הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מודעות הALS

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
טוב,אני מאמין שחלקכם שמעתם על הטרנד שהולך, עכשיו לשפוך על עצמך דלי מים קפואים כמה שיותר קר,כדי שתרגיש לכמה שניות כמו חולה ALS (ניוון שרירים).
אז אני אתחיל

*מצטער שזה על הצד
כן,כי אין דרך יותר טובה מלפתוח את הבוקר עם דלי מים על הראש.
@StarDust @WeaKid @nlr666[/USER
@edenby @DarkMatter

ראו אותגרתם,כשתסיימו תוכלו לאתגר 2 אנשים מהפורום אבל שפכו דלי מים,לא גיגית

• פותח/ת השרשור
אם אני אראה פה עוד אדם אחד שמפרסם סרטון שלו כאן, אני יוצא למסע הרג שנמשך שעה + כמו הדקות בכל סרטון
חחחחח למה..? סך הכל למטרה טובה אבל שלא יעשו עם מים חמים שיעשו עם קרים כל האינסטגרם שלי מלא בילדים שיכולים להתקלח עם המים האלה

אם אני אראה פה עוד אדם אחד שמפרסם סרטון שלו כאן, אני יוצא למסע הרג שנמשך שעה + כמו הדקות בכל סרטון
אני מאתגר אותך, PALA, לאתגר הALS.
יש לך 24 שעות לשפוך על עצמך דלי עם מים קרים וזה :ם

אני מאוד עצבני היום, ומה שמטריד זה כמות האנשים שתומכים ברצון שלי לדם ברחוב.

עזבו רגע שזה לא באמת "אתגר" כמו שלקשור שרוכים זה אתגר. לכל העניין אין שום מטרה טובה ושום נעליים, לשפוך על עצמך דלי קרח לא נותן כלום לאף אחד, בטח לא לחולי ALS, ומזמן זה הפך מטרנד לעידוד מודעות לסתם עוד טרנד לעידוד טמטום שכל אחד מעביר לחברים שלו בשביל הצחוקים. לשפוך קרח על הראש הריק שלכם לא תורם כלום לחולי ALS, נסו כסף במקום, אההה, אבל אי אפשר להעלות סרטון שלך נותן כסף, זה לא "קול" מספיק...
הקטע הבאמת עצוב הוא שכל חולי ה-ALS צריכים לשבת ולצפות בחרא הזה, אך הם לא יכולים להסיט את מבטם כי הם משותקים.

אני מדביק מה שפרסמתי בפייסבוק:

לכל מי שיוצא לאחרונה נגד אתגר דלי הקרח, לרוב הייתי שותף לדעה שלכם- זה פופוליסטי, הרבה אנשים עדיין לא יודעים מה זה ALS, רוב האנשים לא תורמים כסף בסופו של דבר. רוב האנשים עושים את זה בעיקר כי זה מגניב ויותר מזה - זה תורם לתדמית האישית של אנשים שהפייסבוק שלהם הוא כמו פרסומת בטלויזיה ל"איך החיים צריכים להיות".

אז על כל זה יש לי משהו להגיד - בפועל התרומות עלו באלפי אחוזים, גם אם לא כולם, המודעות למחלה עלתה בצורה יוצאת מגדר הרגיל, וחברי כנסת ושרים ברחבי העולם משתפים פעולה ומודעים לבעייתיות שבה - זה אומר תקציבים.

אז תמשיכו לצחוק על אנשים מטומטמים ששופכים על עצמם דליי קרח, בנתיים שאתם צינים - מליוני דולרים מגוייסים למטרה.

קצת על ALS והקשר שלי למחלה (גל סונט הוא גיסי):
https://www.youtube.com/watch?v=WWMsPpBRV3A

• פותח/ת השרשור
אתם רוצים להעלות מודעות ולתרום ל-ALS? בבקשה, תעשו את זה כאן:http://www.alsa.org/donate/
ואל תעלו את הסרטונים המטומטמים האלה
עזבו רגע שזה לא באמת "אתגר" כמו שלקשור שרוכים זה אתגר. לכל העניין אין שום מטרה טובה ושום נעליים, לשפוך על עצמך דלי קרח לא נותן כלום לאף אחד, בטח לא לחולי ALS, ומזמן זה הפך מטרנד לעידוד מודעות לסתם עוד טרנד לעידוד טמטום שכל אחד מעביר לחברים שלו בשביל הצחוקים. לשפוך קרח על הראש הריק שלכם לא תורם כלום לחולי ALS, נסו כסף במקום, אההה, אבל אי אפשר להעלות סרטון שלך נותן כסף, זה לא "קול" מספיק...
הקטע הבאמת עצוב הוא שכל חולי ה-ALS צריכים לשבת ולצפות בחרא הזה, אך הם לא יכולים להסיט את מבטם כי הם משותקים.
תישארו בדעה שלכם,אני אישית לא ידעתי מה זה Als לפני שכל הדבר הזה התחיל,לא רוצים אל תעשו את זה

ועכשיו שאתה יודע מה אתה עושה בנידון חוץ מלשפוך על עצמך דלי קרח בשביל לייקים?
כל פעם שהוא מעביר את זה הלאה לפחות 6 אנשים רואים את זה ו-3 שיאותגרו יעשו את זה, גם אם 80% מהאנשים בסופו של דבר לא יתרמו זה לא באמת משנה כי ה-20% שכן יתרמו - תרמו אך ורק בגלל שזה שותף .

אם אני לא טועה כבר גייסו מהקקה הזה איזה 40 מיליון דולר שגם לאלא שרק שיתפו ולא באמת תרמו יש בזה חלק, העיקר לבכות כל היום שזה אדיוטי וסחיטת לייקים....

היה דברים יותר מפגרים כמו הכפית קינמון והמשחק עם הסכין .

כל פעם שהוא מעביר את זה הלאה לפחות 6 אנשים רואים את זה ו-3 שיאותגרו יעשו את זה, גם אם 80% מהאנשים בסופו של דבר לא יתרמו זה לא באמת משנה כי ה-20% שכן יתרמו - תרמו אך ורק בגלל שזה שותף .

אם אני לא טועה כבר גייסו מהקקה הזה איזה 40 מיליון דולר שגם לאלא שרק שיתפו ולא באמת תרמו יש בזה חלק, העיקר לבכות כל היום שזה אדיוטי וסחיטת לייקים....

היה דברים יותר מפגרים כמו הכפית קינמון והמשחק עם הסכין .

לנסות להסתכל על הצד החיובי של העניין לא מוריד מהטמטום שלו, באותה מידה יכולת להגיד שאתגר הקינמון הציל את שוק הקינמון ממשבר ולכן כל מי שעשה אותו הוא מלאך ואלטרואיסט אמיתי. המציאות היא ש-99% מהאנשים שופכים על עצמם דלי של קרח סתם כי מישהו "איתגר" אותם ללא שום קשר ל-ALS, וה-1% שכן תורמים צריכים את הצומי של הרשתות החברתיות בשביל להראות שקל. אז כל הכבוד על הסכום וללא ספק זו נקודת אור, היחידה כנראה, אבל כל העסק עדיין מטומטם לחלוטין.
אה כן, ולהגיד שאתה תורם בכך שאתה רק שופך על עצמך דלי ומשתף בתקווה שזה יגיע מתישהו למישהו, שבניגוד אליך אשכרה מוכן לתרום, זה כמו לצלם סרטון של כיתת פיגור שכלי בשביל צחוקים עם חברים, להעלות את זה ולהגיד שאתה גיבור בגלל הסיכוי שמישהו יראה את הילדים ויחליט לתרום.

לנסות להסתכל על הצד החיובי של העניין לא מוריד מהטמטום שלו, באותה מידה יכולת להגיד שאתגר הקינמון הציל את שוק הקינמון ממשבר ולכן כל מי שעשה אותו הוא מלאך ואלטרואיסט אמיתי. המציאות היא ש-99% מהאנשים שופכים על עצמם דלי של קרח סתם כי מישהו "איתגר" אותם ללא שום קשר ל-ALS, וה-1% שכן תורמים צריכים את הצומי של הרשתות החברתיות בשביל להראות שקל. אז כל הכבוד על הסכום וללא ספק זו נקודת אור, היחידה כנראה, אבל כל העסק עדיין מטומטם לחלוטין.
אה כן, ולהגיד שאתה תורם בכך שאתה רק שופך על עצמך דלי ומשתף בתקווה שזה יגיע מתישהו למישהו, שבניגוד אליך אשכרה מוכן לתרום, זה כמו לצלם סרטון של כיתת פיגור שכלי בשביל צחוקים עם חברים, להעלות את זה ולהגיד שאתה גיבור בגלל הסיכוי שמישהו יראה את הילדים ויחליט לתרום.
סבבה, אז לא צריך 40+ מיליון דולר לחולי als רק כי spasm32 אמר שזה מטומטם.

תודה רבה לך אדוני, העיקר לא לצאת מפגרים וסחטני לייקים כי מי שם זין בכלל על חולי als נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית