הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב מתקדם

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
אני צריך סייקל 8 שבועות
מפארבולן dnp turinabol test
ופרווירון
גיל 26
1.83 95 קילו 20 אחוז שומן בערך
צריך את המומחים, זה מאוד חשוב....תודה על העזרה מראש 😃
חשבתי על 300 טרן בשבוע ו500 אננתת פחות להזריק.... 8 שבועות
80 מ״ג טורינבול ביום כמובן בפירמידה ש80 זה השיא.
פרווירון 50 מ״ג לחלק לבוקר וערב
Pct זה כבר ברור...

קודם כל , כל הכבוד שמישהו פה לפחות נותן במה לחומר הנחשב האיכותי מבין הטרנים שקיימים היום , הפראבולן אתה יודע שהוא נורא יקר כן שתהיה בעניינים , לא הבנתי למה להוסיף פרבולן עם טורינבול ? הטורינא לא ייתן לך כלום לפי דעתי תחליף עם בולדנון קצר וטסט פרופ , טסט אננטט הייתי ממליץ לך למשוך ל 12 שבועות רק אחרי חודש אתה תרגיש אותו בשיא , לא אומר שלא תרגיש אותו אחריי שבועיים , אתה יכול לעשות גם תכנון כזה : 6 שבועות ראשונים תתחיל עם פרבולן 6 שבועות אחרונים תחליף ל npp עם טסט אננטט

• פותח/ת השרשור
סבבה מתי אתה ממליץ לדחוף את הdnp ? הוא כבר עשה dnp הלך לו מצויין , הוא מוכן לסבול המון לא מפריע לו השאלה אם זה לא יהרוג(אני יקבל ירושה יפה)

אני צריך סייקל 8 שבועות
מפארבולן dnp turinabol test
ופרווירון
גיל 26
1.83 95 קילו 20 אחוז שומן בערך
צריך את המומחים, זה מאוד חשוב....תודה על העזרה מראש 😃
חשבתי על 300 טרן בשבוע ו500 אננתת פחות להזריק.... 8 שבועות
80 מ״ג טורינבול ביום כמובן בפירמידה ש80 זה השיא.
פרווירון 50 מ״ג לחלק לבוקר וערב
Pct זה כבר ברור...
אני הולך עם ההצעה לסייקל קצר של 6-7 שבועות עם טסט פרופ וטרן אצטט. אפשר להוסיף טורינבול, על-אף שהייתי מעדיף וויני כתוספת לסייקל כזה.
בנוגע למינונים, די אינדיבידואלי, הרבה מעדיפים בסייקל כזה להגביר את מינון הטרן בכדי לשמר כמה שיותר שריר. שורפי שומן בהחלט ניתנים לשילוב (קלן/אפדרין).

סבבה מתי אתה ממליץ לדחוף את הdnp ? הוא כבר עשה dnp הלך לו מצויין , הוא מוכן לסבול המון לא מפריע לו השאלה אם זה לא יהרוג(אני יקבל ירושה יפה)
זה נשמע כאילו אתה מת לדחוף לו dnp כדי לקבל תירושה , דרך יפה לקבל אותה ;-)

• פותח/ת השרשור
חחחחחח זה התוכנית פחות או יותר 😃 אם הוא רואה את הפוסט אני מת בתוך האומגה שלוש זה הוויני של בלקן ויש גם אספירין אבל הוא מסתתר
המגרה הקדושה, בדרך כלל נפוחה יותר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 81 · צפיות: 280
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית