הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר HCG ו כלומיד

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
אני רוצה להריץ סייקל שני שלי,לקחתי את הסייקל מהמדריכים שיש פה בפורום (סייקל מסה לאחר סייקל ראשון)
סייקל ראשון שלי עשיתי טסט 500 בשבוע,פרגניל 100IU יום כן ויום לא.

את הטסט אני קונה מבית מרחקת זה חומר רפואי שנמצא בסל התרופות בארץ,אבל הכלומיד שקיבלתי זה לא אותו דבר..פעם קודמת קיבלתי IKAKLOMIN משהו כזה..היום אין את אותה תרופה בסל התרופות היא אינה משווקת בארץ ויש תרופה אחרת שנקרת סירופין,חומר פעיל זה כלומופין ..הרוקח אומר שזה אותו דבר ואני רוצה להיות בטוח מזה כי הכי חשוב זה הפיסיטי.

פרגניל אני לא מצליח להשיג,והוא אומר שזה לא נמצא במחסנים בארץ בתקופה הזאת !..האם זה נכון ?!

אישית גם חיפשתי פרגניל של הארץ לא מצאתי לפני שבועיים בדקתי, והכלומופין אל תדאג זה אותו הדבר.
אתה לא רוצה להוסיף משו אורלי לטסט פרווירון? או עוד משו?

• פותח/ת השרשור
אני מכניס דינאבול לסייקל 30 מג,אני הולך בדיוק לפי המדריכים שיש פה באתר ..למרות שהם ישנים אבל מניסיון בסייקל הראשון,עשיתי בדיקת דם לפני ובדיקת דם אחריי הכל סבבה היה לי כאבי בטן מוזרים אבל בסוף התברר שזה לא קשור בכלל לסייקל,רמת הטסט שלי לפני הסייקל הראשון שלי היתה 14 אחרי הפיסיטי בחודש 13..
יש לי בעיה עם הזריקות..כאבים אחרי הזריקה,ביום הזריקה הכל סבבה..אחרי יומיים מתחיל כאב ולפני כל אימון אני חייב להשתמש במשחה להורדת הכאב :\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית