הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה אומגה 3 אתם צורכים?

• פותח/ת השרשור flex123
  • פורסם בתאריך

flex123

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
עד עכשיו רכשתי את של Supherb. איזה אתם קונים והאם יש מקומות מומלצים לרכישה?

אל תתקרב לחברות ישראליות.
המינון של EPA ו- DHA בחברות הישראליות הוא מאוד נמוך.
לא רק שהוא נמוך, גם המוצרים עצמם נורא יקרים.
אתה יכול למצוא מינונים פי 4 יותר גבוהים מהמוצרים בארץ ובמחיר הרבה יותר זול ממה שמוכרים בארץ.
Win win situation.

אל תתקרב לחברות ישראליות.
המינון של EPA ו- DHA בחברות הישראליות הוא מאוד נמוך.
לא רק שהוא נמוך, גם המוצרים עצמם נורא יקרים.
אתה יכול למצוא מינונים פי 4 יותר גבוהים מהמוצרים בארץ ובמחיר הרבה יותר זול ממה שמוכרים בארץ.
Win win situation.
לא נכון, המינון הנמוך הרבה פעמים הוא גם בחברות מחו"ל, שזה מינון סטנדרטי - 180/120 בערך..
וחוץ מזה, לאלספה יש מלא מבצעים טובים ויצא לי 210 כמוסות ב-60 שקל בערך במבצע שהיה בבית מרקחת.

לא נכון, המינון הנמוך הרבה פעמים הוא גם בחברות מחו"ל, שזה מינון סטנדרטי - 180/120 בערך..
וחוץ מזה, לאלספה יש מלא מבצעים טובים ויצא לי 210 כמוסות ב-60 שקל בערך במבצע שהיה בבית מרקחת.

VC =
120 מנות
800 EPA
400 DHA

$19
לפעמים כשיש מבצע זה יורד ל- $8.

באמת מוצר טוב .. אבל הזמנה הבאה כנראה אני יזמין מאתר אחר שאין בו את המוצר הזה .. מה אתה אומר על NOW OMEGA 3?
האולטרה: מינונים: 500, 250. קצת בעייתי משום שכדור אחד הוא לא בדיוק מספיק ושני כדורים יספקו יותר מדי.
אתה יכול לקנות את הרגיל (500 כדורים ב-17.5$): מינונים: 180, 120, ולקחת ארבעה כדורים.

• פותח/ת השרשור
חברים, ראיתי הרבה מוצרים העניין הוא שבמוצרים שמתיימרים להיות עם ערכים טובים אז הם מכילים גם כולסטרול ועוד הרבה דברים שאין במוצרים "בסיסים" יותר...

כיום אני צורך 2 כדורים של Supherb. זה המינון שמתאים לי.... ולכן אני לא באמת צריך מוצר שמכיל 800 EPA.

האולטרה: מינונים: 500, 250. קצת בעייתי משום שכדור אחד הוא לא בדיוק מספיק ושני כדורים יספקו יותר מדי.
אתה יכול לקנות את הרגיל (500 כדורים ב-17.5$): מינונים: 180, 120, ולקחת ארבעה כדורים.
תודה רבה זה כנראה מה שאעשה ..

כרגע הכי זול זה ה500 כדורים של NOW, אבל יש הרבה תלונות של משתמשים על גראפס בטעם דגים.
מה שהכי מומלץ לדעתי זה כדורים של VC, הם לא גורמים בכלל לגראפסים ולא צריך לצרוך מהם יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית