נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
נראה מעולה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מדויק תלוי באמונה שלהם יש הודים שהם צמחונים לגמרי ויש אפילו טבעונים (שוב ע"פ האמונה לא אידיאולוגיה)ממתי הסינים נוטים לטבעונות? הם אוכלים אפילו יצורים קטנים כמוני(אמנם אין בי הרבה בשר)
וההודים אמנם לא אוכלים בקר אך עוף הם אוכלים.
http://www.businessinsider.com/how-we-eat-meat-around-the-world-2014-1ממתי הסינים נוטים לטבעונות? הם אוכלים אפילו יצורים קטנים כמוני(אמנם אין בי הרבה בשר)
וההודים אמנם לא אוכלים בקר אך עוף הם אוכלים.
טיבט.. מוכר? ואם אתה לוקח את החלק שבאמת מתזנר.. יוגי או "סידאס" בשפה שלהם לא מתסכלים על החיים בעיניים רדודות כמו שלך.ההודים נורא רגועים, בעיקר כשהם אונסים באכזריות תיירות ומקומיות כמו שכל כך מקובל שם והסינים עם כלכך רגוע שכבר שנים הממשלה שם כולאת אנשים במחנות ריכוז ומתעללת ורוצחת אותם סתם בגלל שהם עושים מדיטציה או שעיצבנו מישהו עם קשרים להנהגה הדיקטטורית...
http://www.businessinsider.com/how-we-eat-meat-around-the-world-2014-1
יוגי או "סידאס" בשפה שלהם לא מתסכלים על החיים בעיניים רדודות כמו שלך.
מבין שנינו אתה האדם שרואה שחור ולבן. אתה מכליל אוכלוסיות שלמות של אנשים לפי איך שהם אוכלים. אף אחד לא אמר שהבודהיסטים לא נחשבים אנשים רגועים אבל זה די הזוי לקשר את זה דווקא לתפריט שלהם.חשבתי העולם לא שחור לבן אלא יש גם אפור. כנראה לא לפי נקודת המבט שלך.
מצטער לשמוע על החויה שלך. נשמע שהודו הפכה למגפת קומבינות ושקרים אחרי שהבינו כמה כסף אפשר לעשות מאנשים תמימים..הם הכי רדודים שיש.
בדומה לדתות ולשאר כתות הם עושים שטיפת מוח יפה ומצליחים למכור למערב את הבולשיט הזה.
שמעת פעם על הביטלס? גם הם היו בקטע רוחני וחיו תקופה באשראם ברישיקש אצל המהרישי מהש יוגי. עד שהנ"ל ניסה לנצל מינית את הבנות ששהו שם. יש אפילו גירסה שאומרת שאת פול מקרטני בעצמו.
לאחר מכן ביטה לנון את אכזבתו בכתיבת השיר "מהרישי" ששונה בהמשך Sexy Sadie.
גם אני הייתי בהודו, גם אותי ניסו לקחת לאיזה יוגי ברישיקש. וסירבתי מנימוקי חרטא.
לאחר מספר שכנועים שמדובר במשהו מיוחד נעניתי לאתגר.
הגעתי לאיזה יוגי שלבוש כולו לבן עם שיער וזקן ארוכים. התשלום היה יחסית יקר, אבל הוא סירב לגוע בכסף מאחר והוא אדם רוחני.
את התשלום המופקע היה צריך לשים בקערת קש מיוחדת בחדר צדדי, הרחק מידיו הרוחניות.
בהדגמות הוא תמיד לקח בנות. ותמיד כאלה שניראות טוב. אני לא ראיתי שום יוגה חוץ מנגיעות והטרדות מניות.
הבנות כמובן לא הסכימו אותי. לתפיסתן מדובר בשיעור יוגה נטו מאדם רוחני שלא מתעסק בשטויות האלה.
עזבתי (בתחושת גועל) אחרי פעם אחת. הספיק לי.
אחרי כמה ימים ראיתי אותו עם משקפי שמש, בגדים רגילים ונוסע על אופנוע כבד סטייל הארלי 🤦♂️
רוחניק עלאק לא נוגע בכסף 😵
תודה, משתדל. עכשיו שם דגש על בודיבילדינג נטו. עדיין אין עדכונים בקשר עליית המדרגה.. לו היה לי ידע בכימיה הייתי מנסה להזמין מחו"ל או לסנטז בעצמי(צוחק). כרגע מנסה להחליט מה יותר חשוב.. הבריאות וההרגשה הכללית או הסקוואט הקדוש(ישנתי 4 שעות ועכשיו עוד 4 ועדיין עייף).עם איך שהרגליים שלי נראות אם האימון יעבור למחר תהיה לי הרבה עבודה.כל הכבוד אחי ישר כח ניראה טוב
חלבון זה חלבון זה חלבון.
לא משנה מה המקור התזונתי שלו.
אם אתה צמחוני (אגב יש לך שגיאת כתיב בכותרת - כותבים vegetarian) - אשרייך ובהצלחה.
זה לא מה שיהפוך אותך לפחות טוב או יותר טוב ממי שלא צמחוני מבחינת התוצאה הסופית.
בסוף חשובים הערכים הסופיים, ואם הגעת אליהם אז הכל במקום.
אגב, לגבי ויטמינים ומינרלים, הייתי ממליץ לך לבדוק אם אתה מקבל מספיק מהתפריט היומי, ובמידה ולא אז תתסף בכדורים.
לגבי המראה - יש צורה טובה אבל חסר מאסה בהרבה נקודות וצריך לשפר.
אבל...תלוי מה המטרה שלך. אי אפשר הכל מהכל. אומנויות לחימה? בילדינג? ליפטינג? צריך להחליט...
מה הסיבה שאין אפשרות לעשות סקוואט במכון? והאם אתה עושה דדליפט?
כואב פיזית כן. נפשית לא.
מה זה נפשית? פציעה באבקות לרוב היא באזור הגב(תחתון) והכתפיים. באיגרוף זה יותר בראש וברגליים.
אחרי הפציעה שלי באהבקות לא התאמנתי שבוע(שזה שיא), וגם אז חצי שנה לא יכלתי לעשות סקוואטים וירדתי מ200 מתח באימון ל50.
תרם קיבלתי פציעה באיגרוף, ואם התיכנונים הקרובים בכל מקרה תהיה לי הפסקה מהענף לחודש\חודשיים כדי לגדול באמת.
ידוע שעמים שנוטים לתזונה יותר טבעונית הם יותר שקולים,מחושבים,רגועים- לדוגמא טיבטים,סינים,הודים וכו לעומת ארה"ב וארצות ערב איפה שיום בלי בשר זה לא יום. שוב אולי זה ספקולציה כי היטלר היה צמחוני וראינו להן הוא הגיע.. בכל מקרה התחלתי לעבוד רגליים בטווח 15-20 במקום 6-10. קושי ברמה אחרת לגמרי.
ומה שמאחד את העולם המערבי זה מחלות כמו סרטן וסוכרת 2. איזה קשר יש בין טכנולוגיה לתזונה נכונה? GMO?שכחת משהו.
פרט לסינים (שמעתיקים הכל), כל העמים/מדינות שהזכרת נחשלים טכנולוגית ולא במקרה אינם חלק מהעולם המערבי....
יש קונצזוס בעולם ובמיוחד בפיתוח גוף שבלי בשר אין כח,אי אפשר להתחזק,לעלות במשקל - ואטלטים ששוברים את המוסכמות נרדפים ע"י אוכלי הבשר כאילו מדובר במחלה. אני בא להגיד- שקשה אבל אפשרי. בריא יותר- ועל זה גם אין ספק. לא משכנע- מציג עמדה. זה אפשרי,די קל ומרגיש טוב לפי ניסיון אישי. לא אכפת לי אם אתה אוכל בשר אדם בזמנך החופשי.מעניין אותי למה אנשים אוהבים להשוות את המערב(ארה"ב) למזרח(סינים) ? ותמיד אומרים שהם יותר רגועים נחמדים ועוד כל מיני דברים
אבל נגיד מבחינת הייטק כל הפיתוח הרציני של החברות הגדולות בשוק באים מהמערב (מנסיון וידע פנימי)
ואפשר להגיד בקלות כי אנחנו אוכלים בשר והם לא ולכן אנחנו יותר חכמים/יצירתיים.
אפשר תמיד להסתכל על מה שרוצים ומה שנוח ולהתעלם מהשאר.
עריכה:
לגבי מחלות וכו' הרוב נובע מזה שבמערב יש יותר שפע של אוכל ומן הסתם יותר אנשים בעלי משקל עודף ולכן יש יותר מחלות
וגם נגיד ובשר זה לא בריא, אבל זה טעים (מאוד) ובגלל שאין קשר בין אכילת בשר לגיל המוות, אז שנינו נמות מתישהו ההבדל הוא שאתה לא אכלתה בשר ואולי הגוף שלך יהיה קצת יותר בריא משלי אבל אני אכלתי בשר נהנתי ממנו ומה אכפת לי אם הגופה שלי בריאה או לא ?
אם אתה לא אוהב בשר או משהו כזה אז בסדר על תאכל בשר זכותך אבל לא צריך לשכנע אחרים
אם אתה לא אוהב בשר או משהו כזה אז בסדר על תאכל בשר זכותך אבל לא צריך לשכנע אחרים
יש קונצזוס בעולם ובמיוחד בפיתוח גוף שבלי בשר אין כח,אי אפשר להתחזק,לעלות במשקל - ואטלטים ששוברים את המוסכמות נרדפים ע"י אוכלי הבשר כאילו מדובר במחלה. אני בא להגיד- שקשה אבל אפשרי. בריא יותר- ועל זה גם אין ספק. לא משכנע- מציג עמדה. זה אפשרי,די קל ומרגיש טוב לפי ניסיון אישי. לא אכפת לי אם אתה אוכל בשר אדם בזמנך החופשי.
אני לא טוען שאני חיי בריאות- את החרא שאני עושה לגוף שלי אני בספק שהרבה אנשים עושים לשלהם. ביליתי כל כך הרבה פעמים במיון שאני מרגיש שם כמו בבית. התמכרות פיזית ופסיכולוגית לסמים- סיגריה ראשונה גיל 5 , בקבוק ראשון גיל 11. גוינט גיל 15. ספיד גיל 16. אופיאטים גיל 18,פסיכודאלים גיל 20 ,אנאבוליים גיל 21.
אני לא אחיה הרבה זמן אבל זה לא משנה את העובדה שבטווח הרחוק בשר, כמו גם סמים - פוגעים בגוף.
פעם קראו לבן אדם שהאמין שיש לממשל תוכניות לדילול האוכלוסיה- קונספירטור. היום זה נקרא עתונאות חופשית. ויש הוכחות שGMO(שאפשר להכליל גם בשר ומוצרי חלב פה) פוגעים בפוריות. לא כיף להיות במחלקת אורולוגיה בגיל 18. לא צריך להיות גאון כדי להבין ש4 ליטר חלב ביום כל יום- אתה תקבל את מה שמגיע לך. אבל מי מבין אוכלי הבשר מסתכם ב-200 גרם ביום? פעם אחרונה שאכלתי בשר זה היה 800 גרם.
יש דברים שאני מסכים איתך לגביהם.לדוגמא התעלמות של הטבעוניים מCHINA STUDY, שלא כלל את ארצות דרום אמריקה בהם צריכת חלב גבוהה אבל מקרי אוסטאופרוזיס נמוכים. לא הכל שחור-לבן. אבל להגיד שמוצר מהונדס, שעובר אינספור תהליכים עד שהוא מגיע אליך הוא מוצר "בריא" זה הזוי.
אני אוכל מוצרי חלב - אבל אני מודע לנזק שהם עושים. קילו של גבינה ביום כל יום למשך כמה עשורים. אנחנו לרוב עכברי מעבדה. יש כאלו שמודעים לזה פחות ויש יותר.
הכל טוב ויפה אבל המשפט הזה לא נכון שיש פגיעה ביצורים חיים
אפשר לטעון אותו דבר בנוגע לפדופיליה
"אני מצטער להגיד לך אבל לפי ביולוגיה אנחנו חיות, אולי יותר אנטלגנטיות מהשאר אבל אנחנו חיות, זה שהאדם בוחר להסתכל על עצמו כאילו הוא מעל החיות זה מובן מאליו (אני לא אומר שאנחנו התפתחנו מהקופים אבל זה שהיה לנו אב קדמון זה בין ההסברים היותר טובים שיש בינתיים).
וכמו חלק מהחיות בטבע שאוכלות בשר גם לנו מותר. אני כן נגד ההתעללות שיש במקומות בודדים של חיות.
אנחנו אכלנו חיות מהאדם הקדמון, בגלל שבשר טעים לנו (לרובנו) ואנחנו כן יכולים לעכל אותו ולהפיק ממנו ויטמינים זה אומר שגם אנחנו יכולים לאכול בשר"
אין לי שום בעיה באכילה של בשר יש לי בעיה עם הסבל המיותר והרוע הלא נחוץ שנוצר בגלל תעשיית הבשר והחלב
כשאריה צד ארנב בטבע האריה עושה את זה כדי לשרוד והוא לא גורם לארנב סבל 24/7 אלא רק ברגע הטריפה
כשבני אדם מגדלים בקר לשחיטה הם נולדים לחיים של סבל והתעללות
צודק. נשלם על כל ההחלטות הפחות נבונות שלנו- בבריאות. לכולם יש אינטרסים אבל המעטפת שנוצרה סביב הבשר כמוצר שיש לצרוך על בסיס יומי כדי להיות "חזק" שגוי.מצטער אבל אני לא יכול להמשיך לדבר איתך על בריאות כי אתה אומר ועושה דברים בערך מנוגדים, ולכן אני מסיק שאין לי טעם להמשיך לדבר איתך על זה.
אתה רוצה להגיד לי שגם חברות האלכוהול יתנו דין וחשבון ?
אינטרסים תמצא בכל מקום גם מצמחונות. אנחנו בני אדם ולכל אחד יש אינטרסים.
צודק. נשלם על כל ההחלטות הפחות נבונות שלנו- בבריאות. לכולם יש אינטרסים אבל המעטפת שנוצרה סביב הבשר כמוצר שיש לצרוך על בסיס יומי כדי להיות "חזק" שגוי.