אחר ישנתי 5 שעות.

• פותח/ת השרשור Ozel55
  • פורסם בתאריך

Ozel55

משתמש פעיל
519
64
נק' מוניטין:
324
519
64
היי ,

אם ישנתי מ-04:00 עד עד עכשיו , הערך הקלורי שלי הוא עדיין 0 ? ארוחה אחרונה הייתה אתמול ב-9 בערב.

אני עדיין מחשב מ-0 לכל היום או שרק 8 שעות שינה נחשבות.

אני לא מבין בזה ממש ... ויש לי אימון עוד שלוש שעות ואני לא יכול לחזור לישון.
אתה לא צריך לרדת לרזולוציה הזו, פשוט תשתדל לאכול ולישון באופן מסודר, לא צריך להשתגע מסביב לנסיבות שונות.

תישן בשעות נורמליות ותישן עוד, הגוף מפריש הורמונים קטבולים(מפרקים שריר) ואתה מיצר פחות הורמונים אנאבולים.
תישן כמו שצריך עד האימון. גם אם זה להתאמן טיפה פחות.
תאכל חלבון לבנתיים עם פחמימה מלאה.
הגוף שלך מרוקן אני מאמין ומפרק שריר אז תאכל.
תשתדל שרוב הזמן שזה לא יקרה לך שאתה ישן כך.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה ... זה עד כדי קח קריטי מהבחינה הקלורית ? כי לאימון אני אגיע אנרגטי , היום כדי לאכול 200 פחות ?

אין לזה חוקיות ממש, אמת שהגוף שלך ישרוף פחות כי המטבוליזם יורד, פשוט תאכל פחות פחמימה מהרגיל אם זה מה שאתה מרגיש אבל אל תגזים.

אין לזה חוקיות ממש, אמת שהגוף שלך ישרוף פחות כי המטבוליזם יורד, פשוט תאכל פחות פחמימה מהרגיל אם זה מה שאתה מרגיש אבל אל תגזים.
התגובה הזו לא רלוונטית לפות"ש שנמצא בתת משקל ומתחיל להתאמן בעזרת השם בימנו במהרה.
@Ozel55 מה שאני מנסה לומר לך ואתה מתעלם/לא מבין הוא שמרוב חרדה של עלייה במשקל אתה מתעסק בתפל ולא בעיקר.
תתאמן באיזה מסגרת שאתה יכול, תהיה בפלוס קלורי ותראה תוצאות.

ואו אנשים הייתי בטוח שהבן אדם צחק !!
אתם כולכם חייבים טיפול נפשי ומהר, אני יכול להבטיח לכולם דבר אחד ברגע שמגיעים לרזולוציות כאלה של חשיבה על שטויות באמת שטויות החרדות האלה משפיעות כל כך רע על הגוף על הנפש שיגרמו לך אפילו לא לבנות שריר בכלל במצב כזה ויש על זה אלפי מחקרים,
ראיתי עוד אחד שדיבר על "האם לאכול בחתונה של חבר שלו" ואו אני מרחם על אנשים כאלה ,
טוב אני פשוט יסתום את הפה כי באמת שאין לי מילים חוץ מרחמים וחבל שכך.

נערך לאחרונה:
סבבה תודה ... זה עד כדי קח קריטי מהבחינה הקלורית ? כי לאימון אני אגיע אנרגטי , היום כדי לאכול 200 פחות ?
ממש לא.

תאכל כרגיל כל יום.
ותשקל אחת לשבוע (בלבד) אם עלית פחות מ0.5 תוסיף עוד 200 קלוריות לתפריט

לגבי השינה, קורה..אני כבר שבועיים ישן ככה ויש אנשים שחיים ככה. זה לא אידיאלי מבחינת אנרגיה לאימון, אבל תשתה קפה כמו שאמרו ולך להתאמן.

אתה לא צריך להוריד קלוריות משום סיבה שהיא כרגע.

התקדמת עם החדא כושר?

ראיתי עוד אחד שדיבר על "האם לאכול בחתונה של חבר שלו" ואו אני מרחם על אנשים כאלה

אני זה שפתחתי את האשכול הזה.
ותאמין לי שאני לא צריך ת'רחמים שלך.
אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שתשתוק.

זה מפגר לחשוב שהגוף פועל לפי יממה של 24 שעות.
אין כזה דבר Restart לגוף.
הוא לא מאפס את כל המאקרו שלו מהרגע שאתה הולך לישון, זה לא קיים.
אנשים סתם אוהבים להאמין בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית