הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמארטפון חדש

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
אני מתכנן לקנות סמארטפון חדש בשבועות הקרובים כאשר ההתלבטות שלי היא בין הג'י2, ג'י 3 וגלקסי 5.
בגדול הדילמה הולכת ככה - ה-G2 מתאים בול לצרכים שלי והוא במחיר מצוין, רק הבעיה היא שאי אפשר לשים בו כרטיס זיכרון, מה שכן אפשר ב-G3, אבל הוא יקר יותר באיזה 1000 שקל ולא יצא לי לשמוע יותר מדי חוות דעת עליו. אבל אם כבר לשלם סכום כזה, אז אולי עדיף בכלל גלקסי 5, שעולה אותו דבר ומהווה תחרות מול ה-G3.

בנוגע למאפיינים חשובים, אין משהו בולט מדי, אני מניח שסוללה, נפח ושלא יהיה ענק מדי זה הכי חשוב. בסופו של דבר 3 הפלאפונים האלה די דומים במאפיינים ככה שזה מסתכם בחוות דעת...

אז יש למישהו חוות דעת/המלצות שיעזרו לי להחליט?

גלקסי 5 די מאכזב. G3 נחשב מכשיר אנדרואיד חזק מאוד. יש מצב הוא הכי חזק בשוק האנדרואיד כרגע. אם לא אכפת לך על השם והמותג לך G3.

G3 לא שווה את ה1,000 שקלים הפרש בינו לבין אחיו הG2.
גלאקסי 5 יקר מידי לטעמי, לא רואה בו צורך משמעותי.
אם כבר מתחרה טוב לG2 יהיה הנקסוס 5, אבל אני חושב שהG2 לוקח.

ללא ספק הייתי הולך על הG2, אני בעצמי חוסך כסף עבורו.

• פותח/ת השרשור

כרגע בגלקסי 2 שלי יש כרטיס של 32 ג'יגה ולא נשאר טיפת מקום לא במכשיר ולא בכרטיס וזה עוד לא מספיק לי. אני פשוט חושב שחבל שאני אקנה פלאפון שאני אתבאס על אחד מהמאפיינים שלו כי זה משהו שאמור להחזיק לי להרבה זמן (כמה שנים).

אם חריץ הרחבה הוא דבר הכרחי - נבטל את האופציה של הG2, והנקסוס.
מהגלאקסי 5 לא ממש התלהבתי, אך עדיין לא יצא לי לנסות את הG3 ככה שקשה לי לומר חד משמעית.

אני גם בעד הG3 אם האופציה היא הוא או הגלאקסי 5.

אין בכלל מה להשוות בין הנקסוס 5 לG2 יש לי נק סוס 4 פעם הוא היה נחשב טוב מהיר וזול זה היה הכי טוב היום יש כבר המון פלאפונים שהם לא מותג שצריך לשלם המון,ההבדל בין הנקסוס 4 ל5 מאכזב ביותר ולא שווה לדעתי את ההפרש,הסוללה די חלשה לעומת זאת הG2 חזק מבחינת סוללה והוא יותר טוב גם,השאלה היא מה לוקח לך כל כך הרבה מקום ? אם מקום זה הכרחי אין מה לעשות לך על הG3 אבל זה לא שווה 1000 שקל (אגב לטעמי הG3 גדול מידי הנקסוס 4 תופס לי את כל הכיס)
אני חייב לומר אני די מרוצה מהנקסוס שלי,אני לא רואה סיבה לקנות מכשיר אחר בגלל ''מהירות'' או ''מעבד'' חזק יותר כי אין לך מה לעשות עם זה אתה לא מריץ איזה משחק של גיימרים על הפלאפון הנקסוס שלי מריץ כל משחק חלק והאינטרנט עובד יופי,הבעיה היחידה-הסוללה שלו מעצבנת אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית