הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מדוע הרבה אנשים ממליצים על סייקלים כבד בהתחלה?

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי.
בהרבה מקומות מפתחי גוף שונים ממליצים כבר על הסייקל הראשון מינונים גבוהים של טסט (גרם עד גרם וחצי), חומרים כבדים יחסית כמו טרן, אינסולין ועוד.
כאן בפורום אני רואה את החכמים ממליצים להתחיל לאט ובעדינות, בדרך כלל לבצע סייקל ראשון רק עם טסט.
וכולנו זוכרים את האשכול של אייל, שכולם אהבו לתת לו בראש על החומרים והמינונים, משום שזה היה רק הסייקל השני שלו.
אם המשתמש נמצא בהדרכה של אדם שעבר את כל זה והוא ממליץ על סייקל כבד מאוד כבר בהתחלה, למה לא?
האם יש איזה שהוא הבדל אם אקח גרם טסטוסטרון בסייקל הראשון ולא בסייקל השמיני, מלבד הידע וההיכרות שלי עם הגוף שלי? האם התוצאות יהיו פחות טובות אם אתחיל חזק מדי?

יש גבול לעד כמה אתה יכול לגדול בסייקל אחד, בד"כ בסייקל הראשון גם הגדילה היא הכי משמעותית עם מעט חומרים במינון נמוך יחסית (לדוג' 500מ"ג טסט / EW) ולא בטוח שאם תוסיף טרן או כל חומר אחר או שתעלה את מינון הטסט בסייקל הראשון הגדילה תהיה יותר משמעותית.
כדאי לשמור את המינונים היותר גבוהים והחומרים הנוספים לסייקלים הבאים כשהגוף כבר לא מגיב כמו בסייקל ראשון למינונים נמוכים.

היי.
בהרבה מקומות מפתחי גוף שונים ממליצים כבר על הסייקל הראשון מינונים גבוהים של טסט (גרם עד גרם וחצי), חומרים כבדים יחסית כמו טרן, אינסולין ועוד.
כאן בפורום אני רואה את החכמים ממליצים להתחיל לאט ובעדינות, בדרך כלל לבצע סייקל ראשון רק עם טסט.
וכולנו זוכרים את האשכול של אייל, שכולם אהבו לתת לו בראש על החומרים והמינונים, משום שזה היה רק הסייקל השני שלו.
אם המשתמש נמצא בהדרכה של אדם שעבר את כל זה והוא ממליץ על סייקל כבד מאוד כבר בהתחלה, למה לא?
האם יש איזה שהוא הבדל אם אקח גרם טסטוסטרון בסייקל הראשון ולא בסייקל השמיני, מלבד הידע וההיכרות שלי עם הגוף שלי? האם התוצאות יהיו פחות טובות אם אתחיל חזק מדי?
יש הבדל. אין טעם להתחיל ממינונים גבוהים. אותם "מדריכים" פשוט לא מבינים מספיק בתחום או שהם אינטרסנטים.
יש למינונים ולסוגי החומרים השפעה אדירה. יש גם גבול למה שהרצפטורים בפרט וגופנו בכלל יכולים להכיל.
מהאמירה "החכמים" בפורום, משתמע זלזול. רצוי שתפנים שלאותם "חכמים" יש את הידע המתאים, אותו ידע שאני מבטיח לך שלא קיים אצל אותם "מפתחי גוף מדריכים" ואף יותר ניסיון.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל. אין טעם להתחיל ממינונים גבוהים. אותם "מדריכים" פשוט לא מבינים מספיק בתחום או שהם אינטרסנטים.
יש למינונים ולסוגי החומרים השפעה אדירה. יש גם גבול למה שהרצפטורים בפרט וגופנו בכלל יכולים להכיל.
מהאמירה "החכמים" בפורום, משתמע זלזול. רצוי שתפנים שלאותם "חכמים" יש את הידע המתאים, אותו ידע שאני מבטיח לך שלא קיים אצל אותם "מפתחי גוף מדריכים" ואף יותר ניסיון.
חלילה זלזול, הייתי רציני לגמרי בכינוי "החכמים", והתכוונתי בעיקר אליך. למדתי מהתגובות שלך המון וממש לא התכוונתי לכך בציניות. זו הסיבה שפתחתי את האשכול, משום שאני סומך יותר עליך ועל אחרים כאן מאשר על מפתחי גוף שהדבר היחידי שמעניין אותם בסייקל זו הגדילה.
אני עדיין תוהה, האם מבחינת תוצאות וגדילה, עדיף להתחיל בהדרגה עם מינונים וחומרים? האם הגוף מתרגל ויודע לנצל את החומרים טוב יותר או להתמודד אתם בצורה בריאה יותר?

חלילה זלזול, הייתי רציני לגמרי בכינוי "החכמים", והתכוונתי בעיקר אליך. למדתי מהתגובות שלך המון וממש לא התכוונתי לכך בציניות. זו הסיבה שפתחתי את האשכול, משום שאני סומך יותר עליך ועל אחרים כאן מאשר על מפתחי גוף שהדבר היחידי שמעניין אותם בסייקל זו הגדילה.
אני עדיין תוהה, האם מבחינת תוצאות וגדילה, עדיף להתחיל בהדרגה עם מינונים וחומרים? האם הגוף מתרגל ויודע לנצל את החומרים טוב יותר או להתמודד אתם בצורה בריאה יותר?
העיקרון הוא לשלב כמה שפחות חומרים עם המינונים האפקטיביים ביותר בהיבטים של רווח/סיכון.
  • ההתאוששות, חומרים בעלי יכולת היקשרות טובה מאוד לרצפטור האנדרוגני ובמינונים גבוהים הם גם אלה שמותירים אחריהם HPTA מושבת חזק. קושי להתאושש = אובדן רווחים.
  • גירוי יתר לרצפטור - אין ערך במינון גבוה מיכולת הרצפטור להעניק גדילה. רווית רצפטורים תביא לעצירה בגדילה הקשורה בהם מהר משניתן לצפות ושוב, קשור מאוד במינון.
  • הזנחת כל מה שאינו קשור בגדילה- רבים נוטים להזניח כל מה שלא מביא לגדילת שריר. מוצאים עצמם בסיום הסייקל עם נזקים בריאותיים ניכרים. המערכת ההורמונלית (שימוש גרוע או לא קיים ב-SERM, AI ו-דופאמין אגוניסטים) והקרדיו-וסקולרית משאירה רבים מהמשתמשים שבר כלי.
  • כל אותם "מדריכים" אינם מבצעים את הסייקל עליו הם ממליצים, אינם משתמשים באותם חומרים ולמעשה הם מעין "מפגיזים" את המשתמש בכדי להבטיח שהגדילה תתרחש.

כל העסק הזה הוא כל כך אינדיווידואלי.
אף מדריך או מומחה לעולם הסטרואידים מנוסה ימליץ על סייקל כבד.
תופעות לוואי קיימות אצל כולם. אין יוצאי דופן. היוצא דופן פה הוא העוצמה שלהם.
כל אחד שבאמת רציני בתחום ולא איזה מתלהב שהחליט "ששנה הבא הוא מתחרה" צריך לקחת את הזמן וללמוד את התגובות של הגוף שלו לחומרים השונים ולמינונים השונים. לעשות כנראה גם כמה טעויות... וללמוד מהם .
יכול להיות שמינונים גבוהים וסייקלים כבדים זה בדיוק מה שהמשתמש צריך. ויכול להיות שחצי זה גם מספיק.
לא עולים על אופנוע כבד ומככוונים אותו ישר לירידות של סדום... אפילו שהמדריך לידך.

אני לא רגיש לתופעות לוואי , אבל באמת בשביל מה להסתכן בסייקל ראשון? מספיק טסט לבד עם עוד איזה אורלי, ולסיים עם pct
סייקל ראשון אני לקחתי על ההתחלה 60 מ״ג דיבול כמו מפגר .
בזמן שבן דוד שלי השיג אותם תוצאות עם 30 mg
התזונה שלנו והאימונים היו בגג. אחי הגדול גם התעצבן ואמר לי שמה שעשיתי היה מיותר.

אני לא רגיש לתופעות לוואי , אבל באמת בשביל מה להסתכן בסייקל ראשון? מספיק טסט לבד עם עוד איזה אורלי, ולסיים עם pct
סייקל ראשון אני לקחתי על ההתחלה 60 מ״ג דיבול כמו מפגר .
בזמן שבן דוד שלי השיג אותם תוצאות עם 30 mg
התזונה שלנו והאימונים היו בגג. אחי הגדול גם התעצבן ואמר לי שמה שעשיתי היה מיותר.
משפחה של מזריקים אה 😉😄

חלק גדול מהמשפחה וגם המורחבת. אבל לא לפני גיל 20 או 21
נ.ב
בני דודים שלי אחד דפק לי את הפרגניל אחרי שהריץ פראבולן סולו בן אדם מפגר, הוא גדל כמו חיה
השני השאיר לי רק 15 כדורים של קלן. קשה שיש משפחה כזאת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית