הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סייקל תקופת "ניקוי"

alex_b82

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני כרגע בתקופת הניקוי לאחר סיום סייקל, שותה בין היתר כדורי ניקוי קיבה LIV52, בקופסא יש 100 כדורים האם אני צריך לסיים את כל ה100?

מזה לסיים ת100? אתה אמור לסיים 3 חבילות כאלה בחודש בלי לדבר בכלל.
3 כדור כפול 3 פעמיים ביום עם ארוחה מה שאומר שכל 9 -10 יום נגמרת קופסא.
חומר זול וזמין מאד לא מתקמצנים במיוחד שמדובר בניקוי ובכבד שלך, תזמין עוד 3-4 חבילות ותריץ כמו שצריך.

מזה לסיים ת100? אתה אמור לסיים 3 חבילות כאלה בחודש בלי לדבר בכלל.
3 כדור כפול 3 פעמיים ביום עם ארוחה מה שאומר שכל 9 -10 יום נגמרת קופסא.
חומר זול וזמין מאד לא מתקמצנים במיוחד שמדובר בניקוי ובכבד שלך, תזמין עוד 3-4 חבילות ותריץ כמו שצריך.
מה אתה מגזים, 4-5 כדורים ביום זה מספיק

קודם כל זה לניקוי כבד ולא לניקוי הקיבה. לניקוי הקיבה הייתי ממליץ על חלב חמוץ 😃

נראה לי קצת השתוללתם פה עם המינונים. 3 כדורים ביום למשך חודש ימים זה הטיפול הבסיסי.
תעשה בדיקת תפקודי כבד... זה יהיה מעניין לראות תוצאות לפני ואחרי.
באופן אישי... לא מאמין בכדור הזה. אבל זה אני....

אני כרגע בתקופת הניקוי לאחר סיום סייקל, שותה בין היתר כדורי ניקוי קיבה LIV52, בקופסא יש 100 כדורים האם אני צריך לסיים את כל ה100?
קנה עוד 15 קופסאות LIV52... בסיום סייקל אוראלי LIV52 לא מנקה כלום.
למעשה הוא לא "מנקה כבד" אף פעם. מעולם לא נטען שהוא "מנקה כבד". LIV52 הוא תוסף המכיל תערובת ממקור צמחי שנמצא שתורמת באופן כללי לבריאות הכבד ("כללי" לא מכיל בתוכו סטרואידים אוראליים) ובכל מקרה מן הראוי להשתמש בו במהלך הסייקל ולא אחריו.

@Tom ' @Mishel27 : סליחה שאני קוטע את השרשור : אני מביט על השעות שאתם עונים ..... אתם לא ישנים בלילה?
אם זה מאוד מעניין אותך ואת ציבור המשתמשים בכללותו, אני נתתי שנ"צ של שלוש שעות ולכן לא עייף ומתעורר הרבה ומישל לא אנושי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית