עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נכון, המינון הנמוך הרבה פעמים הוא גם בחברות מחו"ל, שזה מינון סטנדרטי - 180/120 בערך..אל תתקרב לחברות ישראליות.
המינון של EPA ו- DHA בחברות הישראליות הוא מאוד נמוך.
לא רק שהוא נמוך, גם המוצרים עצמם נורא יקרים.
אתה יכול למצוא מינונים פי 4 יותר גבוהים מהמוצרים בארץ ובמחיר הרבה יותר זול ממה שמוכרים בארץ.
Win win situation.
לא נכון, המינון הנמוך הרבה פעמים הוא גם בחברות מחו"ל, שזה מינון סטנדרטי - 180/120 בערך..
וחוץ מזה, לאלספה יש מלא מבצעים טובים ויצא לי 210 כמוסות ב-60 שקל בערך במבצע שהיה בבית מרקחת.
יפה, תהנה מהאומגה 3 שלהםVC =
120 מנות
800 EPA
400 DHA
$19
לפעמים כשיש מבצע זה יורד ל- $8.
באמת מוצר טוב .. אבל הזמנה הבאה כנראה אני יזמין מאתר אחר שאין בו את המוצר הזה .. מה אתה אומר על NOW OMEGA 3?VC =
120 מנות
800 EPA
400 DHA
$19
לפעמים כשיש מבצע זה יורד ל- $8.
האולטרה: מינונים: 500, 250. קצת בעייתי משום שכדור אחד הוא לא בדיוק מספיק ושני כדורים יספקו יותר מדי.באמת מוצר טוב .. אבל הזמנה הבאה כנראה אני יזמין מאתר אחר שאין בו את המוצר הזה .. מה אתה אומר על NOW OMEGA 3?
תודה רבה זה כנראה מה שאעשה ..האולטרה: מינונים: 500, 250. קצת בעייתי משום שכדור אחד הוא לא בדיוק מספיק ושני כדורים יספקו יותר מדי.
אתה יכול לקנות את הרגיל (500 כדורים ב-17.5$): מינונים: 180, 120, ולקחת ארבעה כדורים.