היא תוכנית, זה לא משנה אם תעבוד איתה בראו או ציוד, יש גם כאלה שהריצו את וונדלר בציוד או שיקו, למרות שבווסט סייד אין סקוואט מלא בדכ...הכל בוקס.
שייקו כמעט אף פעם לא נותן תכניות שמבוססות על תרגילי עזר(למעט תכניות לצעירים..כשגם ככה מדובר בתכניות שמרוכזות בGPP).
זה מאוד משנה אם אתה מתחרה עם ציוד או RAW(אני מדבר על חליפות וכד'). כל המתודיקה היא שונה וכל המומנטים הם שונים..כנ"ל תרגילי העזר.
למשל-
מישהו שמרים עם חולצת בנץ' יהיה לו קושי בעיקר בנעילה בעוד שהקושי של מרימי הRAW(ברוב המקרים)הוא מהנקודה הנמוכה ביותר. תרגילי העזר יהיו שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית