אחר תוצאות של סייקל

• פותח/ת השרשור BigBack
  • פורסם בתאריך

BigBack

מושעה
290
79
נק' מוניטין:
156
290
79
האם תוצאות של סייקל נשמרות עם תזונה נכונה ואימונים ?
נגיד אני עושה סייקל של אנטט וטרן, זה סייקל שנותן נפח שריר האם הנפח הזה נשמר או צריך להמשיך להזריק בשביל לשמר תוצאות ?
או בכללי כול סייקל שאתה עושה וגודל במסת שריר נקייה האם התוצאות נשמרות ,או שבגלל שזה סטרואידים מאבדים מהר מסת שריר ,כי שבן אדם טבעי שיש לו מסה גדולה ויפסיק להתאמן הוא לא יאבד מסת שריר בתקופה קצרה אלה זה ישמר לטווח ארוך , ועם התוצאות בסייקל לא נשמרות אז אי אפשר להפסיק לעשות סייקלים?
תודה לעונים אני חייב לדעת את התשובה ..😃

האם תוצאות של סייקל נשמרות עם תזונה נכונה ואימונים ?
נגיד אני עושה סייקל של אנטט וטרן, זה סייקל שנותן נפח שריר האם הנפח הזה נשמר או צריך להמשיך להזריק בשביל לשמר תוצאות ?
או בכללי כול סייקל שאתה עושה וגודל במסת שריר נקייה האם התוצאות נשמרות ,או שבגלל שזה סטרואידים מאבדים מהר מסת שריר ,כי שבן אדם טבעי שיש לו מסה גדולה ויפסיק להתאמן הוא לא יאבד מסת שריר בתקופה קצרה אלה זה ישמר לטווח ארוך , ועם התוצאות בסייקל לא נשמרות אז אי אפשר להפסיק לעשות סייקלים?
תודה לעונים אני חייב לדעת את התשובה ..😃
בקשר לנשמר לא זה לא נשמר את צריך להמשיך עם תזונה נכונה ונפח אימונים חזק ולראות איך הגוף שלך מגיב לתוצאות החדשות שהשגת במשך הסייקל יש כאלה שמאבדים הרבה מסה ויש כאלה שלא ממאבדים פחות מה שכן אחרי סייקל אסור לזלזל לא בתזונה ולא באימונים ובקשר לסייקל אל תתרגל לסייקלים הרבה תעשה אחת לחצי שנה סייקל אם אתה נכנס בקטע הזה כלכך חזק אבל לא מומלץ כלכך ותהיה בטוח שאם אתה מפסיק אימונים אתה כן מאבד מסת שריר יקרה וזה לא נשמר לטווח ארוך אתה לא שומר עליו אתה צריך לשמור עליו בתזונה ואימונים נכונים וכמובן חלבון ופחמימות ומאזן קלוריות חיובי אם אתה במסה בהצלחה

לא לא כל המסה נשמרת נניח עלית 7 קילו אז יורד 2 או 3 קילו והשאר נשאר זה תלוי בך שוב תלוי באוכל ובאימונים כמובן אתה יודע שלכל קילו אתה צריך להכניס לגוף שלך 2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף יותר נכון זה 1.8 בערך

אחד הדברים שאני אומר למתאמנים שמעוניינים להתחיל שימוש בחומרים, הוא שכמעט ברוב המכריע של המקרים, אם המתאמן מתמיד בתחום, מדובר בכרטיס בכיוון אחד.
השימוש נהיה צפוף ועמוס עם הזמן, כשהפסקה או הפחתת שימוש ארוכת טווח לרוב מלווה בהפסקת אימון ואבדן שריר רב או המשך אימון ולבסוף חזרה ל"מימדים טבעיים".

חלק מהמסה שעולה זה נוזלים וזה החלק שיורד אחרי שהסייקל נגמר
אחד הדברים שאני אומר למתאמנים שמעוניינים להתחיל שימוש בחומרים, הוא שכמעט ברוב המכריע של המקרים, אם המתאמן מתמיד בתחום, מדובר בכרטיס בכיוון אחד.
השימוש נהיה צפוף ועמוס עם הזמן, כשהפסקה או הפחתת שימוש ארוכת טווח לרוב מלווה בהפסקת אימון ואבדן שריר רב או המשך אימון ולבסוף חזרה ל"מימדים טבעיים".
תום תוכל לתת לי כמה טיפים איך לשמור על עלייה טבעית ??? אני תמיד עולה טיפה אבל מאבד תעלייה הזאת מהר מאוד !!!! אני תקוע במשקל כבר שנה ו.. כל פעם אני מרגיש שמסת השריר עולה טיפה אבל זה מהר מאוד יורד
אני משתמש קבוע בחלבון ואמינו ומולטיויטמין ואומגה 3 אבל בכל זאת לא תמיד מצליח לשמור על התוצאות החדשות שאני משיג אני מדבר איתך טבעי בלי חומרים ואני לא מבין ולא מצליח להבין למה !!!

חלק מהמסה שעולה זה נוזלים וזה החלק שיורד אחרי שהסייקל נגמר

תום תוכל לתת לי כמה טיפים איך לשמור על עלייה טבעית ??? אני תמיד עולה טיפה אבל מאבד תעלייה הזאת מהר מאוד !!!! אני תקוע במשקל כבר שנה ו.. כל פעם אני מרגיש שמסת השריר עולה טיפה אבל זה מהר מאוד יורד
אני משתמש קבוע בחלבון ואמינו ומולטיויטמין ואומגה 3 אבל בכל זאת לא תמיד מצליח לשמור על התוצאות החדשות שאני משיג אני מדבר איתך טבעי בלי חומרים ואני לא מבין ולא מצליח להבין למה !!!
תוספי מזון אינם בעלי ערך אנבולי רב. ההצעה היחידה היא לבחון את התזונה, את צורת האימון ולוודא שאתה נח מספיק. מעבר לזה באמת שאין הרבה מה לעשות למעט אולי בדיקות שונות (הורמונליות ואחרות) בכדי לוודא שאינך סובל מבעיה רפואית. גנטיקה, גנטיקה... 😃

תוספי מזון אינם בעלי ערך אנבולי רב. ההצעה היחידה היא לבחון את התזונה, את צורת האימון ולוודא שאתה נח מספיק. מעבר לזה באמת שאין הרבה מה לעשות למעט אולי בדיקות שונות (הורמונליות ואחרות) בכדי לוודא שאינך סובל מבעיה רפואית. גנטיקה, גנטיקה... 😃
בדיקות עשיתי הכל תקין בקשר לגנטיקה אצלי זה מתפתח ממש יפה אפילו הרבה אנשים לא מאמינים שהשגתי את התוצאות שלי באופן טבעי כולם חושבים שאני על סטרואידים אבל לא חשוב הקטע פה שיום אני עולה קילו למחרת אני מתעורר ירדתי קילו ... הקטע הבעייתי אצלי ולא יודע אם זה אצל כולם כך עוברים עלי ימים שממש לא בא לי לאכול בכלל ויש ימים שאני אוכל כמו מטורף זה כל מה שהורס לי את העבודה בכל זאת תודה רבה

בדיקות עשיתי הכל תקין בקשר לגנטיקה אצלי זה מתפתח ממש יפה אפילו הרבה אנשים לא מאמינים שהשגתי את התוצאות שלי באופן טבעי כולם חושבים שאני על סטרואידים אבל לא חשוב הקטע פה שיום אני עולה קילו למחרת אני מתעורר ירדתי קילו ... הקטע הבעייתי אצלי ולא יודע אם זה אצל כולם כך עוברים עלי ימים שממש לא בא לי לאכול בכלל ויש ימים שאני אוכל כמו מטורף זה כל מה שהורס לי את העבודה בכל זאת תודה רבה
קילו יותר או קילו פחות לא מסמן עלייה במסת השריר,למדוד בערב ואז למחרת בבוקר זה לא נחשב-אתה צריך למדוד אחת לשבוע באותם התנאים,חוץ מזה שהקילו שיורד ועולה לך זה נוזלים.

השאלה שלך קצת בעייתית.... אם עשית סייקל אחד שתיים .... וואלה אפשר לשמור על משהו יפה לאורך זמן בטבעי.
אבל נתת סייקלים שנתיים שלוש ואתה עכשיו מפלצת של 120-130 קילו, הגוף לא יצליח לשמר את המסה הזאת בטבעי. וכמובן המראה הכללי של השריר לא יהיה אותו דבר. אחד הדברים שהחומרים מעניקים לשריר זה מראה מלא / קשיח תלוי בחומרים. כשזה יוצא אז קשה מאוד לשמר את המראה הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית