הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ab של לייל מקדונלדס

• פותח/ת השרשור Nana
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nana

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
1.במה אפשר להחליף את הדדליפט?
2.לא הבנתי למה כל האנשים עושים a1a2b1b2 וכל זה למה לא עושים פשוט abxabxx עם אותם תרגילים כל אימון?
3.האם התוכנית טובה לעלייה במשקלי עבודה ולהיפרטרופיה?
4.מה ההבדל בין תוכנית ה-ab הזאת לתוכנית ab רגילה ובמה היא יותר טובה?

זהו זה כל השאלות אני חושב סליחה על החפירה חח:)

1. את הדדליפט, בדדליפט (אין יותר מה לפרט), לא אוהב ומאמין שהרוב ירשמו לך שעדיף להשאיר ולא לגעת יותר מידי בתוכנית המקורית, ובטח לא בתרגיל בסיסי כמו זה.
2. אנשים עושים ...A1B1...A2B2 ולא כמו שרשמתה (עם ימי מנוחה באמצע) סה"כ 4 אימונים בשבוע.
3. זו תוכנית מעולה, רק תתאים אותה לעצמך מבחינת התאוששות (כמויות סטים, אני אישית עשיתי עם פחות כי היה לי קשה להתאושש מהרבה, אחרים יכולים לעשות עם מס' הסטים הגבוה שרשום שם - לתרגיל)
4. היא מחולקת לפלגי גוף - עליון/תחתון, מהניסיון שלי ומשל אחרים התוכנית מאוד נוחה, אינטנסיבית וכפית לעבודה, יותר מAB רגילה.

בהצ', תקפיד על תזונה טובה בזמן התוכנית.

• פותח/ת השרשור
1. את הדדליפט, בדדליפט (אין יותר מה לפרט), לא אוהב ומאמין שהרוב ירשמו לך שעדיף להשאיר ולא לגעת יותר מידי בתוכנית המקורית, ובטח לא בתרגיל בסיסי כמו זה.
2. אנשים עושים ...A1B1...A2B2 ולא כמו שרשמתה (עם ימי מנוחה באמצע) סה"כ 4 אימונים בשבוע.
3. זו תוכנית מעולה, רק תתאים אותה לעצמך מבחינת התאוששות (כמויות סטים, אני אישית עשיתי עם פחות כי היה לי קשה להתאושש מהרבה, אחרים יכולים לעשות עם מס' הסטים הגבוה שרשום שם - לתרגיל)
4. היא מחולקת לפלגי גוף - עליון/תחתון, מהניסיון שלי ומשל אחרים התוכנית מאוד נוחה, אינטנסיבית וכפית לעבודה, יותר מAB רגילה.

בהצ', תקפיד על תזונה טובה בזמן התוכנית.

1.לא הבנתי מה כתבת ב-1
2.אז מה ההבדל בין לעשות a1b1a2b2 ל- abxabxx עם אותם תרגילים?

• פותח/ת השרשור
ואפשר לא לעשות דדליפט ובמקומו לעשות תרגיל אחר ואם כן איזה תרגיל יכול להחליף את הדדליפט?
וכמה משקלים מעלים מאימון לאימון?

בתוכנית המקורית אין דדליפט (קלאסי), אם אתה לא רוצה לעשות את הסטרייט לג דדליפט, לייל אומר שאפשר להחליף בעוד כפיפה, אבל אני לא רואה סיבה לעשות 5-6 סטים של כפיפת ברך.

מבחינת משקלים, התוכנית אינה לינארית. יש תקופה קלה בהתחלת כל 'סבב', שלאחריו אתה אמור לנסות לעלות את המשקלים "כמה שיותר", ע"פ לייל.

אם לא קראת עדיין את המאמר של אזולאי על התוכנית, תקרא.

מקדונלדס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על התוכנית הזאת שאני בניתי?
A

חזה:
בנץ פרס 4x8*8*6*6
לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3x8
פלייס 2x10-12

כתפיים:
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3x10*8*6
הנפת ידיים לצדדים 3x10-12

ידיים אחוריות:
פשיטת מרפקים מאחורי הראש 3x8-10
לחיצת חזה באחיזה צרה 2x10

B