כמה שאלות לפני רכישת יעוץ

• פותח/ת השרשור KaToM
  • פורסם בתאריך

KaToM

משתמש מתחיל
9
0
היי ,
אני מאוד מעונין לרכוש את היעוץ של החברה פה אחרי קריאה רבה הבנתי שיש פה באמת אנשים שמבנים עניין ואני באמת רוצה להתקדם בנושא של פיתוח הגוף.
אני לפני שנה + - התחילה לי דלקת שגרמה לי בעצם לעזוב את האימונים בחדר כושר , אחרי כשנה בלי אימונים חזרתי להתאמן בנוסף אני עושה טיפולים פיזיוטרפים לכתף ( לפי ההבחנה יש לי דלקת בגד מהחזה עד הכתף) , המצב בהחלט משתפר אבל ביום לאחר האימון יש כאבים חלשים באזור ובזמן האימון רק בתרגלים ספצפים אני מרגיש כאב אבל זה לא כאב שמפריע לי להתאמן

השאלה שלי האם אני יכול בעצם לרכוש את המנוי פה מבלי להחמיר את מצב הכתף ובעצם להשתפר בנושא פיתוח הגוף?

שלום,

האם הכאב מתרחש לאחר תנועות מסויימות/לאחר תרגילים מסויימים? אם כן אילו?
מה הפיזיותרפסיט ממליץ לגבי אימוני בחדר הכושר?

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל הכאב מתרחש בזמן שאני עושה תרגליים שאני צריך להרים את הידיים מעל הראש , כמו תרגיל פולי לגב או כתפיים
למרות שבתרגלי הגב הכאב הוא רגעי ולא ממש משפיע על התרגיל אבל יש מקרים שאני עושה תרגלים ליד אחורית שהכאב כן מפריע ,
הפיזיותרפיסט אמר לי להתאמן בחדר כושר ופשוט לעשות תרגיל ספציפי שמשפר את הסבולות של הגדים של הכתף אבל גם להיזהר לא להפעיל יותר מדי לחץ

אני חושש שהייעוץ באתר לא יתאים לך מאחר וצריך לראות אותך בחד״כ ולהתאים לך תרגילים בהתאם לטווח התנועה שקיים אצלך בכתפיים.

Back
למעלה תחתית