בקשר לכדורי טסט

מצב
השרשור נעול

trynewthings

מושעה
294
45
נק' מוניטין:
147
294
45
אני רוצה להתחיל לקחת ג'ל testomax אם מישהו מכיר ..
בינתיים זאת תרופת מרשם ועולה לי דיי הרבה הקטע הזה ...
מצאתי באיביי כדורי טסט בהרבה יותר זול ..
אני לא הכי מבין בקטע הזה מתאמן כבר שנתיים אם האשכול לא מתאים לפורום הזה תעבירו לאיפה כן בבקשה..
אז אלו באמת כדורים של טסט? אני לא ממש מבין בזה לפי מה שאמרתי ..
הם יעזרו לגדילה נכון? הם לא מזויפים לפי מה שאתם חושבים? הם בטוחים לשימוש? מאיזה גיל אפשר להתחיל לקחת אותם? כמה לוקחים ביום? מתי? צריך משו מיוחד לקחת איתם או שלא? תודה לעוזרים וכן אני דיי בטוח שאני לא מבין בזה אז אני אשמח לעזרה שלכם בלי תגובות מיותרות.
השם של זה באיביי כדאי שתוכלו לעזור לי יותר-
HardcoreSterolid 60-180 Caps Safe Testosterone Booster Pro Anabolic Growth Pills
תמונה-
$_2.JPG
תגובה להקפצה.
אולי אפשר לקבל תשובה ממנהל להיות בטוח?

נערך לאחרונה:
אל תקנה זה לא טסט סינטטי אלא סתם תוסף תזונה עם מרכיבים טבעיים שלא הוכחו מדעית שזה מעלה טסטוסטרון טבעי , עצה שלי אל תקנה אתה סתם זורק כסף

• פותח/ת השרשור
אל תקנה זה לא טסט סינטטי אלא סתם תוסף תזונה עם מרכיבים טבעיים שלא הוכחו מדעית שזה מעלה טסטוסטרון טבעי , עצה שלי אל תקנה אתה סתם זורק כסף
אוקיי תודה ..
זה בדוק לא יראה שינוי? לא יוסיף טסט? לזרוק כסף על זה אין בעיה מאחר שזה לא כסף שלי
אני חייב לדעת בוודאות שזה לא יעזור.. כי אם זה יעזור קצת אני ייקח את זה כי לשלב תרופות של סטוריאידים כמו שעושים פה אני לא יודע ואני סתם אשלב דברים לא קשורים.. (כמובן שאני לא יודע אז אני לא אגע בזה)
אפשר לדעת איך אני משיג טסט רציני ?
ואחד באינטרנט יש כזה?
לא יודע אם זה עובר את החוקים פשוט אני חדש ...

נערך לאחרונה:
מה אתה מנסה לעשות? סייקל עם ג׳ל טסט? כבר דובר על זה בפורום זה לא ילך לך.
אל תחפש קיצורי דרך אם אתה חושב שאתה במצב שאתה יכול להריץ סייקל אז מבחינת תזונה אימונים ומצב שאתה נמצא בו כרגע אל תפחד מלהזריק לעצמך פעמיים בשבוע מתרגלים לזה מאוד מהר.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מנסה לעשות? סייקל עם ג׳ל טסט? כבר דובר על זה בפורום זה לא ילך לך.
אל תחפש קיצורי דרך אם אתה חושב שאתה במצב שאתה יכול להריץ סייקל אז מבחינת תזונה אימונים ומצב שאתה נמצא בו כרגע אל תפחד מלהזריק לעצמך פעמיים בשבוע מתרגלים לזה מאוד מהר.
להזריק פעמיים בשבוע לא הבעיה שלי ..
הבעיה שלי זה שצריך להביא נוגדנים כמעט לכל דבר וגם אני לא יודע ממי לקנות ואיזה נוגדן צריך למה .. לא מכיר דילרים באיזור
עכשיו ראיתי אבקת טסט'
יודע איך משתמשים?זה טסט' סינתטי שבאמת יעזור? גם לזה צריך להוסיף נוגדנים וכל זה?
זה יעשה תעבודה לפיתוח הגוף?
094922368973.jpg

להזריק פעמיים בשבוע לא הבעיה שלי ..
הבעיה שלי זה שצריך להביא נוגדנים כמעט לכל דבר וגם אני לא יודע ממי לקנות ואיזה נוגדן צריך למה .. לא מכיר דילרים באיזור
עכשיו ראיתי אבקת טסט'
יודע איך משתמשים?זה טסט' סינתטי שבאמת יעזור? גם לזה צריך להוסיף נוגדנים וכל זה?
זה יעשה תעבודה לפיתוח הגוף?
094922368973.jpg
אחי אין דבר כזה טסט טבעי בתוסף תזונה שיכול להוות לך תחליף לסייקל סטרואידים , אם אתה באמת רוצה תיקח :
קראטין , גלוטומין , bcaa וחלבון

נראה שהידע שלך לא קרוב להיות מספיק, איזה נוגדנים בדיוק אתה צריך? ממליץ לך לעבור על כל הנעוצים, לקרוא טוב את כל מה שכתוב שם ולחזור.
אגב, ברגע שתמצא דילר כנראה שיהיה לו כל מה שאתה צריך.

איזה אנשים טובים יש פה 😃 כמה סובלנות בשביל הילד 😃
אם תחפש חומרים לסייקל אתה תמצא , לבנתיים אין שום דבר שיביא לך תוצאות קרובות לאנבולים, תבדוק שהגעתה למקסימום הטבעי שלך קודם עם חלבון תזונה קריאטין וכל זה .
בהצלחה בפיתוח גוף .

איזה אנשים טובים יש פה 😃 כמה סובלנות בשביל הילד 😃
אם תחפש חומרים לסייקל אתה תמצא , לבנתיים אין שום דבר שיביא לך תוצאות קרובות לאנבולים, תבדוק שהגעתה למקסימום הטבעי שלך קודם עם חלבון תזונה קריאטין וכל זה .
בהצלחה בפיתוח גוף .
אני לא המלצתי לו שום סייקל דווקא להפך אני לא חושב שהוא צריך להכנס לזה כי הוא מחפש תחליפים לסטרואידים , קראטין bcaa גלוטומין וחלבון זה הכי טוב בשבילו

• פותח/ת השרשור
כן אני דיי מחפש תחליף לסטרואידים מכיוון שאני לא מבין בזה ואני לא יודע איזה חומרים צריך לקחת שעושים סייקלס (אני בטוח שזה לא כזה פשוט נגיד לקחת שלוש כדורים ביום ונגמר הסיפור) צריך לדעת איזה חומרים להזריק עם איזה,אני צודק?
וכרגע הבוסטר של טסט' יעזור? או שזה שטויות ?
אני בטוח שהגעתי גם למקסימום שלי עם חלבון קריאטין וכל מה שיש טבעי לבינתיים.
מחפש דרך אחרת לגדול וסטרואידים אנאבוליים יעשו תעבודה טוב,אבל לא יודע איזה חומרים צריך... וכן תודה באמת לכולם על הסבלנות שיש לכם לענות לי עם כל החוסר ידע שלי,מעריך את זה.

מה שליאור כתב לך תיקח, הבוסטר זה שטויות אם אתה רוצה הכי קרוב זה tribestan שזה מוכח מדעית אבל לא הטריבולוס הרגיל

• פותח/ת השרשור
מה שליאור כתב לך תיקח, הבוסטר זה שטויות אם אתה רוצה הכי קרוב זה tribestan שזה מוכח מדעית אבל לא הטריבולוס הרגיל
קראטין,חלבון וbcaa בינתיים אני לוקח
המליצו לי tt750 tribulus לזה התכוונת בלא טריבולוס רגיל?
אם לא,ישלך אחד אישית שאתה ממליץ עליו?אם כן אפשר את השם? תודה על העזרה והתשובות,מעריך!

• פותח/ת השרשור
Tribestan זה השם יש רק אחד כנס לbodybuilding.com
אוקיי,וזה טסט'? זה סינתטי או שמחשיבים את זה "טבעי"?
עריכה:קראתי על זה קצת,אמרו שזה מעלה קצת את ה-טסט' וגורם לחשק מיני,זה הכל.
שעלייה במסה או בכוח לא הורגש ...
שווה לנסות? או להביא טריבולוס של usb labs? tt50 המליצו לי עליו

נערך לאחרונה:
למה אתה מחפש תחליפים? מה המשקל גובה ואחוז שומן שלך

רציני טום? הם פרסמו אבל שזה הצליח להם....
טום עשה טובה, אחי ישחט אותי תענה על האשכול שפתחתי בבקשה

• פותח/ת השרשור
למה אתה מחפש תחליפים? מה המשקל גובה ואחוז שומן שלך
משקל 79 גובה 1.70 אש אני מאריך 13-15
התוסף הזה לא יוסיף לך אפילו פרומיל של nmol/L טסט.
אוקיי,בדיוק מה שקראתי פה שמח שלא קניתי
הבנתי שאפשר לקחת טסט' אננתת משו כזה לבד בלי תוספות (בלי עוד חומרים).
האם זה לא יעשה תופעות לוואי? יש עוד דרך לקחת את זה חוץ מזריקה?
הבנתי שאוראלי יענו כדורים זה מסוכן לסייקל ראשון .. אבל זריקות אני לא מתכוון להשתמש ..

בהצלחה בשנת הלימודים החדשה, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית