הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שטייניץ: "לדרוש פירוז עזה, ולא כ"כ חשוב אם זה יתבצע בפועל"

כן זה די מדהים כל האמרות החלולות האלה של ה'מנהיגים'.
בדבר אחד אני בטוח-נצא מהמבצע הזה עם פחות משנכנסו אליו.

כן זה די מדהים כל האמרות החלולות האלה של ה'מנהיגים'.
בדבר אחד אני בטוח-נצא מהמבצע הזה עם פחות משנכנסו אליו.

למה אחי? הוכחנו שכיפת הברזל עובדת וצה"ל בכלל לא מבזבז כסף. עכשיו נוכל למכור את זה לכל העולם. הידד.

• פותח/ת השרשור
לפי חנין זועבי ומועצת זכויות האדם של האו"ם (שבראשה עומדת נציגתו של בשאר אל-אסד) אנחנו וארה"ב קיבלנו גינוי על זה שלא שיתפנו את עזה בכיפת ברזל. 😆

• פותח/ת השרשור
תושבי הדרום הם אזרחים סוג ז', לא שווה לספק להם בטחון. הם בכלל יהודים??

לא הבנת. כשיורים על עוטף עזה, הם לא יורים על ישראל, הם יורים דרומית לישראל.

10383002_803102273055101_8970654923603674232_n.jpg

עושה רושם שאין לה מושג וחצי מושג מי נגד מי במערכה הזאת.

למה אחי? הוכחנו שכיפת הברזל עובדת וצה"ל בכלל לא מבזבז כסף. עכשיו נוכל למכור את זה לכל העולם. הידד.
אין בעולם ביקוש לכיפת ברזל (בגלל שאף מדינה בעולם לא תרשה שירו לעברה). שיטת איפוק זה כוח (לא) עובדת רק כאן...

אין בעולם ביקוש לכיפת ברזל (בגלל שאף מדינה בעולם לא תרשה שירו לעברה). שיטת איפוק זה כוח (לא) עובדת רק כאן...

אז אתה חושב שמדינות אחרות לא מפתחות מערכות הגנה? בגלל שאף מדינה לא תרשה שירו לעברה?

אז אתה חושב שמדינות אחרות לא מפתחות מערכות הגנה? בגלל שאף מדינה לא תרשה שירו לעברה?
העולם יודע (וגם הוכיח) שההגנה הכי טובה היא התקפה.
בדרך כלל מפתחים מערכות הגנה למקום אסטרטגי (הגנה על הכור וכו) שהפגיעה המיידים בהם תהווה אסון.

העולם יודע (וגם הוכיח) שההגנה הכי טובה היא התקפה.
בדרך כלל מפתחים מערכות הגנה למקום אסטרטגי (הגנה על הכור וכו) שהפגיעה המיידים בהם תהווה אסון.

זה לא משנה מה המטרה. הרבה מדינות מפתחות מערכות הגנה בסגנון.

http://www.israelhayom.co.il/article/208585

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000835483

אני מנחש שאחרי היעילות שכיפת ברזל הפגינה במבצע הזה , הביקוש יעלה בצורה משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית