הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרישות מינימליות

Pink Steel

משתמש פעיל
640
331
נק' מוניטין:
982
640
331
VIM
היי
האם אני צריכה להיות ברמת כושר מסויימת כידי להתחיל או להוסיף אימנוי קרוספיט?
העניין הוא שהמצב הבריאותי שלי לא מזהיר... ובגלל זה אני דיי תקוע עם המשקלים...
שאלה שלי היא כזאת: האם כול אחד יכול לשלב אימוני קרוספיט או לעבור לאימוני קרוספית? או שבן אדם חייב להיות חזק/בכושר טוב?

אני מתאמנת עם מאמן אישי דיי טוב ומתקדם. אנחנו מתאמנים 3 פעמים בשבוע 2 FBW ושיעור קיקבוקס אישי.
כידי לשנות את האימונים או שאני קופצת מעל הפוקיק?

השאלה עד איזו אינטנסיביות של אימון את יכולה להגיע, מבחינת דופק וסבולת שריר - בגלל המצב הבריאותי

• פותח/ת השרשור
לא גבוה באמת. ואת האמת אני מתחילה כימו עוד איזה חודש... לא נראה לי שאוכל להרים משקל בכלל... אבל כבר סיכמנו שאני ימשיך להגיע גם עם זה סתם לנפנף לעברו עם הכפפות.... 😵‍💫🥊
חשבתי אולי הקרוספיט יוכל לשפר לי קצת את הסיבולת.

ברור לי שאני לא יתאמן את התוכנית ואת העצימות המלאה. אבל יש משהו מהעיקרונות שאני יכולה להוסיף?

עדיף שתתני לגוף להתאושש מהכימו ולא לעבוד בעצימות כזאת. שתסיימי ותבריאי לאט לאט אפשר יהיה לבנות אותך מחדש עד שתגידי גם לרמה שאת יכולה להריץ מטקונים בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
לצערי זה לא יקרה לעולם... על מנת להשאר בחיים (בתקווה כמה שיותר כמובן) אני יצטרך תמיד להיות בטיפולים כולשהם. + פיברומיאלגיה....
חוץ מזה, מאז שחליטי אני לא דוחה יותר דברים לאחר כך... מעניין אותי רק משאני יכולה או לא יכולה לבצע כרגע!
וסליחה על הבורות... מה זה מטקונים?

העבודה המרכזית בקרוספיט
http://athletics.wikia.com/wiki/Metabolic_Conditioning

אני מצטער אבל אין לי מספיק ידע בנושא כדי לענות לך תשובה מקצועית על איך לאמן נשים במצבך , אני לא רוצה להטעות אותך לשווא.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, לאף אחד אין. אבל נראה לי שאתה צודק מבחינת עומס. אז אני יוותר על זה בנתיים.
תודה!

Back
למעלה תחתית