הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר גי'נו ענקי

ShlomoMasala

מושעה
3
4
נק' מוניטין:
4
3
4
שלום,אני בן 16.5 וחדש בפורום,עשיתי 2 סייקלים ואני באמצע השלישי.
בסייקל הראשון לקחתי טסט בלבד והרגשתי עקצוצים קטנים בפטמות ולאט לאט שמתי לב שמתחיל להיות לי ג'ינו קטן לא רציני,
הלכתי לדילר שלי שאלתי מה לעשות הוא אמר אל תדאג יעבור...
התחלית סייקל שני של טסט+דיבול רק במינון קצת יותר גדול והפעם נהיה לי ג'ינו גדול יחסית ונראה ממש כמו של בחורה.
הלכתי לרוםא הוא הציע לעשות ניתוח,ואין לי כסף לניתוח הזה אני עובד ובקשי מרוויח 2500 שקל בחודש וזה יחנוק אותי לגמריי...
הלכתי להתייעץ עם הדילר והוא הציע כזה דבר וזה מה שעשיתי...התחלתי סייקל שלישי אבל אחד ממש חזק הוא אמר אם הסייקל יהיה ממש חזק הג'ינו ייעלם וככה עשיתי אני עכשיו על טסט אננט וטסט פרופ ודקה ארוך ודיאנבול וטורינבול ובולדנון ווינסטרול וקצת קלן אבל עדיין לא עובר ורק נהיה יותר גרוע זה כבר מתחיל להיות תלוי כזה מגעיל לגמריי אני רוצה פשוט לחתוך אותו עם סכין יפני! מה לעשות חברים תעזרו לי אני אבוד :((((((

תמתין למענה של המנהלים , גם ככה גילך צעיר ואף אחד לא אוהב את מה שעשית לעצמך.
אני מקווה שיש ברשותך נולבה (טמוקסיפן) וכלומיד על מנת שתוכל להפסיק עם השטויות ולצאת להתאוששות מהירה .
עשית PCT על פי הפרוטוקולים המקובלים בשני הסייקלים הראשונים?
מקווה שיסתדר לך , בהצלחה

שלום,אני בן 16.5 וחדש בפורום,עשיתי 2 סייקלים ואני באמצע השלישי.
בסייקל הראשון לקחתי טסט בלבד והרגשתי עקצוצים קטנים בפטמות ולאט לאט שמתי לב שמתחיל להיות לי ג'ינו קטן לא רציני,
הלכתי לדילר שלי שאלתי מה לעשות הוא אמר אל תדאג יעבור...
התחלית סייקל שני של טסט+דיבול רק במינון קצת יותר גדול והפעם נהיה לי ג'ינו גדול יחסית ונראה ממש כמו של בחורה.
הלכתי לרוםא הוא הציע לעשות ניתוח,ואין לי כסף לניתוח הזה אני עובד ובקשי מרוויח 2500 שקל בחודש וזה יחנוק אותי לגמריי...
הלכתי להתייעץ עם הדילר והוא הציע כזה דבר וזה מה שעשיתי...התחלתי סייקל שלישי אבל אחד ממש חזק הוא אמר אם הסייקל יהיה ממש חזק הג'ינו ייעלם וככה עשיתי אני עכשיו על טסט אננט וטסט פרופ ודקה ארוך ודיאנבול וטורינבול ובולדנון ווינסטרול וקצת קלן אבל עדיין לא עובר ורק נהיה יותר גרוע זה כבר מתחיל להיות תלוי כזה מגעיל לגמריי אני רוצה פשוט לחתוך אותו עם סכין יפני! מה לעשות חברים תעזרו לי אני אבוד 😭(((((

אין מה לעשות עם ג'ינו שנוצר מלבד ניתוח! להעלים את זה יצריך רופא וכ16 אלף שקל בערך.

כרגע, אם אתה לא רוצה שזה יחריף עוד יותר, נא לקחת טמוקסיפן ולעצור את הסייקל הזה.

מעניין דווקא הכיוון של הדילר. סייקל קל עשה ג'ינו קל. סייקל בינוני ג'ינו יותר כבד. אז נעשה סייקל כבד זה יעלים אותו.
אתה ילד קטן שלא משתמש בראש שלו... ואתה תשלם על זה מתי שהו את 16 K כמו שאביעד הסביר לך.
כואב לי עליך.
אם הייתי יודע מי זה היועץ שלך הייתי משפץ לו כמו דברים בגוף רק מלשמוע תסיפור שלך.

@Aviad Barak
במידה והבחור פה(הקטין) פונה למשטרה עם ההורים, האם יש קייס כנגד הבחור שמכר לו את החומרים? והאם במידה והוא פונה למשטרה הם יאשימו את הקטין במשהו?

אני לא מבין כאילו מה הגיוני שאתה האמנת לדילר שלך ? קח סייקל יותר כבד והגינו יעלם ? תפעיל קצת את המח אתה בכלל לא אמור לקחת בגילך את הדברים האלה

@Aviad Barak
במידה והבחור פה(הקטין) פונה למשטרה עם ההורים, האם יש קייס כנגד הבחור שמכר לו את החומרים? והאם במידה והוא פונה למשטרה הם יאשימו את הקטין במשהו?

מבחינה משפטית מדובר בסוגיה סבוכה.

בגדול צריך להפריד בין כמה דברים.

א. פניה למשטרה - במקרה של פניה למשטרה מדובר בחיפוש אחר הענשה ולמעשה בפתיחת הליך פלילי ובכך אין מענה אמיתי (סעדים כספיים) לנזק הפיזי או הנפשי שנגרם לאדם הנפגע
בנוסף, מרגע שהוגשה תלונה ההחלטה על הגשת כתב אישום הוא בידה של המדינה ובאינטרס שלה . כך שפניה למשטרה תעזור במקרה שבו אנו מנסים להזהיר את הציבור ולמנוע מקרים דומים אבל רק אם התובע המשטרתי יראה לנכון.

ב. תביעה אזרחית - דווקא זה צריך לעניין את האזרח יותר מהמישור הפלילי כי שם יוכל לתבוע סעדים על נזקים שנגרמו לו ולקבל פיצוי אמיתי או קרוב יותר מה שההליך הפלילי לא בא להסדיר.

ג. אין אפשרות להאשים את הקטין בשימוש בסטרואידים מאחר וזו אינה מהווה עבירה על-פי החוק בארץ

מבחינה משפטית מדובר בסוגיה סבוכה.

בגדול צריך להפריד בין כמה דברים.

א. פניה למשטרה - במקרה של פניה למשטרה מדובר בחיפוש אחר הענשה ולמעשה בפתיחת הליך פלילי ובכך אין מענה אמיתי (סעדים כספיים) לנזק הפיזי או הנפשי שנגרם לאדם הנפגע
בנוסף, מרגע שהוגשה תלונה ההחלטה על הגשת כתב אישום הוא בידה של המדינה ובאינטרס שלה . כך שפניה למשטרה תעזור במקרה שבו אנו מנסים להזהיר את הציבור ולמנוע מקרים דומים אבל רק אם התובע המשטרתי יראה לנכון.

ב. תביעה אזרחית - דווקא זה צריך לעניין את האזרח יותר מהמישור הפלילי כי שם יוכל לתבוע סעדים על נזקים שנגרמו לו ולקבל פיצוי אמיתי או קרוב יותר מה שההליך הפלילי לא בא להסדיר.

ג. אין אפשרות להאשים את הקטין בשימוש בסטרואידים מאחר וזו אינה מהווה עבירה על-פי החוק בארץ
אם אין תעוד של המכירה הדילר תמיד יכול להכחיש.
ניצול לרעה של ילדים תמימים.. איכס
ניצול לרעה כן. תמימים? אתה תמים אם אתה חושב שילדים בני 16 בשנת 2014 הם תמימים.
גם אני עשיתי הרבה טעויות בכך שהקשבתי לבחור מסוים שהיה צריך לממן לעצמו חומרים ורובר חדשה, ועד היום אני משלם על זה עם כליה מנותחת שלא מתפקדת באופן אופטימלי, הסרת כיס מרה, מעקבי ACE לשמירה על הלב , TRT והשד יודע מה צופן העתיד (אין קביעה מוחלטת שהכל נבע משימוש אינפנטילי בחומרים, אבל זה בטח לא תרם לבריאות). ההבדל הוא שאני התחלתי את זה לפני 20 שנה. הידע שלי הגיע מחוברות של M&F. נערים היום, אם הם רוצים ואם לא, חשופים לכמות בלתי מוגבלת של ידע הנימצא במרחק של לחיצת כפתור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית