הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה vegeterian

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470
בן 21 ,טבעי, מתאמן מגיל 16 בערך (גודו שנתיים,אהבקות קלאסית חצי שנה וכרגע איגרוף תאילנדי, הרבה אימוני גוף:CALISTHENICS,PLYOMETRICS,אימוני שחפץ, וכמה שנים בחדר כושר. כרגע שוקל עליית מדרגה בתחום(המבין יבין). 185סמ,90 קג 12% א"ש. צמחוני בערך שנה. התזונה ב6 שנים האחרונות שלי השתנה דרסטית: בלי סוכר,מלח,ממתקים,אוכל מעובד וכו. הרבה טבורוג(גבינה לבנה) ותה ירוק. אוכל הרבה סופר פודס כמו ציה,קלי,פולן וכו.
גנטיקה מטורפת בגב ובחזה, כתפיים חזקות אך לא רחבות מספיק,ידיים בסדר,ירך טובה אבל QUAD חלש, תאומים קטנים גנטיקה דמוי דניס וולף היקף 40.
משקלים די טובים פרט לרגליים: אני יודע שיש מיליון סיבות לא לעשות רגליים אבל התירוצים שלי מסתכמים: בקושי שבשילוב איגרוף תאילנדי עם חדר כושר עם עבודה פיזית וקצת שעות שינה. היקף ידיים 42 -42.5, חזה 122 , רגליים 57(פחח).
בכל מקרה אני מדגיש שאני צמחוני כי אנשים חושבים שבלי בשר אי אפשר לגדול ולחיות. אוכל דג אולי פעם בחודש, כרגע לוקח סקוף של חלבון כלשהו,ולפעמים קריאטין. בכל מקרה בלי בשר- אין אגרסיה,אלימות.. מאוד קשה לעצבן אותי ואני כל הזמן קליל ורגוע.
רואים ממש הבדל בין תחתון לעליון בגלל שעשיתי הרבההה מתח ושכיבות שמיכה עם שחפץ.. אבל סקוואטים עם משקל גוף וזה מה שיצא.. למעלה רמבו למטה בילבי. 😃)
מבקש לא להשמיץ, אלא לתת ביקורת בונה: רגליים חסר ואני אגדיל, מה לגבי פרופורציה בין כתפיים לידיים?
האם יש סיכוי\ מצב להתחרות במידה ואני אגדל X או אחטב Y, יש תחרויות ברחובות מי שמכיר?

קבצים מצורפים

• CAM02555.jpg
    CAM02555.jpg
    KB 68 · צפיות: 1,040
  • hehe11.jpg
    hehe11.jpg
    KB 41.6 · צפיות: 1,014
  • Untitled5.jpg
    Untitled5.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 1,022
  • CAM02561.jpg
    CAM02561.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 1,004
  • CAM02571.jpg
    CAM02571.jpg
    KB 69.7 · צפיות: 863
נערך לאחרונה:
האמת שאתה מבקש השמצות עם הכותרות הזאת
כל הכבוד נראה טוב

נראה שאתה יודע על עצמך הכל, אז למה לשאול? 😆
בכל מקרה, הכתפיים לא מספיק גדולות ביחס לידיים. קצת קשה לשפוט את שאר הגוף לפי התמונות האלו בלבד, אבל ממה שראיתי הטרייספס נראה די קטן ביחס לבייספס המופגזים.
להתחרות אתה תמיד יכול, אבל זה מכריח חיטוב רצחני וייבוש מקסימלי. לא חושב שבסופו של תהליך כזה תהיה במצב רציני בשביל להוות איום למתחרים אחרים, מבלי להעליב. הרגליים במצב נוראי. אין שום סיבה לא לאמן רגליים כמו שאין שום סיבה לא לאמן את שרירי הגב. למה דווקא להזניח רגליים בגלל לו"ז לחוץ ולא משהו אחר?
לא חושב שאתה 12%. אתה די יבש ושרירי הבטן חזקים מאוד, מה שמטעה מעט.
בלי עליית המדרגה, לא חושב שיש לך מה לחפש בתחרויות. החיטוב יהרוס לך את כל השייפ, והמתמודדים שיהיו מולך יהיו ברמה גבוהה בהרבה.
סך הכל, נראה גדול, פרופורציות דורשות תיקון וחסר בשר בשביל לעלות על במה, בעיניי.
לגבי הבשר - האגרסיה שאתה מרגיש שנעלמה היא כנראה פסיכולוגית.
לגבי הקריאטין - לקחת קריאטין על בסיס לא קבוע שווה לתחת.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה יודע על עצמך הכל, אז למה לשאול? 😆
בכל מקרה, הכתפיים לא מספיק גדולות ביחס לידיים. קצת קשה לשפוט את שאר הגוף לפי התמונות האלו בלבד, אבל ממה שראיתי הטרייספס נראה די קטן ביחס לבייספס המופגזים.
להתחרות אתה תמיד יכול, אבל זה מכריח חיטוב רצחני וייבוש מקסימלי. לא חושב שבסופו של תהליך כזה תהיה במצב רציני בשביל להוות איום למתחרים אחרים, מבלי להעליב. הרגליים במצב נוראי. אין שום סיבה לא לאמן רגליים כמו שאין שום סיבה לא לאמן את שרירי הגב. למה דווקא להזניח רגליים בגלל לו"ז לחוץ ולא משהו אחר?
לא חושב שאתה 12%. אתה די יבש ושרירי הבטן חזקים מאוד, מה שמטעה מעט.
בלי עליית המדרגה, לא חושב שיש לך מה לחפש בתחרויות. החיטוב יהרוס לך את כל השייפ, והמתמודדים שיהיו מולך יהיו ברמה גבוהה בהרבה.
סך הכל, נראה גדול, פרופורציות דורשות תיקון וחסר בשר בשביל לעלות על במה, בעיניי.
לגבי הבשר - האגרסיה שאתה מרגיש שנעלמה היא כנראה פסיכולוגית.
לגבי הקריאטין - לקחת קריאטין על בסיס לא קבוע שווה לתחת.
בהצלחה.
תודה על התגובה, אני מקווה להתחיל לאמן רגלים בצורה רצחנית עוד חודשיים(כרגע מאמן רגליים פעמיים בשבוע 32 סטים.. לא גדלים, אולי בגלל התזונה או פשוט גנטיקה מוזרה. לגבי א"ש יש לי מודד מכני יצא 13 לפני כמה ימים. בינתיים נהנה מהאימונים , ומתכנן אולי בעתיד להכנס.
יש לך המלצות לאימון יד אחורית בשביל גודל? לגבי כתפיים, אני לא גדלתי כמה חודשים בהם בגלל האיגרוף(יוצא שאני מאמן אותם 4 פעמים בשבוע).
חייב המלצות לאימוני רגליים(בעיה עם סקוואטים חופשיים אין תנאים במכון בכלל, עושה 4 לג פרס 200 קג מכונה די טובה, אחרי זה עוד 4 סטים לחיצת רגליים במכשיר אחר, 4 סטים בכפיפת ירך בישיבה ו4 בשכיבה.
לא יודע אם אימון יתר או פשוט לא מותח את השריר מספיק(או נמצא בNEGATIVE לשניה אחת). באמת שאני לא מבין באימוני רגליים..
קראתי כמה ספרים גיוונתי כמה תרגילים, זוכר שפעם עבר את ה-60 אבל תמיד הם מתכווצים לא יודע אם בגלל התזונה(לא סופר ערכים משאר שלרוב ניטרלי כי העלייה מורגשת לאורך חודשים ושנים).
בכל מקרה יש לי קריאטין מקולקל שצרכתי כמה חודשים(8 חודשים מקולקל) ועכשיו יש לי לפעמים בחילות אז שיערתי שבגללו והפסקתי. אבל בכללי
i <3 creatine

אתה נראה אש זה קודם כל
אתה ראית שיפור בשנת הצמחונות הזאת? מה היו הנתונים לפני?

• פותח/ת השרשור
אתה נראה אש זה קודם כל
אתה ראית שיפור בשנת הצמחונות הזאת? מה היו הנתונים לפני?
השיפור חל בידיים ובבטן. ירידה בגב וברגליים. בלי בשר אני מרגיש שאנטי(או שזה הגראס 😃) בכל מקרה מגיע ל60 גרם חלבון ממוצרי חלב מינימום(מקסימום 150 ממוצרי חלב), מוצרי חלב מתעכלים יותר בקלות ויותר מהר מה ששונה מתחושת הכבדות אחרי מנה בשרית גדולה.
העליה בידיים מ39 ל-42 ובחזה גם עליה(בגב לא) מ117 ל 122 בשנה האחרונה.
יד אחורית בפיגור התחלתי לעשות SKULLCRASHERS וONE ARM PULLDOWN REVERSE GRIP ואישהו היא גדלה לי. אבל הכוח שלה עדיין זניח לעומת קידמית(עובד עם 27 קילו).
נמנע לרוב ממה שאנשים מכנים אוכל נורמאלי: לחם,בשר,ביצים וכו. ביצים אוכל רק בעוגות של גבינה לבנה. דוגמא לארוחה: סלט עם גבינה לבנה וקוסקוס או ש"ש וחצי ליטר תה ירוק. אחרי זה לנשנש חמאת בוטנים 😃) באופן כללי הייתי ממליץ לנסות לתקופה קצרה ולראות איך הולך: על תזונה טבעונית לא התאוששתי,נפצעתי וכו- בגלל חוסר בחלבון. אבל אם אתה צורך מוצרי חלב או ביצים אין סיבה שיהיה לך חוסר בברזל,B12,סידן,ויטמין D וכו. עוד כמה חודשים אני אולי יעלה תמונה אחרי עליית המדרגה על תזונה צמחונית, ישקיע ברגליים(שאני עדיין לא מבין מה עדיף בשביל נפח 5*5, 3*3, 8*8 .. משאר שנילך על ניסוי וטעיה ונראה לאן נגיע.. בינתיים הגעתי לרגל שהייתה לי בגיל 15(חטובה לפחות) שהיחס בין הגב למותניים הוא 1.5 שזה הרבה... לפחות אני יודע שזה זמני וצריך לעבוד רגליים. בכל מקרה השיפור הוא מנטלי, אני יכול לעשות להתאמן חד"כ לאכול לחכות שעה ולאיגרוף תאילנדי ולא להרגיש בכלל שאכלתי(אלא אם זה היה יותר מחצי קילו של גבינה). עם בשר לא זוכר שהיה לי דבר כזה.. ותבין אני עובד כרגע במרקול גדול איפה שאני צריך לסחוב את הבשר הזה.. תחושת הבחילה עברה אחרי שבוע אבל הריח עדיין מצחין. אולי כל זה פסיכולוגי ובהתחלה באמת הופתעתי..אבל גדלתי מ-85 ל90 קילו בשנה האחרונה(כל שנה עולה פחות ופחות). הייתה ירידה מ-94 ל-74 ומשם רק עליה נקיה במשך 4 שנים מ-74 ל90 קג. 16 קג ב-4 שנים כשבשנה האחרונה עליתי 5 בלי בשר. עד כמה שאני לא סקפטי יש משהו בזה.

• פותח/ת השרשור
היי אחי תפסיק לקשקש כבר, אני אוכל רק בשר ושומן ונהייתי יותר רגוע מארנב.
תאכל הרבה, ומה שצריך והגוף יגדל, תפסיק לבלבל את השכל על זה כבר.
אני מכיר בשמך, ומבין את נקודת המבט שלך. מה שאני אומר בפוסט הזה זו דעתי האישית בלבד- לא מחקרים ,לא עובדות אלא ניסיון אישי וחודשים של ניסיונות מבחינה תזונתית. למשל רמות הטסט עלתה אצלי פלאים - בצום של 15 שעות, אימון של שעה ואז ארוחה גדולה ושינה קצרה.
יש הרבה מטודיקות והרבה דרכים, אני לא המצאתי שום דבר וניסיתי הרבה שטויות(למשל אימוני צוואר עם משקל +האבקות הוביל לי לגידול בצוואר ולניתוח.
אני לא ממליץ דברים שניסיתי ולא עבדו או גרמו לפציעה, אני רואה הרבה שיטות לכל מטרה- אם זה תזונה בריאה,תזונה לתחרות(יבוש נכון) וירידה למספר חד ספרתי של א"ש. לא רוצה לקבוע עובדה אלא להרחיב את הידע שלי ושל הסובבים אותי בפורום. אם אתה חושב שאני כותב שטויות- אתה יכול פשוט לא להגיב. או להגיב בנושא "בתוכנית SS עם פלוס 500 קלוריות הרגליים עלו ב-10 ס"מ".

השיפור חל בידיים ובבטן. ירידה בגב וברגליים. בלי בשר אני מרגיש שאנטי(או שזה הגראס 😃) בכל מקרה מגיע ל60 גרם חלבון ממוצרי חלב מינימום(מקסימום 150 ממוצרי חלב), מוצרי חלב מתעכלים יותר בקלות ויותר מהר מה ששונה מתחושת הכבדות אחרי מנה בשרית גדולה.
העליה בידיים מ39 ל-42 ובחזה גם עליה(בגב לא) מ117 ל 122 בשנה האחרונה.
יד אחורית בפיגור התחלתי לעשות SKULLCRASHERS וONE ARM PULLDOWN REVERSE GRIP ואישהו היא גדלה לי. אבל הכוח שלה עדיין זניח לעומת קידמית(עובד עם 27 קילו).
נמנע לרוב ממה שאנשים מכנים אוכל נורמאלי: לחם,בשר,ביצים וכו. ביצים אוכל רק בעוגות של גבינה לבנה. דוגמא לארוחה: סלט עם גבינה לבנה וקוסקוס או ש"ש וחצי ליטר תה ירוק. אחרי זה לנשנש חמאת בוטנים 😃) באופן כללי הייתי ממליץ לנסות לתקופה קצרה ולראות איך הולך: על תזונה טבעונית לא התאוששתי,נפצעתי וכו- בגלל חוסר בחלבון. אבל אם אתה צורך מוצרי חלב או ביצים אין סיבה שיהיה לך חוסר בברזל,B12,סידן,ויטמין D וכו. עוד כמה חודשים אני אולי יעלה תמונה אחרי עליית המדרגה על תזונה צמחונית, ישקיע ברגליים(שאני עדיין לא מבין מה עדיף בשביל נפח 5*5, 3*3, 8*8 .. משאר שנילך על ניסוי וטעיה ונראה לאן נגיע.. בינתיים הגעתי לרגל שהייתה לי בגיל 15(חטובה לפחות) שהיחס בין הגב למותניים הוא 1.5 שזה הרבה... לפחות אני יודע שזה זמני וצריך לעבוד רגליים. בכל מקרה השיפור הוא מנטלי, אני יכול לעשות להתאמן חד"כ לאכול לחכות שעה ולאיגרוף תאילנדי ולא להרגיש בכלל שאכלתי(אלא אם זה היה יותר מחצי קילו של גבינה). עם בשר לא זוכר שהיה לי דבר כזה.. ותבין אני עובד כרגע במרקול גדול איפה שאני צריך לסחוב את הבשר הזה.. תחושת הבחילה עברה אחרי שבוע אבל הריח עדיין מצחין. אולי כל זה פסיכולוגי ובהתחלה באמת הופתעתי..אבל גדלתי מ-85 ל90 קילו בשנה האחרונה(כל שנה עולה פחות ופחות). הייתה ירידה מ-94 ל-74 ומשם רק עליה נקיה במשך 4 שנים מ-74 ל90 קג. 16 קג ב-4 שנים כשבשנה האחרונה עליתי 5 בלי בשר. עד כמה שאני לא סקפטי יש משהו בזה.
אתה אוכל בסביבות ה 60 חלבון ביום ?

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל בסביבות ה 60 חלבון ביום ?
60 גרם מגבינה לבנה,בסביבות 60 גרם מש"ש,עדשים,לחם עם אגוזי מלך,סקופ או 2 של חלבון תלוי כמה אימונים יש ביום- בערך 120-170 גרם חלבון ביום כולל חלבון לא מלא, שוב הטיימינג של האוכל שלי הוא קבוע: בבוקר גבינה לבנה עם קצת פחמימה מורכבת, שעתיים לפני הרבה פחמימה מורכבת פחות גבינה, אחרי אימון סקופ+הרבה פחמימה+קצת גבינה(200-300 גרם). ולפני שינה הרבה גבינה.
ערכים די טובים (ל100 גרם : 13 גרם חלבון,2.8 גרם פחמימה,5 גרם שומן. משביא בגלל השומן, מצוין לחיטוב). ההבדל בתזונה אצלי: בתקופת כח\מסה אני אוכל הרבה פחמימות(לחם עם אגוזים,עדשים עם קוסקוס,סוכמת,ש"ש ומוצרי חלב.
בתקופת חיטוב ומיתון במשקלים\ מנוחה לאחר חודשים- הרבה גבינה,קצת פירות,הרבה ירקות אבל כמעט ובלי קטניות.
הצלחתי פעם לרדת ל-8 אבל באופן כללי אני כל השנה בין 11-14 יש למישהו נסיון עם שרירי הרגליים? מה עושים אם הם פשוט לא גדלים כמו שאר הגוף? ולא I DONT SKIP LEG DAY 😃
מספר חזרות להיפוטרפיה..? מקסימום סטים בשבוע?

לא קראתי את כל הדבר הארוך הזה אבל - אחי אתה נראה פגז !! אני מבין שיש פה איזה ויכוח או משהו תמשיך אם מה שאתה עושה !

קודם כל נראה מצוין, אבל כן, החוסר פרופורציות קיים, ולא מעט. מה שחשוב שאתה מודע לזה ואין צורך להרחיב על כך.
נכון לעכשיו להתחרות אין לך מה. אתה תמיד יכול, אבל כרגע לא תהווה איום לשאר המתחרים. זה כמובן לא אומר שבעתיד לא תוכל.
העלית מדרגה תצטרך לבוא ביחד עם התחרויות.
לגבי הרגליים ניכר עלייך שעדיין לא ניסית מספיק. אתה בעצמך אמרת שהתפקשש לך שילוב של רגליים בחדר כושר מסיבות כאלה ואחרות.
בכל אופן, טכניקה > משקל. מה שחשוב שתעבוד נכון בראש ובראשונה ולאחר מכן המשקלים לאט לאט יעלו והתוצאות בהתאם.
אתה יכול לנסות כל מיני וריאציות כגון דרופ סטים/להאריך טמפו/סופר סטים וכו'.
בנוסף, הרגליים מגיבות טוב מאוד לטווח חזרות גבוה(15-20). קח לדוגמא את ג'ורג' פארח(מאמנו של קאי גרין), הוא מלמד לעבוד על טווח גבוה של חזרות ברגליים.
אני אישית ברגליים בחיים לא ירדתי מ15-20 חזרות, ורגליים זה החלק הכי דומיננטי אצלי. טווח חזרות גבוה אמנם גורר אחריו משקלים דיי נמוכים, אבל בתור בילדר זה לא אמור להטריד אותך יותר מידי. מה שחשוב שיש תוצאות בפועל.
כמובן ששום דבר לא חקוק בסלע והכל אינדיבידואלי, אבל ממליץ לך לנסות מה שעובד לרבים. אין לך מה להפסיד.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה והמחמאה 😃 כרגע עובד ספליט 4 פעמים בשבוע חד"כ AB רגיל+איגרוף כבר כמעט שלושה חודשים.
ממש קרוב למדרגה שדיברתי עליה(שבוע הבא). השבוע נותן לגוף רק 5 אימונים(3 חד"כ)- משהו בסיסי כדי לתת למערכת העצבים מנוחה. אני אף פעם לא לוקח תקופה מאימונים- יכול לשנות את התוכנית למשקלי גוף אבל חשוב לי לא להזניח שום שריר.
תודה על הטיפ לרגליים, אני אתחיל אותו כבר היום. לא באמת אכפת לי ממשקלים למרות שמרגיש נחמד שאני מעמיס את כל הברזל במכון..
אשתדל היום לעשות 10 סטים לרגליים, והכל בטווח חזרות 20 עם מנוחה של דקה וחצי נראה איך ילך. קראתי על אימוני הרגליים של טום פלטז ותמיד חשבתי שלעשות 20 חזרות עם משקל גדול זה פשוט לא לאנשים רגילים. בכל מקרה כרגע מחכה להצעת מחיר לגבי ההשקעה שלי לשלושה חודשים הבאים- יצא בסביבות ה2.5K. מקווה שישתלם ואני לא ארד הכל..
מזמין מאמינו שופ מחר- מה עוד מומלץ לעליית המדרגה חוץ מקריאטין וחלבון? איזה פלוס קלורי צריך להיות במסה נקייה על בסיס ממתקים ותוספים?
שאלה נוספת שמעניינת אותי: מה ההשפעה של סמים שונים בזמן סייקל על הגוף? האם עדיף להמנע מקפאין בגלל לחץ דם או דופק לא קבוע? מה לגבי אלכוהול וקנאביס- האם בזמן הסייקל ההשפעה שלהם על טוסטסטרון, דומה להשפעה בלי הסייקל? (במילה אחרת אפשר לשתות או לעשן קצת בזמן הסייקל או עדיף להמנע?)

למה אתה לא משלב קינואה בתפריט? זה אחד הדברים הכי בריאים שיש, זה צמח שיש בו שהחלבון בו מלא (למעשה לפי מה שהבנתי יש בו איזון מושלם בין כל חומצות האמינו) וקל מאוד להכין אותו, והפחמימות בו הם מורכבות כמובן ולא מקפיצות אינסולין וכו' אם זה מעניים אותך

מומלץ לתסף גם אומגה 3, מולטי, מגנזיום ואבץ. זה כמובן לא חובה, תלוי עד כמה אתה מעוניין להשקיע מבחינת התוספים.
במהלך הסייקל הכבד מאוד מועמס. אלכוהול וסמים מעמיסים גם הם על הכבד. תעשה חשבון לבד.

זה יפה מאוד ליאון שאתה צמחוני ,עצם זה שאתה צמחוני זה רק היתרון זה מראה שאפשר להשיג מסה יפה גם בלי שאף אחד יסבול,להשיג הכל בכבוד . נראה אש!!!

• פותח/ת השרשור
בסך הכל בחור מטופח
לול מטופח.. אני מסתכל במראה אולי פעמיים בשבוע. כל הבגדים אצלי שחורים או חקי. מתקלח פעם ביום..(אם לקחת בחשבון עבודה פיזית ו-2 אימונים יש מסביבי רדיוס של סירחון לפחות פעמים בשבוע). כנ"ל לגבי כל דבר שקשור להשקעה עצמית(פרט לתזונה ואימונים).

מומלץ לתסף גם אומגה 3, מולטי, מגנזיום ואבץ. זה כמובן לא חובה, תלוי עד כמה אתה מעוניין להשקיע מבחינת התוספים.
במהלך הסייקל הכבד מאוד מועמס. אלכוהול וסמים מעמיסים גם הם על הכבד. תעשה חשבון לבד.
אני יוריד אלכוהול ל-0 לחודשיים ויפיל אחרי אימונים בלבד 😃. אומגה 3 אצלי ברשימה כמו גם אבקת חלבון אקסטרים בננה +קריאטין של מונו פה באתר.
יש אקסטרים שוק לפני אימון ואני אפסיק איגרוף תאילנדי לפחות לחודש(מה שאומר כמעט 0 אירובי אם לא להחשיב עבודה פיזית).
התקציב "לניסוי" הזה היה בערך 1700 וקפץ ל2500 אני ממש מעוניין שזה יצליח אבל אני לא מתכוון להפריז.
האם עשית בדיקות דם לפני סייקל או חייב לעשות? מה אם עולה חשד בבדיקות אחרי סייקל שעשית משהו- אין ביטוח? הסוכר אצלי נמוך כמעט תמיד ולחץ דם לא יציב. בדיוק חזרתי מ-50 דקות בסאונה יבשה וכמעט התעלפתי. משחק באש לרוב בעניין האימונים הלא שגרתיים והקיצוניות שלפעמים הורגת או בונה אותי. יש המלצות או אתרים\לינקים לכל הקטע של הJUICING כי אני טבעי והמעבר לשטח שאני לא מכיר מצד אחד מפחיד אבל גם מסקרן. אני יודע איך מזריקים הירואין(אל תשאלו)- לפי מה שהבנתי אסור להזריק לווריד וזה יכול להרוג אותך- התסכלתי בכמה אתרים ויש בן אדם שיעשה לי את זה אבל עדיין אני מרגיש מאוד חלש- אין ידע בנושא ומרגיש בערך כמו בבקום לפני זריקות שאתה עושה ולא יודע מה לצפות. תודה לכולם על התשובות, מקווה שלא חופר מדי 😛
למה אתה לא משלב קינואה בתפריט? זה אחד הדברים הכי בריאים שיש, זה צמח שיש בו שהחלבון בו מלא (למעשה לפי מה שהבנתי יש בו איזון מושלם בין כל חומצות האמינו) וקל מאוד להכין אותו, והפחמימות בו הם מורכבות כמובן ולא מקפיצות אינסולין וכו' אם זה מעניים אותך
פעם אכלתי קינוע אבל איכשהו זה ירד מהתפריט שלי. כמו אצה ירוקה\כחולה, מוצרי סויה וטופו,חומוס וכו.. יש בזה היתרון אבל אם אתה לא משקיע ואוהב את האוכל הזה אין סיכוי שתתמיד בו(לדוגמא להכין חלב סויה מפולי סויה, או קציצת טופו, או שילוב של חומוס וקטניות). זה בריא לרוב(סביב סויה יש הרבה מחלוקות, אבל דורש השקעה רבה מה שמוריד אנשים אצלנים מהנושא אחרי שבועיים).
חוץ מזה קינואה זה אחלה והלוואי שהייתי רואה במסעדות אוכל כזה ולא מה שאני רואה היום.
קודם כל נראה מצוין, אבל כן, החוסר פרופורציות קיים, ולא מעט. מה שחשוב שאתה מודע לזה ואין צורך להרחיב על כך.
נכון לעכשיו להתחרות אין לך מה. אתה תמיד יכול, אבל כרגע לא תהווה איום לשאר המתחרים. זה כמובן לא אומר שבעתיד לא תוכל.
העלית מדרגה תצטרך לבוא ביחד עם התחרויות.
לגבי הרגליים ניכר עלייך שעדיין לא ניסית מספיק. אתה בעצמך אמרת שהתפקשש לך שילוב של רגליים בחדר כושר מסיבות כאלה ואחרות.
בכל אופן, טכניקה > משקל. מה שחשוב שתעבוד נכון בראש ובראשונה ולאחר מכן המשקלים לאט לאט יעלו והתוצאות בהתאם.
אתה יכול לנסות כל מיני וריאציות כגון דרופ סטים/להאריך טמפו/סופר סטים וכו'.
בנוסף, הרגליים מגיבות טוב מאוד לטווח חזרות גבוה(15-20). קח לדוגמא את ג'ורג' פארח(מאמנו של קאי גרין), הוא מלמד לעבוד על טווח גבוה של חזרות ברגליים.
אני אישית ברגליים בחיים לא ירדתי מ15-20 חזרות, ורגליים זה החלק הכי דומיננטי אצלי. טווח חזרות גבוה אמנם גורר אחריו משקלים דיי נמוכים, אבל בתור בילדר זה לא אמור להטריד אותך יותר מידי. מה שחשוב שיש תוצאות בפועל.
כמובן ששום דבר לא חקוק בסלע והכל אינדיבידואלי, אבל ממליץ לך לנסות מה שעובד לרבים. אין לך מה להפסיד.
בהצלחה.
עשיתי אימון רגליים בטווח חזרות 15 20.. מטורף עד כמה שזה יותר קשה מ6-10 חזרות. מחר יהיה DOMS מה שבטוח. ירדתי במשקלים מ200 ל160 והזעתי מאוד. נמשיך עם מספר החזרות ונראה עוד חודשיים מה יצא. מ57 אפשר רק לעלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית