הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאע"ש - ISIS

תכלס. אם לא אני (ושכמותי) הרי אתה (אש קרה וגאונית) אישית כבר מזמן היית מתעופף לך אי שם בחלל 😃

אתה מעל גיל 15??

אתה קורע מצחוק שתדע. חמודי תיכף יגיעו החבר'ה שלך עם הלייקים ותוכל לנוח קצת.
אתה מעל גיל 15??

רגע, ותגיד (אבל את האמת בבקשה), אתה מתוסכל מאוד מאוד שכבר לא מתאפשר לך למחוק תגובות שלא באות
לך בטוב או כאלו שסתם מראות כמה שאתה נפוח מעצמך?

המשפט השני שכתבת פה (ואולי גם סוף הראשון) הוא חשוב וזה בדיוק מה שכמעט תמיד נעלם מעיניהם
של פרשני בתי הקפה. בכל אופן אני שמח שנזכרת בזה כי לא היתה כוונה לרדת עליך אישית אלא על התופעה הזאת
שלרוב נעה על הציר של בין משעשעת למביכה.
משעשע?... מביך?...
אני לא בדיוק מבין מי אותם "פרשני בית קפה" שאתה מדבר עליהם. אני גם די בטוח שאתה לא בפוזיציה לרדת עלי אישית...

אתה קורע מצחוק שתדע. חמודי תיכף יגיעו החבר'ה שלך עם הלייקים ותוכל לנוח קצת.

רגע, ותגיד (אבל את האמת בבקשה), אתה מתוסכל מאוד מאוד שכבר לא מתאפשר לך למחוק תגובות שלא באות
לך בטוב או כאלו שסתם מראות כמה שאתה נפוח מעצמך?

לא ממש. גם כשהייתה לי אופציה כזו לא הייתי מוחק תגובות כמעט. אתה מוזמן לשאול את שאר המנהלים. אבל יש לי שאלה יותר חשובה. כבר התגברת על העובדה שהמנהלים יכולים לקרוא את ההודעות הפרטיות שלך?

לא ממש. גם כשהייתה לי אופציה כזו לא הייתי מוחק תגובות כמעט. אתה מוזמן לשאול את שאר המנהלים. אבל יש לי שאלה יותר חשובה. כבר התגברת על העובדה שהמנהלים יכולים לקרוא את ההודעות הפרטיות שלך?

אה, רק היית חוסם את מי שהפריע לך להריע לעצמך וזהו 😃
ובנוגע לקריאת הודעות פרטיות שלא קשורות אליך אני לא מופתע שאתה מוצא את זה משעשע.
אולי מתישהו תתבגר ואולי לא.

אה, רק היית חוסם את מי שהפריע לך להריע לעצמך וזהו 😃
ובנוגע לקריאת הודעות פרטיות שלא קשורות אליך אני לא מופתע שאתה מוצא את זה משעשע.
אולי מתישהו תתבגר ואולי לא.

וגם את זה לא הייתי עושה. אבל אני לא מצפה ממך לדעת את זה, וזה גם יפריע לדעה שלך כך שזה מיותר.

נכון, לא ירדת עליו אישית. רק הכללת אותו בקבוצה שלמה של אנשים שירדת עליהם.

אוי נו, עכשיו תנסה לגרום למנהל לכעוס עלי? בבקשה לא : )))
וגם את זה לא הייתי עושה. אבל אני לא מצפה ממך לדעת את זה, וזה גם יפריע לדעה שלך כך שזה מיותר.

אין לי ענין להרוס את המציאות שבנית לעצמך. האמת שאין לי ענין בך בכלל אבל אתה מתעקש לחפש איפה להגיב
לי במקום לנסות להתעלם בדיוק כפי שאני עושה כלפי השטויות שאתה מפיץ פה.

ועם זאת אתה ממשיך להגיב. אני מבין את האובססיה שלך כלפיי, בכל זאת בגיל הזה כבר אין הרבה תחומי עיסוק, אבל לפחות תשקיע בלהרים קצת. זה ירגיע אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית