התראות מייל

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
בימים האחרונים בהתראות במייל על הודעות פרטיות אני מקבל רק את הכותרת ללא תוכן ההודעה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבעיה עדיין קיימת, בנוסף למה שציינתי, אם מתקבלת הודעה נוספת גם הכפתור שמקפיץ לאתר נעלם

בימים האחרונים בהתראות במייל על הודעות פרטיות אני מקבל רק את הכותרת ללא תוכן ההודעה
עשיתי את זה בכוונה כי אנשים לא הפסיקו להגיב לאימייל ולהודעה הפרטית דרך האימייל. זה היה מגיע אלי. החזרתי את זה לקדמותו בכל מקרה.

ם מתקבלת הודעה נוספת גם הכפתור שמקפיץ לאתר נעלם
לא הבנתי איזה כפתור

• פותח/ת השרשור
עשיתי את זה בכוונה כי אנשים לא הפסיקו להגיב לאימייל ולהודעה הפרטית דרך האימייל. זה היה מגיע אלי. החזרתי את זה לקדמותו בכל מקרה.
אה אם זה בכוונה אז זה לא משהו קריטי, רק הכפתור חשוב.

יש כפתור כחול "צפה בהודעה פרטית"
הוא מופיע בהודעה הראשומה במייל, אבל אם השיחה ממשיכה אז המיילים הבאים ריקים לחלוטין. אם יהיה שם כפתור זה יפתור הכול, הטסט פחות חשוב

אה אם זה בכוונה אז זה לא משהו קריטי, רק הכפתור חשוב.

יש כפתור כחול "צפה בהודעה פרטית"
הוא מופיע בהודעה הראשומה במייל, אבל אם השיחה ממשיכה אז המיילים הבאים ריקים לחלוטין. אם יהיה שם כפתור זה יפתור הכול, הטסט פחות חשוב
תעביר לי בבקשה את האימייל הריק ל [email protected]

• פותח/ת השרשור
תעביר לי בבקשה את האימייל הריק ל [email protected]
שלחתי לך את כל הטרד של השיחה, אתה תראה שם שבהודעה הראשונה יש כפתור כחול "צפה בהודעה פרטית" ובהמשך ההודעות הכפתור לא קיים.

בגלל שהג'ימייל אוסף את המיילים ומראה לך רק את האחרון צריך כל פעם לפתוח את הראשון על מנת לקפוץ לאתר דרך המייל שלחתי לך שוב, הפעם הודעה אחרת, אבל אני לא בטוח שהבנתי ב100% איך להשתמש ב forward all של הג'ימייל שאמור לשלוח אליך את כל הטרד.

שלחתי גם הודעה פרטית עם צילום מסך של הבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית