דיון דיאטה עם gh

• פותח/ת השרשור shemi
  • פורסם בתאריך

shemi

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום, הייתי רוצה לדעת איך זה ייתכן שמתחרים לפני תחרות שנימצאים על כמויות גדולות של gh ועוד שורה של חומרים אוכלים כמות אדירה של פחמימות במהלך היום וממשיכים להתחטב זה שבר לי הרבה מיתוסים על דיאטה של מפתחי גוף מקצועיים איך זה עובד? ומה בעצם השינוי בין תקופת המסה והחיטוב למתחרים אלו? תודה.

שלום, הייתי רוצה לדעת איך זה ייתכן שמתחרים לפני תחרות שנימצאים על כמויות גדולות של gh ועוד שורה של חומרים אוכלים כמות אדירה של פחמימות במהלך היום וממשיכים להתחטב זה שבר לי הרבה מיתוסים על דיאטה של מפתחי גוף מקצועיים איך זה עובד? ומה בעצם השינוי בין תקופת המסה והחיטוב למתחרים אלו? תודה.
איזה מתחרים?... אני חושב שההנחה שלך לא כ"כ מבוססת. הדיאטה שמתחרים לפני תחרות פיתוח גוף נוקטים בה היא גיהנום בלתי נתפס ואפילו מסוכנת לעיתים.

הכל מסתכם בקלוריות.... מפתח גוף ששוקל 100 קילו אוכל באוף סיזן כמות אדירה של אוכל ועדיין שומר על אחוז שומן סביר. כשמגיע הזמן לחטב אין צורך לחסל את כמות הקלוריות בצורה קיצונית.... עדיין אוכלים פחמימות יפה וחלבונים רק נמצאים בגירעון קלורי שלילי מסויים ועדיף לא קיצוני.
בנוסף נכנס האירובי שמעלה את חילוף החומרים ושורף עוד קלוריות + ממריצים ושורפי שומן.
ולסיום GH - ידוע כשורף שומן יעיל ביותר. גם ברמה הכללית בגוף וגם באיזור ההזרקה מקומית באותה ריקמת שומן אליה הוא מוזרק.
איזה מתחרים?... אני חושב שההנחה שלך לא כ"כ מבוססת. הדיאטה שמתחרים לפני תחרות פיתוח גוף נוקטים בה היא גיהנום בלתי נתפס ואפילו מסוכנת לעיתים.

לא חייב להיות גיהנום. אולי רק השלבים הסופיים.... אם בנאדם מכין את עצמו באיזי חצי שנה ולא שלושה חודשים באטרף ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית