הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חברת radjay

ניסיתי את neo mix - שמן טוב , נכנס חלק - זה החלק הטוב, החלק הפחות טוב - לדעתי אין בויאל 10 сс ( אולי זה חוסר מזל שלי).

ניסיתי את neo mix - שמן טוב , נכנס חלק - זה החלק הטוב, החלק הפחות טוב - לדעתי אין בויאל 10 сс ( אולי זה חוסר מזל שלי).
אולי אתה מושך יותר מ1 מיל כל פעם וככה נגמר לך מהר ?
בדרך כלל צריך למשוך עשירית מ1 מיל

רוב הפידבקים על החברה טובים. יהיה מעניין להבין מה קורה אצלך שם.
לא חסר סיבות למה 10 CC שחישבת יצאו פחות בזריקות.... שואב יותר, מוציא אוויר עם חומר...
אם יש לך ויאל חדש, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות (מאחר והויאל מעוצב קצת שונה ממה שלרוב אנו מכירים) זה פשוט לשאוב את כל הויאל למזרק ולראות שבאמת הוא מכיל 10 CC ( מן הסתם ידרשו 2 מזרקים, אלא רק אם אתה מחזיק מזרקים של 10 CC ) .

מיקס מכיל :
200 טסט
200 בולד
100 דקה ארוך יש להם כל מיני מיקסים נחמדים , אפשר לראות באתר שלהם.

מה זה קשור לשמן?!
איזה שמן זה? מה מכיל המיקס?
@Alex0001
כמו שהוא רשם
200 טסט (סיפיונאט)
200 בולד
100 דקה ארוך לא לקחתי את המיקס הזה אני עשיתי את השילוב דומה מאוד בנפרד כל דבר ובמקום דקה הרוך הכנסתי פיניל. לא סמתי לב שמשהו נגמר לפני הזמן הכל תקין בכמויות. אולי באמת שאבת כל פעם קצת יותר על תישכך שמתי שאתה שואב 1 מייל במדוייק נשאר לך עוד קצת שמן במחט עצמה אפשר לראות שם את השמן שנשאר מתי שאתה מסיים להזריק וזה "חומר מבוזבז" כל פעם אין מה לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית