הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויזה נטען לחול?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני בקרוב טס לחו"ל ואני מתכוון לקנות שם הרבה דברים אבל אני לא יודע באמת כמה כסף אני עומד להוציא שם , יכול להיות שהרבה , יכול להיות שקצת ולכן לקחת איתי הרבה מזומן לא נירא לי רעיון טוב . האם יש בדואר מן כרטיס נטען שניתן למשוך ממנו מזומנים בחול או לשלם בבתי עסק בחול ממנו (בלי עמלה מטורפת) . או אם יש לכם רעיון טוב יותר אשמח לשמוע . (טס לגרמניה אם זה משנה)

כן ״ויזה נטען״
לקנות איתו משתלם אבל למשוך כסף יש עמלה ענקיתתת
אז תיקח גם מזומן שיהיה אבל את הרוב על הויזה

יש לך מושג אולי על העליות שלו ?
40 שקל לעשות בפעם הראשונה ויש אפשרות בדולר/יורו ואז כל טעינה (שזה 200 מינימום) יש עמלה קטנה של כמה שקלים

סך הכל אני מזמין באינטרנט רק דרך זה

• פותח/ת השרשור
40 שקל לעשות בפעם הראשונה ויש אפשרות בדולר/יורו ואז כל טעינה (שזה 200 מינימום) יש עמלה קטנה של כמה שקלים

סך הכל אני מזמין באינטרנט רק דרך זה
הבנתי , במידה ואני לא משתמש בכל הכסף אפשר למשוך בחזרה כשאגיע ארצה ?

• פותח/ת השרשור
אני מחפש משהו שיהיה כמו כרטיס אשראי - כאשר יש הרבה אשראי (כמה שהחשבון בנק מאפשר) רק בלי עמלות מטורפות .

אני לא יודע כמה זה נכון העמלות לגבי משיכה כסף בכספומט, כדאי שתתקשר לדואר לברר.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע כמה זה נכון העמלות לגבי משיכה כסף בכספומט, כדאי שתתקשר לדואר לברר.
לא מדבר על למשוך כסף מהכספומט . אני מתכוון לשלם באשראי בבתי העסק שאקנה מהם .
ממה שהבנתי מחברת האשראי הם לוקחים עמלה של 0.5-2.5% מכל עסקה שעשית בחו''ל שזה יוצא המון כסף.

אני צריך משהו שהוא כרטיס אשראי לכל דבר רק שיהיה משהו שנטען כמו הוויזה נטען (רק שאני רוצה להפקיד בו 500~ יורו) ושלא יהיו עמלות על העסקאות .

לא מדבר על למשוך כסף מהכספומט . אני מתכוון לשלם באשראי בבתי העסק שאקנה מהם .
ממה שהבנתי מחברת האשראי הם לוקחים עמלה של 0.5-2.5% מכל עסקה שעשית בחו''ל שזה יוצא המון כסף.

אני צריך משהו שהוא כרטיס אשראי לכל דבר רק שיהיה משהו שנטען כמו הוויזה נטען (רק שאני רוצה להפקיד בו 500~ יורו) ושלא יהיו עמלות על העסקאות .
אז אני מציע שתבדוק את זה במדינה שאתה טס אליה, יכול להיות שיש משהו דומה לכרטיס ויזה נטען.

יש ויזה דרך הבנק(תלוי בבנק שלך), בפועלים עולה 10 שח ואין עמלות מטורפות.

סליחה שאני נדחף אבל מישהו יותר אם אפשר (ואם כן לאיזה) לקבל החזר כספי לויזה נטען?
אמרו לי פעם שלא לכל ויזה אפשר להשיג ריפונד ואני חייב את האפשרות הזו בכרטיס.

בפועלים יש לך ויזה נטען בשם UPCARD שנטען עד 1000 שקל. הרבה יותר משתלם מהדואר ואתה יכול לטעון בקלות דרך הפלאפון/אינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית