הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Kai Greene & Dana Linn Bailey באימון ידיים בהנחייתו של CT Fletcher

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
הלוואי עליי גוף כמו שלה....
c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

יש כלכך הרבה סינטול בבייספס של CT הם נראים כמו גוש בשר.

אני ראיתי סרטונים שלו משנות השמונים והוא היה נראה בחור נחמד עם גישה נחמדה לחיים. משהו קרה לו.

אני ראיתי סרטונים שלו משנות השמונים והוא היה נראה בחור נחמד עם גישה נחמדה לחיים. משהו קרה לו.
הוא היה פאוורליפטינג עם בנץ' אחד המרשימים אי שם בשנות ה90 המוקדמות. והוא גם היה נראה אחרת, לא פריק כמו עכשיו.
נראה לי עף לו משהו בראש באמת

הוא היה פאוורליפטינג עם בנץ' אחד המרשימים אי שם בשנות ה90 המוקדמות.
אם אני לא טועה הוא לא היה פאוורליפטר הוא היה בנצ'ר וכופף מרפקים (או איך שקוראים לזה), או שהוא כן היה ליפטר אבל רק הבנץ' שלו באמת שווה אזכור

אם אני לא טועה הוא לא היה פאוורליפטר הוא היה בנצ'ר וכופף מרפקים (או איך שקוראים לזה), או שהוא כן היה ליפטר אבל רק הבנץ' שלו באמת שווה אזכור
יש סרטונים שלו מתחרות ליפטינג, בה הוא עושה רק בנץ וכפיפת מרפקים. אבל הוא היה מתחרה גם בשאר התרגילים, אם כי "התמחה" בבנץ'. קראתי ראיון איתו (לא זוכר איפה בדיוק) שהוא סיפר שעזב את הליפטינג כי לא יכול היה להתקדם יותר ממה שהגיע, והוא רצה אתגר אחר.
רק חבל שהוא לקח את זה למקומות הזויים.

אני חושב שהוא גם טוען שהוא טבעי לא? או שאני טועה.

כן, הוא טוען שהוא טבעי.
הוא היה בנצ'ר ומכופף מרפקים, בבנץ השיא שלו היה 650 פאונד ובכיפוף מרפקים הוא שיאן עולם עם שיא של 100 קילו.

לגבי הגישה שלו הוא טוען שבשנות התשעים לא היה מקובל לדבר כמו שהוא מדבר במצלמה וכל פעם שהוא היה נכנס למוד שלו היו חותכים את זה, בקיצור הוא טען שריסנו אותו לגמרי אבל הוא תמיד היה ככה.
יש לו סירטון ביוטיוב שזה הנושא שלו.

הוא טען שהוא התחרה באיגוד RAW הנטול מסמים, וגם שעושים בדיקות.
אבל זה חרטה הוא כמובן על חומרים רואים על פי הגוף ומשקלים שהוא מרים. בקיצור חרטטן. אבל לפחות היה נורמלי מבחינת מראה ואימונים.

Back
למעלה תחתית