שאלות לפני יעוץ למתחיל 😃

• פותח/ת השרשור Shay69
  • פורסם בתאריך

Shay69

משתמש מתחיל
58
0
שלום לכולם.

לפני שבועיים נרשמתי לחדר כושר אחרי שנים ללא שום פעילות גופנית.

בינתיים לקחתי 3 אימונים אישים נשאר עוד אחד, בעלות מוזלת כדי לבנות תוכנת וכדאי להכיר את המקום.
המאמן עבד איתי על כמה וכמה תרגילים והוא אמר שחסר לי המון טכניקה.

השאלה שלי אך בעזרת יעוץ האישי לומדים תרגילים מסובכים טכניקה כאתם לא לידי כמו המאמן האישי שממש עבד איתי צמוד?
ועוד שאלה אך אתם גורמים למוטיבציה לעלות ולא לרדת למשל עוד מעט חורף אנשים אוהבים יותר להיות בבית...

אשמח לתשובות 👏 מקווה להירשם בימים הקרובים:)

השאלה שלי אך בעזרת יעוץ האישי לומדים תרגילים מסובכים טכניקה כאתם לא לידי כמו המאמן האישי שממש עבד איתי צמוד?
יש 2 אופציות:
1. לעבוד עם מאמן אישי מטעם האתר.
2. להעלות סרטונים שלך עושה את התרגילים המורכבים בחדר הכושר ואנו נעביר ביקורת על הטכניקה וחלילה. עם האופציה הזו מאות אנשים בייעוץ אישי למדו טכניקה בתרגילים המורכבים עם השנים וזה עובד היטב כי מקבלים פידבק ישר לאחר כל אימון מבלי לשלם אלפי שקלים למאמן אישי (הייעוץ באתר הוא לחודש וכולל בתוכו מעקב יומיומי).

ועוד שאלה אך אתם גורמים למוטיבציה לעלות ולא לרדת למשל עוד מעט חורף אנשים אוהבים יותר להיות בבית...
אתה אמור לנהל ״לוג״ (= מעקב) לאחר כל אימון. אתה אמור להישקל גם פעם בשבוע. אם אתה לא תעשה את שני אלו, אנחנו נדאג לשבת לך על המצפון 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי.

האם האופציה לעבוד עם מאמן אישי כלולה בחבילת היעוץ או שזה תשלום ניפרד? אם כן כמה?

תודה רבה 😃

המאמן אישי זה בנפרד. התשלום למאמן אישי תלוי כמה אימונים אתה רוכש מראש. בגדול זה 200 ש״ח לאימון וזה מתבצע בת״א.

• פותח/ת השרשור
אם אני הלך על אופציה של צילום בחדר כושר אך זה בפועל מתבצע אני לא מכיר שם אף אחד שיצלם:blush:

סליחה על החפירה ותודה שוב:79nb:

רוב האנשים בייעוץ אישי שמים את המכשיר פלאפון שלהם על הריצפה או מכשיר ליד וזה מצלם לבד. לוקח כמה ניסיונות כדי למצוא נקודה טובה לצילום, אבל בסוף מוצאים.
מדריך החד״כ גם ישמח לצלם אותך אם תבקש בנימוס 😃

תאמין לי שהכרתי כמה אנשים נוספים בחדר כושר בזכות זה שביקשתי מהם לצלם אותי עושה את התרגילים. אל תפחד מזה או תרגיש לא נוח. אותו דבר לגבי ספוטר(מישו ששומר עלייך בעת משקלים כבדים) - ככה מתחילים להכיר אנשים אחרים.

חוצמזה אני בטוח שיש פינות מסויימות או על מכשירים אחרים שאפשר לצלם את עצמך מהם, זה לא ביג דיל.

ממליץ גם בחום על הייעוץ האישי, אבל רק לידיעה, אני גם ביררתי לגבי אימונים איישים ונאמר לי כי בחודשיים הקרובים אין שום אימון פנוי שניתן לרכוש

מאחל לך בהצלחה למצוא אחד (במידה וכן אשמח שתעדכן)

והאם הם במחירי של 100 לאימון ראשון ? ולאחר מכן 200?
לא, זה משהו שהיה רק למישל. כמו שציינת, הוא כרגע לא יכול לקחת אנשים נוספים וגם הורדנו את האפשרות של רכישת הייעוץ אישי מדף החבילות בגלל חוסר הזמינות. מייק מנהל אימונים אישיים משלו ללא קשר לייעוץ אישי באתר ולכן הוא זה שקובע את המחירים.

Back
למעלה תחתית