הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באמצע סייקל אפיסטן, רוצה לשנות

• פותח/ת השרשור manii
  • פורסם בתאריך

manii

משתמש פעיל
356
43
נק' מוניטין:
217
356
43
מבצע את הסייקל כך: (בהמלצת תום)

Week 1-8:
Epistane 40mg/ed (הפרשי זמן שווים)
Liv 52: 2xtablets/ed
Tudca 1g/ed

Week 9-11:
Clomid 50mg/ed

כרגע ביום ה20 של הסייקל, מורגשת עליה בכח וגם קצת שינוי בגוף, אבל פחות ממה שציפיתי למרות שידעתי שהסטרואיד מאוד חלש. תופעות לוואי כרגע אין, אוכל 3 גרם חלבון למשקל גוף ומתסף בקואנזים 10, אומגה 3, טאורין, מגנזיום, ויטמין C.
חשבתי להעלות את המינון ל50/60 מ''ג ביום, וכתוצאה מכך יתקצר הסייקל במקרה של 60 מ''ג ל46 יום סה''כ ובמקרה של 50 מ''ג ל52 יום (במקור 60 יום, נשארו לי 160 כדורים.) כמובן שיעלה גם מינון הטודקה בהתאם כי יש לי בידיוק לחודשיים. PCT ישאר זהה כלומיד ל3 שבועות.

מה אומרים? או בעצם אומר, תום;)
יש להוסיף שהשבוע/שבועיים האלו שאני רוצה לקצר בין כו וכו נופלים על שבוע שאני לא כל כך יוכל להתאמן בו (השבוע האחרון של הסייקל המקורי)

תודה!

סלח לי, אבל זו בדיחה.

גם ליב52 גם טודקה וזה כולה כולה אפיסטן...

לא יודע מה תום המליץ, אבל זה כבר מיותר ואפילו מצחיק שאנשים מתייחסים לחומר הזה ככה.

סלח לי, אבל זו בדיחה.

לא יודע מה תום המליץ, אבל זה כבר מיותר ואפילו מצחיק שאנשים מתייחסים לחומר הזה ככה.

אתה יכול בבקשה לפרט?
עשיתי הזמנה של LIV 52 ושל TUDCA בדיוק עבור הסייקל הנ"ל. מיותר? לבטל?
צריך לעשות PCT אחרי סייקל של 30 יום?

• פותח/ת השרשור
סלח לי, אבל זו בדיחה.

בתור משתמש מתחיל אני משתדל לדבוק בהמלצות של ה"מומחים" מכיוון שעושה רושם שתום די מבין עניין, החלטתי להקשיב לו.
מצד שני גם אתה מבין עניין ככה שהכנסת אותי קצת לבלבול חחח
אפשר לוותר על הטודקה לדעתך? להוריד במינון? ואשמח להתייחסות על השאלה המקורית. תודה!

בתור משתמש מתחיל אני משתדל לדבוק בהמלצות של ה"מומחים" מכיוון שעושה רושם שתום די מבין עניין, החלטתי להקשיב לו.
מצד שני גם אתה מבין עניין ככה שהכנסת אותי קצת לבלבול חחח
אפשר לוותר על הטודקה לדעתך? להוריד במינון? ואשמח להתייחסות על השאלה המקורית. תודה!
אין שום דבר פסול בשמירה על הכבד. ככל שמדובר בסטרואיד אוראלי 17aa מדובר במקדם הבטיחות הרלוונטי היחידי.
יחד עם זאת, אני מסכים עם אביעד, אפיסטן מושווה בעוצמתו לטורינבול למשל, כלומר לא עוצמתי במיוחד (אותי הוא לא מדגדג) ביחס לסטרואידים אוראליים וגם לא רעיל בדרגה גבוהה.
ניתן בהחלט להעלות מינון ל-60mg/ed, הערה שלא הייתי זורק אילו היה מדובר ב-M1T או SD.

• פותח/ת השרשור
אין שום דבר פסול בשמירה על הכבד. ככל שמדובר בסטרואיד אוראלי 17aa מדובר במקדם הבטיחות הרלוונטי היחידי.
יחד עם זאת, אני מסכים עם אביעד, אפיסטן מושווה בעוצמתו לטורינבול למשל, כלומר לא עוצמתי במיוחד (אותי הוא לא מדגדג) ביחס לסטרואידים אוראליים וגם לא רעיל בדרגה גבוהה.
ניתן בהחלט להעלות מינון ל-60mg/ed, הערה שלא הייתי זורק אילו היה מדובר ב-M1T או SD.

השאלה אם 250/500 מ''ג של טודקה בתוספת ליב לא יספיקו כמקדם בטיחות לכבד, מכיוון שהחומר לא זול זה די משמעותי.
בנוגע למינון אני יעלה היום מקווה שזה ישפר את התוצאות, תודה!

השאלה אם 250/500 מ''ג של טודקה בתוספת ליב לא יספיקו כמקדם בטיחות לכבד, מכיוון שהחומר לא זול זה די משמעותי.
בנוגע למינון אני יעלה היום מקווה שזה ישפר את התוצאות, תודה!
זאת שאלה של "אני אעשה מה שבא לי, יהיה בסדר?.. ".
אפיסטן הוא סטרואיד 17aa וככזה הוא מזיק לכבד. מידת הנזק עדיין לא ברורה לחלוטין מאחר והוא די חדש בשוק ו-Designer Steroid. יחד עם זאת, ניסיון המשתמשים מצביע על כך שתופעות הלוואי הקשות מסטרס על הכבד שיורגשו בכל שימוש ב-M1T למשל, כמעט ואינן מורגשות. אין להתבלבל, בבדיקה לאחר סייקצ כזה ערכי אנזימי הכבד יהיו גבוהים ותואמים לשימוש ב-17aa.
בא לך לחסוך על הכבד ולהשתמש ב-500mg/ed?... חסוך. טודקה מסייע בשמירה על הכבד, כך שכמובן עדיף מכלום.

• פותח/ת השרשור
זאת שאלה של "אני אעשה מה שבא לי, יהיה בסדר?.. ".
אפיסטן הוא סטרואיד 17aa וככזה הוא מזיק לכבד. מידת הנזק עדיין לא ברורה לחלוטין מאחר והוא די חדש בשוק ו-Designer Steroid. יחד עם זאת, ניסיון המשתמשים מצביע על כך שתופעות הלוואי הקשות מסטרס על הכבד שיורגשו בכל שימוש ב-M1T למשל, כמעט ואינן מורגשות. אין להתבלבל, בבדיקה לאחר סייקצ כזה ערכי אנזימי הכבד יהיו גבוהים ותואמים לשימוש ב-17aa.
בא לך לחסוך על הכבד ולהשתמש ב-500mg/ed?... חסוך. טודקה מסייע בשמירה על הכבד, כך שכמובן עדיף מכלום.

מתחילת הסייקל רצתי על גרם טודקה עד עכשיו, השאלה שלי היתה אך ורק על סמך התגובה של אביעד 😃

מתחילת הסייקל רצתי על גרם טודקה עד עכשיו, השאלה שלי היתה אך ורק על סמך התגובה של אביעד 😃
אביעד התכוון שמדובר בסטרואיד די רך. ככזה החשש המוגזם שמה תזדקק להשתלת כבד הוא מעט מוגזם... 😃

מניסיון שלי עם בדיקות דם הוא מעלה את הערכים של הכבד בצורה די רצינית גם עם שימוש בטודקה וליב 52, במינון של 60 מ"ג לשישה שבועות.
מי שרוצה ערכים מדוייקים..שיבקש זה אצלי בבית.

סליחה שאני רוכב על הדיון, למישהו פה יצא להתנסות בN2Guard?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית