הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר pct לאחר חודש אוסטרין 20 מג ליום

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
סיימתי חודש אוסטרין , 20 מג ליום .
תופעות לוואי… כאב ראש כמו מיגרנה בצד אחד שדואך בימים האחרונים , התחיל בשבוע האחרון.
בשבוע השלישי החל לי רגישות בפיטמה אבל תום כתב לי שזה לא בגלל האוסטרין , בכל מקרה הרגישות עברה ללא טיפול אז התעלמתי.
תוצאות…. כוח נשמר כפי שהוא היה בתקופת הסייקל , לא ראיתי שינוי משמעותי אבל גם לא ירידה וזה טוב.
ויזואליות מוצקה וקשיחה ללא שינוי משמעותי בנפח.
משקל גוף… אין שינוי מהותי , כנל אחוזי שומן.
ליבידו… . עובד בשביל שנים…
בכל מקרה שאלה לתום…@tom , האם צריך בכל זאת מיני pct למען הסר ספק… וזאת בהנחה שאני לא מבצע כרגע בדיקות דם.
מה יקרה אם אקח כלומיד לשבועיים… ?
נזק ? תועלת?
תודה מראש

תופעות לוואי… כאב ראש כמו מיגרנה בצד אחד שדואך בימים האחרונים , התחיל בשבוע האחרון.
בשבוע השלישי החל לי רגישות בפיטמה אבל תום כתב לי שזה לא בגלל האוסטרין , בכל מקרה הרגישות עברה ללא טיפול אז התעלמתי.
תוצאות…. כוח נשמר כפי שהוא היה בתקופת הסייקל , לא ראיתי שינוי משמעותי אבל גם לא ירידה וזה טוב.
בכל מקרה שאלה לתום…@tom , האם צריך בכל זאת מיני pct למען הסר ספק… וזאת בהנחה שאני לא מבצע כרגע בדיקות דם.
נזק ? תועלת?
תודה מראש
נזק ? תועלת?
תודה מראש
נטען לרוב שאין סיבה לבצע pct לאחר שימוש באוסטרין ואף ניתן להשתמש בו במהלך pct. מצד שני נטען גם שבמינונים גבוהים עלולה להיות לאוסטרין השפעה שלילית על ייצור הטסט הטבעי. בסופו של דבר המידע די חסר והתוצאות כפי שאתה מתאר אותן, די מאכזבות. המסקנה היחידה שהצלחתי לשאוב עד היום היא שפשוט אין הרבה טעם להשתמש באוסטרין...
בדיקת דם ניתן לבקש ולבצע די בקלות. כדאי לבדוק האם קיימת פגיעה כלשהי טרם השימוש בכלומיד.

• פותח/ת השרשור
תודה תום על התשובה , כנראה שלא אבצע בדיקות דם כרגע , את בדיקות הדם הבאות אעשה לפני כניסה לסייקל הבא באיזור פברואר מרץ 2015.
בכל מקרה לא נראה לי באמת שאני צריך PCT לפחות לא בצד התפקודי , הבנתי ממך שלמרות שאין ירידה בליבידו יכול להיות פגיעה ביצור LH ושותפיו לעירור יצור טסט (אני מקווה שאני מדייק בהסבר) , מה קורה במצב בו אני נוטל כלומיד על קרקע תקינה של יצור הורמונאלי ?
האם יהיה נזק למערכת ההורמונאלית? , תופעות לוואי ? או שהבעיה היא רק בנזק האפשרי כמו כל תרופה ותופעות הלוואי שלה .

• פותח/ת השרשור
בהמשך לשאלה שלא נענתה...
בימים האחרונים לאחר סיום השימוש באוסטרין אני מתחיל להרגיש קצת ירידה בכוחות ותחושה כללית לא טובה , אולי זה לא קשור אולי כן ...
בכל מקרה הייתי שמח לקבל תשובה על השאלה הנ"ל ...
תום?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית