עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין למה כולם נבהלים מזה שהם ערפו לו את הראש , העולם הזה מוזר .
למה זה חולני לערוף למישהו את הראש , ולזרוק טיל על יותר מחצי מיליון אנשים , זה עוד סביל ?
כשאתה זורק את הטיל אתה לא יודע במה תפגע , אתה יכול להרוג ילד , תינוק , נכה , עיוור , חולה סופני , אוטיסט , מה לא ?
מה הקטע להיכנס לשוק מהעריפה הזאת ולקבל את הטילים כאילו זה אמצעי לחימה לגיטימי. עולם צבוע .
אביעד אני לא מדבר על הביצוע , אין ספק שהוא חולני , אני מדבר על המעשה עצמו , מנקודת מבט של אדם שלא קשור לסיטואציה , זה מעצבן אותי שעשו את זה כל כך הרבה רעש בעולם , ועל ילד בן 4 שנהרג מטיל בקושי כתבו שורה .
אל תחשוב על עצם ההריגה , תחשוב על המעשה , כשאתה הורג את העיתונאי הזה , אתה יודע מי הקורבן שלך , כשאתה שולח טיל למדינה אחרת , יש לך יותר מחצי מיליון קורבנות אפשריים , ביניהם כל מיני סוגים של אנשים .
למה אתה חושב שהם יכבשו את ירדן? מתי הם נלחמו מול צבא? העיראקים בורחים מהם וסוריה מתפוררת. כל עוד הלוחמים הירדנים ימשיכו להילחם אין שום תרחיש שאפשר לקבוע על פיו שלדעאש יש כוח לכבוש את ירדן.ועוד לא נכנסתי למצב בו יכבשו את ירדן
הם כבר התחילו להתסיס שם חלק משבטים הבדואים בירדן שהשלטון שם מאוד תלוי בתמיכה שלהם.. תזכור שמשפחת המלוכה שם הם האשמים והם מיעוט בירדן והמצב שם יכול להתלקח בקלותלמה אתה חושב שהם יכבשו את ירדן? מתי הם נלחמו מול צבא? העיראקים בורחים מהם וסוריה מתפוררת. כל עוד הלוחמים הירדנים ימשיכו להילחם אין שום תרחיש שאפשר לקבוע על פיו שלדעאש יש כוח לכבוש את ירדן.
למה אתה חושב שהם יכבשו את ירדן? מתי הם נלחמו מול צבא? העיראקים בורחים מהם וסוריה מתפוררת. כל עוד הלוחמים הירדנים ימשיכו להילחם אין שום תרחיש שאפשר לקבוע על פיו שלדעאש יש כוח לכבוש את ירדן.
אתה רחוק מהמציאות. דעאש משתלט כרגע על שטחים מדבריים ומגרה שבטים להצטרף למסע של שוד, אונס וירי באוויר, תופעה שחוזרת על עצמה כבר מעל 1500 שנה בקרב השבטים הערבים בחצי האי ערב.לכל המקטרגים,
שימו לב שאומנם האירגון מונה כ10,000 איש אבל אסור לזלזל בכח שלו וביכולות שלו מול ישראל, במיוחד אם וכאשר הוא ישלוט בכנים הסוריים שמופנים לכל מטר בצפון הארץ ומוכנים רק להוראה לתקוף.
תוסיפו לזה רכבים משוריינים וטילי קרעקע-קרקע שנלקחו כחלק מההשתלטות על עיראק וסוריה, ותקבלו הרבה כח אש.
ועוד לא נכנסתי למצב בו יכבשו את לבנון וירדן - שני גבולות נוספים למדינת ישראל.
הם כבר נפלו בפח הזה פעם אחת כשהם חימשו את המוג'הדין שלחמו באפגניסטן נגד הסובייטים ואחרי שנגמרה המלחמה הם הקימו את אל קאעידה,מזל שהם לא חימשו את המורדים בסוריהצפה בקובץ המצורף 19649 חוסר ההבנה של המרחב הערבי/איסלמי (סימביוזה) הוא טיפשות ובורות נפוצה במערב.
התמונה היא של ג'ון מקיין שקפץ לביקור מפתיע של המורדים הסוריים ב-2013, כחלק מהשאיפה לחמש את המורדים במלחמתם מול צבא אסד.
בפגישה הזאת הוא יושב מול "חליף" דעאש...
מצטער, אני ממש לא רחוק מהמציאות. לא אמרתי ולו מילה אחת על צה"ל וכוחו אלא רק על התעצמות ה"כלב חולה כלבת" כתיאורך.אתה רחוק מהמציאות. דעאש משתלט כרגע על שטחים מדבריים ומגרה שבטים להצטרף למסע של שוד, אונס וירי באוויר, תופעה שחוזרת על עצמה כבר מעל 1500 שנה בקרב השבטים הערבים בחצי האי ערב.
ההשוואה הצבאית היא בין כלב חולה כלבת לצבא החזק בעולם להגנה על גבולותיו.
אל תתפתה להסיק מחוסר הביצוע מול חמאס בסבב האחרון, שהוא בעיקר תוצאה של החלטה אסטרטגית (רעה או טובה) של המנהיגות שלנו, ליכולת של צה"ל.
עצם העובדה שהם מתרגמים את דעא"ש ל-ISIS, משעשע ומציג את הטימטום והבלבול האמריקני במיטבו...הם כבר נפלו בפח הזה פעם אחת כשהם חימשו את המוג'הדין שלחמו באפגניסטן נגד הסובייטים ואחרי שנגמרה המלחמה הם הקימו את אל קאעידה,מזל שהם לא חימשו את המורדים בסוריה
דעאש הם לא תופעה חדשה... קח מספר שבטים, תפנק אותם באפשרות לשדוד שיירות, לאנוס ולירות באויר ותוכל להקים דעאש משלך.מצטער, אני ממש לא רחוק מהמציאות. לא אמרתי ולו מילה אחת על צה"ל וכוחו אלא רק על התעצמות ה"כלב חולה כלבת" כתיאורך.
אותי לימדו שגם כלב חולה יכול לגרום לנזק וכאבים ובמיוחד כשהוא עם הגב אל הקיר ואין לו מה להפסיד.
שוב, כרגע הם משתלטים על כלי נשק כולל טילים ארוכי טווח, טנקים ונגמשים וזה לא כח שאפשר לזלזל בו.
אם הם יביסו את המשטר הקיקיוני בסוריה הם יחזיקו בידם אלפי קנים שמכוונים לישראל. תאמין לי שלא צריך הרבה כח אדם בשביל לטווח בירי תלול מסלול את כל איזור הצפון. ואני לא חושב שמדינת ישראל תתקוף לפני שיתקפו אותה, כלומר רק אחרי שיפלו פה הטילים הראשונים.
שוב, אני לא חושב שהם אפילו קרובים לחסל או להזיק מאוד לישראל אבל אסור לזלזל בכח קיצוני שכזה.
עצם העובדה שהם מתרגמים את דעא"ש ל-ISIS, משעשע ומציג את הטימטום והבלבול האמריקני במיטבו...
הם מחמשים את הכורדים, גם האיראנים מחמשים את הכורדים. הרימו את המוג'האדין שהצמיח את הטאליבן. ריסקו את הצבא העירקי, הרימו את התו"ל של אלקעידה בעירק ואז נטשו את המיעוטים המוחלשים בעירק להתפגר.
האמריקאים הם ללא ספק גורם צבאי כ"כ עוצמתי שרק תקציב החלל שלו גבוה מתקציב הביטחון של כל העולם, הם פשוט לא מבינים ובצדק איך מתמודדים עם השבטיות הערבית, שלמעשה לא השתנתה מעולם.
אין לי יומרות. אני לא מבין כלום וקטונתי...שמע תום, אתה מנתח לא רע ובסה"כ כותב דברים שרובם עושים שכל
אבל תודה שבמקביל גם משעשע לחשוב שכל האומה האמריקאית והתקציבים האדירים שלהם לא הצליחו למצוא ולהצמיח
אנשים שמבינים משהו והנה בישראל הקטנה יש לנו אחד.
(סתם אמרתי אחד, יש עוד מלא ישראלים מבינים 😃)
אין לי יומרות. אני לא מבין כלום וקטונתי...
קל מאוד להסתכל מפריזמה של אדם פשוט אפוסטריורי מאשר לפעול במיליון זירות גם יחד.
ההתעניינות שלי באיסלאם ארוכת שנים. מאוד מסקרן כיצד אוסף של שבטים הצליח ליצור יישות כל כך סוחפת ובצלמו ובדמותו. הסימביוזה בין השבטיות הערבית לאיסלאם מדהימה ומראה בכל פעם מחדש שאין חדש תחת השמש (עיין ערך ראש הממשלה, כתב על זה ורמס את זה במבצע האחרון). זה לא משנה אם מדובר בקדאפי שהצליח לאחד תחתיו מספיק שבטיות תוך דיכוי ואלימות, או שמדובר בסדאם, אסאד, מובראכ... ברגע שהוא נחלש, הוא יפול וכח אחר יקום תחתיו. יתכן שזה יהיה האחים המוסלמים, דעאש, אולי לאחר מכן רודן א-סיסי כלשהו... בסופו של דבר, אותה גברת בשינוי האדרת, השבטיות הערבית שזקוקה לשוד שיירות, אונס וירי באוויר.
מצחיק כשאתה אומר את זה... 😆מזל שיש את עמרי בפורום. המומחה בלהזכיר לכולם שהם לא מומחים בכל התחומים.