אחר גי'נו ענקי

ShlomoMasala

מושעה
3
4
נק' מוניטין:
4
3
4
שלום,אני בן 16.5 וחדש בפורום,עשיתי 2 סייקלים ואני באמצע השלישי.
בסייקל הראשון לקחתי טסט בלבד והרגשתי עקצוצים קטנים בפטמות ולאט לאט שמתי לב שמתחיל להיות לי ג'ינו קטן לא רציני,
הלכתי לדילר שלי שאלתי מה לעשות הוא אמר אל תדאג יעבור...
התחלית סייקל שני של טסט+דיבול רק במינון קצת יותר גדול והפעם נהיה לי ג'ינו גדול יחסית ונראה ממש כמו של בחורה.
הלכתי לרוםא הוא הציע לעשות ניתוח,ואין לי כסף לניתוח הזה אני עובד ובקשי מרוויח 2500 שקל בחודש וזה יחנוק אותי לגמריי...
הלכתי להתייעץ עם הדילר והוא הציע כזה דבר וזה מה שעשיתי...התחלתי סייקל שלישי אבל אחד ממש חזק הוא אמר אם הסייקל יהיה ממש חזק הג'ינו ייעלם וככה עשיתי אני עכשיו על טסט אננט וטסט פרופ ודקה ארוך ודיאנבול וטורינבול ובולדנון ווינסטרול וקצת קלן אבל עדיין לא עובר ורק נהיה יותר גרוע זה כבר מתחיל להיות תלוי כזה מגעיל לגמריי אני רוצה פשוט לחתוך אותו עם סכין יפני! מה לעשות חברים תעזרו לי אני אבוד :((((((

אם אין תעוד של המכירה הדילר תמיד יכול להכחיש.
ניצול לרעה כן. תמימים? אתה תמים אם אתה חושב שילדים בני 16 בשנת 2014 הם תמימים.
גם אני עשיתי הרבה טעויות בכך שהקשבתי לבחור מסוים שהיה צריך לממן לעצמו חומרים ורובר חדשה, ועד היום אני משלם על זה עם כליה מנותחת שלא מתפקדת באופן אופטימלי, הסרת כיס מרה, מעקבי ACE לשמירה על הלב , TRT והשד יודע מה צופן העתיד (אין קביעה מוחלטת שהכל נבע משימוש אינפנטילי בחומרים, אבל זה בטח לא תרם לבריאות). ההבדל הוא שאני התחלתי את זה לפני 20 שנה. הידע שלי הגיע מחוברות של M&F. נערים היום, אם הם רוצים ואם לא, חשופים לכמות בלתי מוגבלת של ידע הנימצא במרחק של לחיצת כפתור.
עכשיו אתה חייב לספר את כל הסיפור!

טסט אננט וטסט פרופ ודקה ארוך ודיאנבול וטורינבול ובולדנון ווינסטרול וקצת קלן כל זה סייקל?????????????
אני מפחד לקחת את הדברים האלה איך הגוף שלך בכלל סופג את כל העוצמה הזאת ???????
תשמע קודם כל נכון שאתה ילד וצעיר אבל אתה יודע שזה לא בריא להשתמש בדברים כאלה בגיל כזה צעיר גם הבנאדם שמכר לך בנאדם זבל שיכפת לו רק מכסף ולא חסר כאלה בשוק אתה צריך לקחת נולבדקס בינתיים ולהפסיק את הסייקל מידי כמו שאמרו לך זה מונע את התופעות לוואי בקשר לג'ינו זה רק ניתוח לצערי הרב

חברים אחרי שהוא אמר שהדילר הציע לו סייקל יותר חזק ובכך יעלם לו הגינו הבנתי פה משהו :........ אתם מיתעסקים פה עם טרול מטומטם שמיסטלבת עליכם תוציאו את האנרגיות שלכם על פוסטים אמיתיים כאלה שבאמת צריכים עזרה.
יום טוב

אני גם מטריל גם תמים וגם אידיוט
אעהעהעהההה בננה במבה בוטנים סוכריות טופי חרדים מתים קקי ביצה ופוקים באסלה אני אוהבבבבבבבב את כל זה ממש ממש כמו בולבולים לפה של כולכם פה אני הכי מלך בעולם וגבר כלי רצח עם בולבול 9 מטר מפוצץ בסטרואידים יא טיפשים
בקיצור אתה מת לסייקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית