ייעוץ סייקל

• פותח/ת השרשור Harlen
  • פורסם בתאריך

Harlen

משתמש פעיל
429
699
נק' מוניטין:
2,669
429
699
זה סייקל ראשון של חבר שנשמע לי מאוד תמוהה לכן אני מבררת בשבילו. חשוב לי שלא ימות
30mg Dianabol כל יום למשך חודש וחצי
750mg testosterone sustanon בשבוע ל12 שבועות
600mg deca בשבוע ל12 שבועות
בנוסף נאמר לבחור שאין טעם לבצע PCT עם סייקל כזה ''חלש''

1.5 גרם טסט בשבוע?????
דקה ודיבול ואין pct כי זה סייקל ״חלש״ 🤦‍♂️

הקיצר לברוח ממי שהציע לו את זה הכי רחוק שאפשר

זה סייקל ראשון של חבר שנשמע לי מאוד תמוהה לכן אני מבררת בשבילו. חשוב לי שלא ימות
מינונים גבוהים מאוד לסייקל ראשון. מדובר דווקא בסייקל קשוח מאוד ל-hpta עם סיכון להשבתה ניכרת והתאוששות ארוכה. חובה לבצע PCT. אדם שיגיד אחרת פקוט לא מבין כלום בסטרואידים.

• פותח/ת השרשור
מינונים גבוהים מאוד לסייקל ראשון. מדובר דווקא בסייקל קשוח מאוד ל-hpta עם סיכון להשבתה ניכרת והתאוששות ארוכה. חובה לבצע PCT. אדם שיגיד אחרת פקוט לא מבין כלום בסטרואידים.
יתווסף PCT.איך כדאי לשנות את הסייקל?Tudca/liv52 עם הdianabol?להוסיף hcg במהלך הסייקל?

יתווסף PCT.איך כדאי לשנות את הסייקל?Tudca/liv52 עם הdianabol?להוסיף hcg במהלך הסייקל?
לזנוח את הדקה. הוא מיותר. להוריד את מינון הסוסטנון ל-500mg/wk. אפשר להוסיף TUDCA במינון של 1-1.5g/ed ו-LIV52.
פרגניל יש לקחת 500IU/wk החל מסוף השבוע השני ועד לגמר ה-5000IU. יש לדאוג להפסיק בצריכת הפרגניל כשבוע טרם ה-PCT.
את ה-PCT יש להתחיל כ18 יום לאחר מועד הזריקה האחרונה של הסוסטנון, כשעליו להכיל טמוקסיפן וכלומיד:
טמוקסיפן: 40-40-20-20mg/ed
כלומיד: 100-100-50-50mg/ed

אל תדאגי הוא לא ימות אבל הוא יושבת , להתאושש מסייקל כזה עם דוראבולין ייקח זמן , לפחות כמה חודשים ..

עוד דבר שהייתי ממליץ, במידה וזה הדילר שלו המליץ ככה אז לא לקנות אצלו...

לא תמיד זה נכון, אם הוא יראה שאתה לא מבין לרוב הדילר ינסה לדחוף לך עוד ויאל או 2 בכל סייקל כדי כמובן להרוויח יותר כסף, אבל בסופו של דבר אתה לא צריך להקשיב לדילר שלך אלא לדעת מה לעשות בעצמך ככה שלא משנה מה הוא יגיד אתה ממוקד מטרה.

מי שסומך על אדם שהאינטרס היחידי שיש לו ממך זה רווח שלא יצפה שבאמת ידאגו לבריאות שלו.

לא תמיד זה נכון, אם הוא יראה שאתה לא מבין לרוב הדילר ינסה לדחוף לך עוד ויאל או 2 בכל סייקל כדי כמובן להרוויח יותר כסף, אבל בסופו של דבר אתה לא צריך להקשיב לדילר שלך אלא לדעת מה לעשות בעצמך ככה שלא משנה מה הוא יגיד אתה ממוקד מטרה.

מי שסומך על אדם שהאינטרס היחידי שיש לו ממך זה רווח שלא יצפה שבאמת ידאגו לבריאות שלו.
אמת

יש ויש... באופן אישי אני מוצא את התלות הזו די דוחה ובעיקר כשמדובר באנשים חסרי ניסיון והבנה ודילר חסר הבנה ונצלן...
אני רואה בזה זילות כלפי הגוף שלך עצמך, לדחוף חומרים שאיזה בחור שבעצם בדרך כלל לא ממש מכיר או איכפת לו ממך, הכתיב ואילו אתה מרגיש נוח בעלטת הטימטום והבורות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית