הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמתמחה כאן על עמלות של PAYPAL וכל מה שקשור בכך

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
שאלות:

1. האם וכאשר יש לי חשבון בנק בארה"ב ואני מכניס כסף לחשבון PAYPAL שלי אני עדיין כרוך בעמלה כאשר אני מעביר את הכסף מהחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר? אם כן האם זו אותה עמלה של 3.9%+0.3$? (אני יודע שמעל 12,000 ש"ח העמלה קטנה אבל אני לא מגיע לסכומים כאלו ב PAYPAL).

2. האם ניתן לחייב את העמלה שתגיע מזה שצריך להעביר את הכסף ושלא תרד מהסכום הכולל? נגיד מישהו מעביר לי 50$ אני רוצה שהם יגיעו בשלומתם ולא כשיגיעו אני אקבל 46$ לדוגמא

3. מה ההבדל בין שער ההמרה שPAYPAL לוקחים בין שקל $ לבין שער ההמרה בCHANGE נורמאלי? האם ההפרש משמעותי בסכומים עד 3000$?

שאלות:

1. האם וכאשר יש לי חשבון בנק בארה"ב ואני מכניס כסף לחשבון PAYPAL שלי אני עדיין כרוך בעמלה כאשר אני מעביר את הכסף מהחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר? אם כן האם זו אותה עמלה של 3.9%+0.3$? (אני יודע שמעל 12,000 ש"ח העמלה קטנה אבל אני לא מגיע לסכומים כאלו ב PAYPAL). לדעתי אתה טועה. העמלות במערכת הזו עובדות כדלקמן:
(1) קניית מוצר/שרות - אין עמלה מהמשלם; המקבל משלם עד 2.9%
(2) העברה פרטית בין אדם לאדם - חינם ללא עמלות באם ההעברה מתבצעת מחשבון PAYPAL או חשבון בנק (יתכן שרק בנק אמריקאי, צריך לבדוק); אם התשלום מתבצע ע"י כרטיס אשראי - 2.9% והכי חשוב - המעביר קובע מי ישלם את העמלה הנ"ל.

2. האם ניתן לחייב את העמלה שתגיע מזה שצריך להעביר את הכסף ושלא תרד מהסכום הכולל? נגיד מישהו מעביר לי 50$ אני רוצה שהם יגיעו בשלומתם ולא כשיגיעו אני אקבל 46$ לדוגמא
ראה תשובתי לעיל. המעביר מחליט

3. מה ההבדל בין שער ההמרה שPAYPAL לוקחים בין שקל $ לבין שער ההמרה בCHANGE נורמאלי? האם ההפרש משמעותי בסכומים עד 3000$?
לא בדקתי, אבל בהחלט יתכנו הפרשים. אני מניח ש PAYPAL עובדים מול בנקים שונים וחברות האשראי הגדולות. נסה לשלוח שאלה מתאימה לתמיכה שלהם

עריכה - העמלה של 2.9% היא עבור תשלומים בתוך ארה"ב. תשלומים לישראל זה אכן 3.9%

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
3.4% זה בישראל אבל 3.9% זה אם קונים מחו"ל או מעבירים לחו"ל.
העברה מאדם לאדם ז"א מחשבון PAYPAL מאחד לשני, בחשבון שכבר יש לי שם כסף ולא צריך למשוך מכ.א/חשבון בנק (חשבון בנק אפשר למשוך אלא אם הוא חשבון שבתוך ארה"ב ועל כך אין עמלות)

אני צודק?

^שים לב שיש לך הגבלה על זה! אתה לא יכול להעביר כמה שאתה רוצה אחרת כולם היו פשוט משלמים דרך Personal ולא משלמים עמלות בכלל

^האמת שאין לי מושג, חיפשתי בעצמי ולא מצאתי
אני עדיין בודק את העניין אם תהיה לי תשובה אני ידווח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית