הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה |אפדרין זיוף ?

danieldandan

משתמש מתחיל
90
4
נק' מוניטין:
7
90
4
אהלן ,אני כבר חודש בשימוש של אפדרין hcl של ה8 גרם, לעיתים אני לוקח כדור שם אותו בפה לוקח קצת מים והכדור פשוט מתפורר לי בפה .אם זה יכול להיות זיוף ?או שזה פשוט הכדור לא חזק .ואם זה מאבד מההשפעה של הכדור אם הוא מתפורר בפה ואני שותה עם מים ?. שאלות נוספות : 1.לקיחת הכדורים כחצי שנה שעה אחרי ארוחה פוגע בהשפעה של האפדרין ? 2.אם לקחתי את הכדורים על בטן ריקה,אבל אכלתי חצי שעה אחרי זה מוריד מההשפעה ? תודה רבה.

אהלן ,אני כבר חודש בשימוש של אפדרין hcl של ה8 גרם, לעיתים אני לוקח כדור שם אותו בפה לוקח קצת מים והכדור פשוט מתפורר לי בפה .אם זה יכול להיות זיוף ?או שזה פשוט הכדור לא חזק .ואם זה מאבד מההשפעה של הכדור אם הוא מתפורר בפה ואני שותה עם מים ?. שאלות נוספות : 1.לקיחת הכדורים כחצי שנה שעה אחרי ארוחה פוגע בהשפעה של האפדרין ? 2.אם לקחתי את הכדורים על בטן ריקה,אבל אכלתי חצי שעה אחרי זה מוריד מההשפעה ? תודה רבה.
תעלה תמונה, אבל אני יכול להגיד לך שהאפדרין של קייזן (מה שכנראה יש לך) בהחלט יכול להתמוסס מהר במים, בעיקר אם עברו מעל שבועיים מאז שפתחת את השקית.

לגבי השפעה, על בטן ריקה התופעות לוואי (דופק מהיר, מרץ, חוסר תאבון) יהיו מורגשות יותר, אם תאכל אחרי חצי שעה זה לא יוריד מהאפקט של השרפת שומן, אולי הפחתה בתופעות לוואי.

האפדרין מתמוסס יחסית מהר, גם מר מאוד.
לקיחה עם הארוחה תביא להתפרקות למשך ארוך יותר לתחילת השפעה שלא אמורהה להיפגע.

בדרך כלל כדור שמיוצר במפעל כמו טבע למשל הכדור לא אמור להתפורר זה אמור להיות כדור חזק מאוד , אם זה מתפורר הכוונה שאתה יכול לשבור אותו לחצי או שמספיק לגלגל את הכדור בין האצבעות והוא מתפורר אז זה לא קאייזן , יכול להיות שהזיוף הזה הוא אורגינל לא אמרתי שזיוף זה חומר חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית