עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור אני מכיר את זה התכוונתי בייעוץ אישי האם הוא יוכל לתת לי תוכנית אימונים שמבוססת על תרגילים אלה כי אין לי אפשרות ללכת למכוןכן, יש אימוני סטרייט וורקאוט שזה אימונים על משקל גוף - מתח, מקבילים , שכיבות שמיכה וכו'.
בהקשר של הייעוץ אישי והמטרה שלי היא להתחזק בשביל הטניס והציוד היחיד שאני יכול להשיג זה תיק עם משקל עליישלום,
האם השאלה היא בהקשר של הייעוץ אישי או בכללי?
ניתן להתאמן ללא חד״כ במידה והמטרה היא לחטב את הגוף. אם המטרה היא להעלות במסת השריר אז ללא ציוד מתאים יהיה קשה לבצע זאת.
לצערי זה לא יהיה יעיל לאורך זמן. אתה תצטרך להגדיל את ההתנגדות ככל שנתקדם ואז תהיה לנו בעיה.בהקשר של הייעוץ אישי והמטרה שלי היא להתחזק בשביל הטניס והציוד היחיד שאני יכול להשיג זה תיק עם משקל עליי
החלטתי בסוף לקנות משקולות ואני מקווה שאצליח גם לשים עמדה לבנץ' וסקוואט בכל מקרה האם בתנאים האלה הייעוץ אישי יוכל לעזור לי ?לצערי זה לא יהיה יעיל לאורך זמן. אתה תצטרך להגדיל את ההתנגדות ככל שנתקדם ואז תהיה לנו בעיה
אני ממליץ לרכוש ספה מתכווננת, ככה יהיה אפשר לעשות תרגילים רבים עם משקולות היד. את משקולות היד אני ממליץ שיהיו מוברגות, כדי שתוכל לרכוש פלטות בעתיד ולהעמיס עוד משקל.החלטתי בסוף לקנות משקולות ואני מקווה שאצליח גם לשים עמדה לבנץ' וסקוואט בכל מקרה האם בתנאים האלה הייעוץ אישי יוכל לעזור לי ?
בדיוק מה שהתכוונתי לעשות תודה רבה כנראה אתחיל את הייעוץ בקרוב כשיהיה לי את הציודאני ממליץ לרכוש ספה מתכווננת, ככה יהיה אפשר לעשות תרגילים רבים עם משקולות היד. את משקולות היד אני ממליץ שיהיו מוברגות, כדי שתוכל לרכוש פלטות בעתיד ולהעמיס עוד משקל.
כן בהנחה שתוכל לרכוש עוד משקולות עם הזמן כי תצטרך להעלות התנגדות ככל שתתקדם.אם יש לי ספה, מוטות קצרים לידיים ומוט גדול האם יש אופציה לייעוץ אצלכם? אני גם מתעניין בתכנית ללא מכון אין לי זמן...
לצערי כרגע אין הטבות מיוחדות חוץ מהטבת החבר מביא חבר המקנה לך חודש חינם בייעוץ אישי לכל אדם שתביא לייעוץ אישי אחריך.ועוד שאלה, האם יש הטבות למילואימניקים/סטודנטים?
כן בהנחה שתוכל לרכוש עוד משקולות עם הזמן כי תצטרך להעלות התנגדות ככל שתתקדם.
זה תלוי ביכולות האישיות. הייתי אומר כמה פלטות של 10,5,2.5 אמור להספיק בתור התחלה.אוקיי, כמה משקל צריך בשביל להתחיל?