לפני רכישת היעוץ

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
אהלן משה אני מעוניין כבר מספר חודשים לרכוש את הייעוץ אישי אצלך אבל יש לי בעיה קטנה
אני כרגע חודשיים ללא אימונים לאחר שנפצעתי בכתף אני רוצה לחזור להתאמן אבל חשוב לי שתדע שהפציעה לא עברה לגמרי אומנם יש שיפור משמעותי אבל עדיין לא עבר לגמרי (הכאבים הורגשו רק בלחיצת חזה וכדומה)
הייתי אצל פזיוטרפיסט ואורטופד אבל הם פשוט לא עזרו לי הם לא מהתחום בכלל ובעיר בא אני גר אין שום דבר שקרוב לרופא ספורט..(אילת)
האם הייעוץ אישי יוכל לתת לי כלים להתמודד עם הפציעה ואפילו לחזק את הכתף והשחמות עד כדי החלמה??

תודה מראש

נערך לאחרונה:
שלום,

האם הייתה אבחנה מדוייקת של הפיזיותרפיסט/אורטופד לגבי מה שיש לך בכתף?
האם עשית צילום/MRI במקום? באילו עוד תנועות כואב לך חוץ מלחיצת חזה? האם כואב לך רק באימונים עצמם בעת התנועה או גם ללא תנועה כלל?

• פותח/ת השרשור
שלום,

האם הייתה אבחנה מדוייקת של הפיזיותרפיסט/אורטופד לגבי מה שיש לך בכתף?
האם עשית צילום/MRI במקום? באילו עוד תנועות כואב לך חוץ מלחיצת חזה? האם כואב לך רק באימונים עצמם בעת התנועה או גם ללא תנועה כלל?

לא הייתה אבחנה מדויקת לדעתם זה עומס על השחמות.. שוב הם לא מהתחום זה נשמע שמשקולות אצלם זה מילה גסה..
צילום לא עשיתי אבל אני כנראה יעשה או אולטרסאונד או משהו כזה..
חוץ מלחיצת חזה כאב לי במתח קצת
והיו כאבים ביום יום זה רק בתנועה אבל זה לא משהו קבוע זה בדרך כלל כשהיד מופנת אחורה למעלה כמו בסיבוב כזה..לדוגמא כשאני חופף את הראש אז יש איזה כאב קטן..
לגבי הלחיצה הכאב מתחיל כביכול מהרגע שהמוט נוגע בחזה עד סוף הלחיצה (כביכול ברגע הדחיקה עצמה)

אני ממליץ להתייעץ שוב עם איש מקוע שמבין דבר או שניים בנושא. אני יכול לנסות לברר לך אם אתה מעוניין באזור אילת.

• פותח/ת השרשור
היי משה

חזרתי להתאמן בחדר כושר לאחר הפציעה בכתף..
אני כבר חודש וחצי מתאמן ואני מתאמן כמעט באופן מלא אני מסוגל לבצע כמעט את כל התרגילים.
לחיצת חזה עם מוט לדוגמא אני לא עושה ואני גם לא מעוניין לחזור ולבצע אותה
אבל אני כן לוחץ בהאמר.
כרגע הכתפיים שלי עוד במצב רגיש והחזרה לאימונים שלי היא הדרגתית.
כמובן שמאז שחזרתי אני עובד יותר על טכניקה, יציבה, מנח צוואר תקין יותר ועוד כל מיני דברים שפחות הייתי מקפיד עליהם לפני הפציעה..
האם אתה חושב כדי לי לקחת את היעוץ בהתחשב בעובדה שהכתפיים שלי עוד רגישות עכשיו?

בקשר למצב הכתפיים, אוכל להציע לך את עזרתי בתקווה לסייע, שכן הייתי מטופל סדרתי בגללן.
אם אתה מעוניין, שלח פרטית.

היי משה

חזרתי להתאמן בחדר כושר לאחר הפציעה בכתף..
אני כבר חודש וחצי מתאמן ואני מתאמן כמעט באופן מלא אני מסוגל לבצע כמעט את כל התרגילים.
לחיצת חזה עם מוט לדוגמא אני לא עושה ואני גם לא מעוניין לחזור ולבצע אותה
אבל אני כן לוחץ בהאמר.
כרגע הכתפיים שלי עוד במצב רגיש והחזרה לאימונים שלי היא הדרגתית.
כמובן שמאז שחזרתי אני עובד יותר על טכניקה, יציבה, מנח צוואר תקין יותר ועוד כל מיני דברים שפחות הייתי מקפיד עליהם לפני הפציעה..
האם אתה חושב כדי לי לקחת את היעוץ בהתחשב בעובדה שהכתפיים שלי עוד רגישות עכשיו?
אהלן,

האם היית אצל פיזיותרפיסט/קיבלת אבחנה רישמית בנושא?

• פותח/ת השרשור
אהלן,

האם היית אצל פיזיותרפיסט/קיבלת אבחנה רישמית בנושא?
כן הייתי
הוא קרא לזה Mftp- myofascial trigger point. זה תיאור מצב של מספר סיבי שריר תפוסים..
כתוצאה מעומס וכתוצאה ביציבה בעייתית (ישיבה ועמידה לקויה)
עברתי דיקור אצלו והוא עזר לי בגדול ואני מצבע את רוב התרגילים חוץ מלחיצת חזה שאני לא מעוניין לחזור עליה כרגע ומקבילים שאני מרגיש אי נוחות בכתף
מעבר לזה שזה פחות הכתף, הבעיה מתחילה בשכמות וזה מקרין לכתף (אגב כל הבעיה זה רק בצד ימין צד שמאל תקין לחלוטין)

נערך לאחרונה:
אם כל שאר התרגילים חוץ מלחיצת חזה תקינים אפשר להחליף לחיצות חזה בלחיצות כתפיים או לעשות חזה במכונות (דחיקה בישיבה לדוגמה).

הייתי מחכה עוד כשבועיים ורואה מה המצב הכתפיים. אם אין כאבים/בעיות מיוחדות אפשר להירשם לייעוץ

Back
למעלה תחתית